Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Güsel Epic Mount

shippy

Öne çıkan mesajlar

en çok sevdiğim NE'lerin Beyaz Epic Mount'u...

ahhh bir gün bende alıcam inşallah anacım =)[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...

WOW = Pakize NE Druid ( BL )
Sosyal ağlarda paylaş

ya elflerinki harika bide bayansan.
Ama epic değilde war kodo nun üzerine yok[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

undead epic atı çok popüler olsa da ben sevmedim.
warlock epic atı ondan çok daha güzel.

orcların mountu (wolf) ve insanların mountu (at) çok hoş aslında ama epic halleri berbat.

ben epic raptor diyorum, en çok hoşuma giden epic mount o.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

paladin epic elbette, yoksa gidip counterspell ve mana yiyen ve oyunda en pahalıya gelen (tabii son questi wipe yemekten bıkmayıp becerebilirseniz) mountu almaya çalışmazdım.. :-)

bu arada kodo = kamyon.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

inşallah inşallah :P ben wow dan biraz ayrıyım kuzenin pcden yazıyorum
burası rus kızlarıyla kaynıyo antalyadayım abi bi taşlar varya şaplak atasım geliyo kıçlarına :D[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin
Member of Disorder
Mining/Engineering
http://wow.allakhazam.com/profile.html?223728
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...