Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni bir logo faciası daha...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
renkler bozuk zaten en guselini seçse nolur..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
o gaga disinda gayet hos ve asil bence.[signature][hline]gamers.gen.tr
karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
ya sabır a.k.

[Bu mesaj tAKA tarafından 26 Temmuz 2005 03:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
iste onun disinda demistim dikkatli bakmamisim onu yazarken 2 aslan var sadece sandim direk :)

neyse ortadaki asıl logo kurtarıyor asaleti..[signature][hline]gamers.gen.tr
karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
ya sabır a.k.

[Bu mesaj tAKA tarafından 26 Temmuz 2005 03:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Birisi viskileri içtikten sonra çizmiş herhalde

Viski logolarına benzio bu heueue[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
bu ne ya
utandım (bi gs'li olark)
böyle gs logosumu olur gs logosu daha asil,karizmatik olur
bana verseneler ben daha iyisiini yaparm[signature][hline][Bu imza hellspe tarafından tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Orjinal bir şeyler yaratılmaya çalışılması hoş tabii... Ama orjinal olcam diye böyle saçmalamak da yersiz. Çok daha güzel bişey yapılabilirdi...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
orjinal mi? logodaki aslan figürü dünyadaki en klasik aslan figürünün benzeri yani bu mudur orjinal? 100. yıldaki kirpi bile daha güzeldi açık söyleyim eheh.[signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya
Msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
said:
TRA_GS, 26 Temmuz 2005 09:13 tarihinde demiş ki:
nerden gördünki bu logoyu böle bi logo yok hiç bi yerde bi burda gördüm?

hürriyette görmüştüm logoyuda üstündeki yazan federasyonun sitesinden aldım gugılda arat site çıkıo.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı
Mesaj tarihi:
MAEHAUEHUEHA BU NE YA!!!

süpermiş bir fenerli olarak sonuna kadar destekliyorum...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
travesti

baksana abi yukarsı erkek gibi aşşasını fino köpekleri gibi yapmışlar tüylerinin yarısnı kesmişler yarısı duruyor

eheueu[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
  • Yeni Oluştur...