Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 cempostaci said: adam çok hızlı yaşamış ya. okudum da 3. sevgilisiymiş forumdan. birde anlamadığım olay neden duyurmak için topic açılıyordu eskiden ? "bu kız benim" diye belirtmek için miydi? Kalp çıkıyordu önceden sevgililerin altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 2005teki mesajlar amma okunmazmış. vay arkadaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 CthuLhu said: cempostaci said: adam çok hızlı yaşamış ya. okudum da 3. sevgilisiymiş forumdan. birde anlamadığım olay neden duyurmak için topic açılıyordu eskiden ? "bu kız benim" diye belirtmek için miydi? Kalp çıkıyordu önceden sevgililerin altında ben o zamanlar ev arkadaşının accsi ile wow topicinden çıkmadığım için hiç denk gelmemişim ya ahahaha of rezaletmiş kalp olayı gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 iyi seks dönüyodu önceleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 kalp olayı niye saçma olsun lan facebook ta bile var. pati kalbi kaldırmasa facebook gibi 100 milyor dolor olcaktı değeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 elesso said: 2005teki mesajlar amma okunmazmış. vay arkadaş.. Tabii olm. Bazen böyle 7-8 sene önce attığım mesajlara denk geliyorum /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 o zamanlar facebook yoktu ilişkisi var yapamıyordu gençler... ondan burda böyle duyurma ihtiyacı hissediliyordu hanı asılan edilen olmasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 vay anasını. kalp nasıl bir şeydi peki ? nerede gözüküyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 genel olarak avatardır, nickin altında görüldüğü söylenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Necro mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ya necro evet ama dayanamadım. yeni gelenler bölümünde bulunan topic ile çok bağlantılıydı. duramadım. özür dilerim bölüm yöneticisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 dominat fake miymiş şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 oha di mi lan kalp alıyorduk falan ahaaha iyimiş kafalar baya bi de kalbin üzerine tuttun mu eşinin adı çıkıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 utanç dolu günler sdfsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 kalp almak için sevgilimi üye yapmıştım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 adam 3gündür konuşuyourz, dün sevgilim oldu yazmış ahaha kıyamams ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 birader ne pis bi adammışsın sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 aman allahım yine mayhem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 elesso said: 2005teki mesajlar amma okunmazmış. vay arkadaş..2005ten sonra shitstorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Hatun da varmış forumda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Aket-Atum said: Şimdi öğrendim, paticik bir çift daha kazandı:) onlara nicklerinin altlarına bir çift kalp ve mutluluklar diliyorum:-)[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' yancı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar