Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu akşam saat 22:00 CNBC-e - Lock, Stock and Two Smoking Barrels

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

ya mükemmel bir filmmiş...

daha önce izlemediğime yanıyorum vallahi.

Sonu çok uyuz etti beni =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dorsia, 26 Temmuz 2005 21:06 tarihinde demiş ki:
Snatch tarzinda

eheh ztn snatch'de Guy Ritchie filmi ayrıca oyuncuların yarısı aynı, konuda çoğu yönüyle benzer.:D[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Sosyal ağlarda paylaş

İzledim güzel filmmiş :)
Ama sonunu anlamadım ne oluyor. Şimdi o adam öyle kaldı ya orda,şey mi oluyo ağzında telefon,elinde tüfekler,öteki elini de düşmemek için koymuş. Telefonu açarsa tüfekler düşecek,tüfekleri tutup telefonu açarsa kendisi düşecek yani her halikarda kaybediyo?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 27 Temmuz 2005 08:01 tarihinde demiş ki:
İzledim güzel filmmiş :)
Ama sonunu anlamadım ne oluyor. Şimdi o adam öyle kaldı ya orda,şey mi oluyo ağzında telefon,elinde tüfekler,öteki elini de düşmemek için koymuş. Telefonu açarsa tüfekler düşecek,tüfekleri tutup telefonu açarsa kendisi düşecek yani her halikarda kaybediyo?

Hayır öyle değil. Ağzında telefon, bi elinde tüfekler, bi eliyle de duvara tutunuo. Ya tüfekleri bırakıp telefonu açıcak zengin olucaklar yada hazır bu kadar gelmişim hesabı tüfekleri fırlatıcak sonra telefonu açacak.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 27 Temmuz 2005 09:52 tarihinde demiş ki:
bu akşam değil de tarih yazsanız şu topiclere ne kadar fıstık birşey olur var ya :)

said:
Antimodes52, [b]26 Temmuz 2005 20:33 tarihinde demiş ki:[/b]
Hala izlemeyen var mıdır bilmiyorum ama olur olur çıkar 1-2 kişi, bu gece bu filmi kaçırırsanız utanın kendinizden. Özellikle benim gibi senaryo yazmaya çalışıyorsanız acaip ilginizi çekecek bir film. Guy Ritchie filmi işte need i say more?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...