Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Mayhem, 28 Temmuz 2005 08:25 tarihinde demiş ki: Bende fakeyim zaten.. Hebele hede hödö, falan. Hatta sevgilim yeni üye oldu buraya (bkz 2004) Valla şu ana kadar yaptıkların, açtığın konular, anlattıkların vs ile zaten insanların gözünde çok büyük bir palavracı imajı oluşturdun, bundan sonra söylediklerin doğru da olsa pek inanılacağını düşünme. Bütün yaptıklarına kendin inanıyo musun cidden merak ettim. Kaldı ki yeni kız arkadaşın diye tanıştırdığın kişinin eski mesajlarına, uo scriptinden tut bi kızdan asla çıkmayacak hakaret küfür vs tarzı "oğlum" diye başlayan argolara baktıkça da insanlar inanmamakta haklılar. Ego tatmini mi, sosyal ortamda ilgi görmek için çabalamak mı yoksa başka bir sebep mi bilmem ama hakkaten baydı artık...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Mayhem, 13 Temmuz 2005 14:58 tarihinde demiş ki: İtiraf ediyorum, eskiden benimde vardı =P Yenisi yolda mutlaka bekleyin, coming soon.. [signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bari arkadasina yeni account actirsaydin, desteksiz sallamasaydiniz. dominat'in tum mesajlari, topicleri ucmus, kendisi de ucmus sanirim.[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Puahah yarılmamak elde değil ya.. Mayhem hocam dikkat et bu kız aşırı dinci bi ailenin kızı galiba.. İlk 5, 6 mesajı bismillah hep.. Senin gibi çılgın gotik bir gence vermezler öyle mümin kızı..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 lol.Slat kopardın :)[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: vaniLLe, 28 Temmuz 2005 20:57 tarihinde demiş ki: 3.süde gelmis simdi (hosgelmis zavalli). ve 2.sinin nicki i_died_for_you diilmiydi. imzana bakiyorumda ,hmmm oda güzelmis =P ay hadi mutluluklar bari ... evet 2.nin adi oydu, brazilya dizisi gibiydi ama bu 4 galiba? dedim ya allah akil fikir versin diye[signature][hline]Safety in numbers, you thought I'd washed away, But I'm still waiting for the rain... Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Olsun ya çok eğlenceli işte, böle arada bi pörtlüyo gülüyoruz eğleniyoruz.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 haha hayırlı olsun mayhem :)=[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yakinda cinsiyet degistirdim die topic ac(ma)man dilegiyle....[signature][hline] Bazi yalanlar güzel,bazi gercekler aciymis.... Bazi ölümler uzun,bütün hayatlar kisaymis... lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 28 Temmuz 2005 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 adam çok tarz yalnız. dalga geçmeyin. o_O[signature][hline]chiptech.Seni unutmicaz Windshade..."Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 adam harbiden çok karizma...[signature][hline][Bu mesaj Eternal tarafından 28 Temmuz 2005 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yuzune biraz pudra surup beyazla$tırsa sirkte cok rahat i$ bulur.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 [signature][hline]Safety in numbers, you thought I'd washed away, But I'm still waiting for the rain...Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Şu gözlere baksana Öfke,nefret,kin dolu ben Lame im , abi At alıcam 5gold pls bakışlarına baksana.. Yani yigidi öldürün ama yogurdu üfleyerek yeyin diyorum senin gibi bir HaQan'a[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 haQan dedınde dun ko da bu nıcklı bırını gordum ana avrat kufur edıyordu turkce.demek kı mayheme suc atmıcakmı$ız hepsi böyle bunların snrm.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: _gZm_, 28 Temmuz 2005 21:00 tarihinde demiş ki: vay be... nese mutluluklar... herkes hakettıgıyle olsun:) sevındım senın adına... +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ay Haqan ne kadar lamemişsin defol sil şu kalbi ayrılıyorum senden... seslerini duyar gibi oluyorum.. 5. yolda dimi darkside the gothique master.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Pyro, 28 Temmuz 2005 22:59 tarihinde demiş ki: yuzune biraz pudra surup beyazla$tırsa sirkte cok rahat i$ bulur. :horace:[signature][hline]Pff bune ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: vaniLLe, 28 Temmuz 2005 20:57 tarihinde demiş ki: hayir bide ben sunu anlamadim. bu pati halki olarak tanidigimiz ,3. sevgilin dimi ? 1.si öldüydü(toprai bol olsun) 2.siyle takildiydiniz.(gecmis olsun) 3.süde gelmis simdi (hosgelmis zavalli). ve 2.sinin nicki i_died_for_you diilmiydi. imzana bakiyorumda ,hmmm oda güzelmis =P ay hadi mutluluklar bari ... [signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Lexius, 28 Temmuz 2005 00:50 tarihinde demiş ki: siz heterosunuz dimi :P şaka biyana tebrikler allah bi ömür boyu mutluluk versin :) azuahahah :D tebrikler[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allison Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yarım saattir gülüyorum..[signature][hline]Immerse your soul in love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 adam çok hızlı yaşamış ya. okudum da 3. sevgilisiymiş forumdan. birde anlamadığım olay neden duyurmak için topic açılıyordu eskiden ? "bu kız benim" diye belirtmek için miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 noldu ? boşanmışlar mı? neden hortlattınız lan topaçı? allah rahmet eylesin.. ne diyelim güzel insanlardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 hemen mesene iste geyiğinin başarılı bir uygulayıcısı imiş mayhem beyfendi. takdir ettik :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Vay anasını ne drama dönme ihtimali varmış da adam cevap vermemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar