Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Hala izlemeyen var mıdır bilmiyorum ama olur olur çıkar 1-2 kişi, bu gece bu filmi kaçırırsanız utanın kendinizden. Özellikle benim gibi senaryo yazmaya çalışıyorsanız acaip ilginizi çekecek bir film. Guy Ritchie filmi işte need i say more?[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ben izledim mi hatırlamıyorum ama izliyeyim :P saol[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 izleyin!! bi de "sütlü sahne" diyorum..filmden sonra anlarsınız ne demek istediğimi ;)[signature][hline]the first of the gang to die.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ben izlemedim,türü ne filmin?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Snatch tarzinda[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 mafya/komedi. yalnız british bir filmdir sapına kadar yani herkesin hoşuna gider mi bilmiyorum.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ya mükemmel bir filmmiş... daha önce izlemediğime yanıyorum vallahi. Sonu çok uyuz etti beni =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Dorsia, 26 Temmuz 2005 21:06 tarihinde demiş ki: Snatch tarzinda eheh ztn snatch'de Guy Ritchie filmi ayrıca oyuncuların yarısı aynı, konuda çoğu yönüyle benzer.:D[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 evet biliyorum... baska turlu nasil aciklayacagimi bilemedim[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 iimiş dedim ben de nihayet izleyebilince.sonunu çok iyi yapmış bi de.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 İzledim güzel filmmiş :) Ama sonunu anlamadım ne oluyor. Şimdi o adam öyle kaldı ya orda,şey mi oluyo ağzında telefon,elinde tüfekler,öteki elini de düşmemek için koymuş. Telefonu açarsa tüfekler düşecek,tüfekleri tutup telefonu açarsa kendisi düşecek yani her halikarda kaybediyo?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 çok güzel filmdi[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bu akşam değil de tarih yazsanız şu topiclere ne kadar fıstık birşey olur var ya :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Sensible, 27 Temmuz 2005 08:01 tarihinde demiş ki: İzledim güzel filmmiş :) Ama sonunu anlamadım ne oluyor. Şimdi o adam öyle kaldı ya orda,şey mi oluyo ağzında telefon,elinde tüfekler,öteki elini de düşmemek için koymuş. Telefonu açarsa tüfekler düşecek,tüfekleri tutup telefonu açarsa kendisi düşecek yani her halikarda kaybediyo? Hayır öyle değil. Ağzında telefon, bi elinde tüfekler, bi eliyle de duvara tutunuo. Ya tüfekleri bırakıp telefonu açıcak zengin olucaklar yada hazır bu kadar gelmişim hesabı tüfekleri fırlatıcak sonra telefonu açacak.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 İzlemesi süper keyifli bir film. Yalnız kesinlikle alyazı lazım :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ben senden serinletici bişeyler istedim s**timin yagmur ormanını degil:tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Bonecrusher, 27 Temmuz 2005 09:52 tarihinde demiş ki: bu akşam değil de tarih yazsanız şu topiclere ne kadar fıstık birşey olur var ya :) said: Antimodes52, [b]26 Temmuz 2005 20:33 tarihinde demiş ki:[/b] Hala izlemeyen var mıdır bilmiyorum ama olur olur çıkar 1-2 kişi, bu gece bu filmi kaçırırsanız utanın kendinizden. Özellikle benim gibi senaryo yazmaya çalışıyorsanız acaip ilginizi çekecek bir film. Guy Ritchie filmi işte need i say more? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Bonecrusher, 27 Temmuz 2005 09:52 tarihinde demiş ki: bu akşam değil de tarih yazsanız şu topiclere ne kadar fıstık birşey olur var ya :) mesajın hangi tarihte atıldığı yukarda yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 işte title'da yazılsın diyorum. topiclerin ne zaman açıldığı değil, en son ne zaman mesaj atıldığı yazıyor[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 kaçırmak istemiyordum fakat kaçırdım :( hatta salı'dan bugüne kadar çok güzel filmler vardı cnbc-e'deki film kuşağında. allah kahretmesin, hepsini kaçırdım :([signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Evet dün de Gerry vardı gerçi onu yazmayı unuttum.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar