Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Burdan birisi onu abiste macrodaki archerlara yapıyodu,adam zaten afk,kutudan cıkan bizimkine gidiyodu,rock senmidin lan o :D
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ben o kadar götmüyüm be[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 55 Server: Ares
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Tabiki :lol: heh Vardı biride neyse :p
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 :p :b ben değilim o ama iyi fikir yapmak lazım :D[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 55 Server: Ares
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Bugün başıma gelen bir olay. arkadaşın charla takılıyordum. Bir ara bir arkadaşla muhabbet etmek için piana gate önüne oturdum. [spo1=İlk önce bu geldi][/spo] [spo2=2. kısım][/spo] [spo3=koptugum an ][/spo][signature][hline]Ecm 5x Priest Clan:The_Only (akşam Dark Mare ne kesti bizi beee. Bilmesem DM national point partisi yapıyor diyecem. Diez[Bu mesaj Solufain tarafından 12 Temmuz 2005 17:05 tarihinde değiştirilmiştir]
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ya kusura bakma ben olaya pek gulemedim ama 3. kisimda msn'de login olan arkadas bambaskaymis. hahahah.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ben olayı anlamadım da şu su fışkırtan itfacileri falan filan o güzeldi :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
iLoveu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Sen kafanı yorma oyle seylere hood :D
The0ne Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Bi gün harppy yapıom Eslanta yeni giren 41 lvl biri Geldi -cocuk : S.a -ßen : A.selam -Cocuk :Abi Türk müsün -ßen : Allaha Cok $ükür Türküm Dedim sonra Güldüm 1 saat sonra baktım cocuk ks yapıo seslenmedim devam etti baktım ks ciler covalınca vokerlik yapmayı bıraktım ve oturdum cocuk geri geldi özelime - Cocuk : Abi Bu kargalar ne zaman gelcek dedi ben Koptum adam Eslanta yeni geldi ve ks yapmaya basladı yani harppyi bile bilmio :D Dogamızda var sanırım
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: tosun_pasa, 12 Temmuz 2005 17:28 tarihinde demiş ki: ya kusura bakma ben olaya pek gulemedim ama 3. kisimda msn'de login olan arkadas bambaskaymis. hahahah. valla onu siz söyleyince gördüm bende. Hakkaten çok iyiyimiş. (Eh komik değilmiş demekki :) Ben orada like? dediğimde verdiği cevaba gülmüştüm P)[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan:The_Only (akşam Dark Mare ne kesti bizi beee. Bilmesem DM national point partisi yapıyor diyecem. Diez [Bu mesaj Solufain tarafından 12 Temmuz 2005 18:26 tarihinde değiştirilmiştir]
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bu daha taze çıktı.... Bugün harpyde party masterım ve clanı topladım slota... karşıdakişahıs:s.a abi cenrix:a.s karşıdakişahıs:partyde yer varmı alırmsısın beni_? centrix:full clan:(sorry karşıdakişahıs:abi lütfen yaaaaaa 2 Dk sonra bizim clandaki shadow trans scrool kullandı ve dts oldu.... karşıdakişahıs:tekrar slm abi centrix:a.s karşıdakişahıs:abi sizin partydeki sahdowa bak yaaa centrix:_? karşıdakişahıs:adam uyuyo ZzZzZzZz die centrix:zzzzzzzzzz centrix:lol o uyumuyo man rest yapıyo....[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bu da benim normal chat penceresinde gördüğüm bi geyik bi parti var , partideki adamın biri lidere şunu partiye al diyo -hey, invite yumurta -but party's full -kick some1 -i can't -yumurta is my brother **** you :D bi de okçu charımla oynarken direk şöyle bir mesaj almıştım -swift bitch :D:D:D ölüyodum gülmekten ya[signature][hline]I have a friend who's name is Hidayet, but he's not a Jedi yet.
Noriendel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Beramusta harpydeyim harpy başkanıyım bi tane mage geliyor 50 lvl den aşağı tabi.. pm atıyor bana xxx : S.a ben: a.s - adam başlıyor saydırmaya xxx: ulan ne küfür ediyon senin ben var ya ********* saydırıyorda saydırıyor :) neyse dün olmuştu ks partydeydi gm en sonunda eslanta gelmişti bi bakim die 3 party banlanmıştı :D
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bugünün bombası oldu benim için. Orcların ağır baskınınan başarıyla kaçtıktıktan sonra gelen orcların bir resmini çekip town yapacaktım. Kırmızı yuvarlak içine özellikle dikkat :) [spo1=YOOOO][/spo][signature][hline]Ecm 5x Priest Clan:The_Only (akşam Dark Mare ne kesti bizi beee. Bilmesem DM national point partisi yapıyor diyecem. Diez
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 El insaf kac rogue var arkanda öyle oO
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Koşarak yassaydınya :D[signature][hline]CrawLing in my skiN
MysterySpectre Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Noriendel, 12 Temmuz 2005 21:52 tarihinde demiş ki: Beramusta harpydeyim harpy başkanıyım bi tane mage geliyor 50 lvl den aşağı tabi.. pm atıyor bana xxx : S.a ben: a.s - adam başlıyor saydırmaya xxx: ulan ne küfür ediyon senin ben var ya ********* saydırıyorda saydırıyor :) neyse dün olmuştu ks partydeydi gm en sonunda eslanta gelmişti bi bakim die 3 party banlanmıştı :D Abi o a.s. yi A.... Si...... diye anlamış olmasın benimde başıma gelmiştide :D
2120201 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 geçenlerde noob un birinden swift istedim 500 k dedi. ben de o paraya senin yedi ceddini dedim çıt toq bizim noob tan[signature][hline]illaki bağırtceniz lem
DarkMaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 BeleşciŞahıs:Abi elinde bana göre silah varmı? Ben:Sen Kimsin lan¿ BeleşciŞahıs:Büyücüyüm olm ben alala... Ben:Ha şimdi tanıdım a.q heryer büyücü ulan nerden tanimm? BeleşciŞahıs:lan şu küçük büyücüyerden olm yeşil varya Ben:zkecem nerden buldun beni olm de geth BeleşciŞahıs:buluruz olm büyücüyüz biz :D areste geçio bU olaY hemde Arenada :D Ben:lan Sittir Git Manyaqmısın nesin BeleşciŞahıs:olm silah varmı sende bana göre? Ben:Ne Silahı BeleşciŞahıs:Sopa ulan işte benim için Ben:Var var BeleşciŞahıs:Hangisinden aga bide o hangi özelliğe ne veriyo Ben:Vileda sopası A.k temizliğe 10 veriyo BeleşciŞahıs:****** çocuğu Ben:muhahah BeleşciŞahıs:olm hem vercem diye çarıyon hem daşak geçion Ben:???!!! Benmi çardım[signature][hline]KontRolSüz GüÇ, Güç DeğiLdir..
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: DarkMaster, 13 Temmuz 2005 16:58 tarihinde demiş ki: BeleşciŞahıs:Hangisinden aga bide o hangi özelliğe ne veriyo Ben:Vileda sopası A.k temizliğe 10 veriyo BeleşciŞahıs:****** çocuğu Ben:muhahah BeleşciŞahıs:olm hem vercem diye çarıyon hem daşak geçion Ben:???!!! Benmi çardım Ahuahuahaua yarıldım lam Vileda sopazı zoahoahoaa.!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu...
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 İyiydi cidden :) Koşarak yazsaydın demişsin. Ben o ss yi alıp town çekeceğimi düşünüyordum. Çektimde. AMa clandaki herkes "Hacı o ne?" "Puahah kesin yattı" "What?" (birkaç yabancıda var :)) gibisinden mesajalr attı :D[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan:The_Only (akşam Dark Mare ne kesti bizi beee. Bilmesem DM national point partisi yapıyor diyecem. Diez
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 http://img101.imageshack.us/my.php?image=benvekopyam0ip.jpg bakın bi zahmet çok taze adamlar artık charların dupesini yapıyolar :D [Bu mesaj Hoodstar tarafından 13 Temmuz 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Hoodstar tarafından 13 Temmuz 2005 19:35 tarihinde değiştirilmiştir]
iLoveu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Ya FRAPS la cektıgımız videoların boyutlarını nasıl ufaltırız bir yardım edinde Hoodstarın neler yaptıgını daha dogrusu ıkımızın burada gostereyım :D Yarım saat evvel koptuk ya iyi eglence oldu ama xD
iLoveu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Murtaza Bir El atsan :)[signature][hline]Nick : Nym Class : Blade Master Clan : The_OnLy (Leader) NP : 29xxx Server : Diez Nation : EL-Morad
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 çok süper video oldu dark lunarda humanlar hükmen yeniliyo monsterlar tüm humanları kesiyo :D teee kallugadan haunga warriorları lunara çektik tam bi katliam :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
Öne çıkan mesajlar