shippy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Sizce hangi race in epic mountu(Paladin ve Warlocklarınkide dahil)en güzel ? Bence Belkide Troll Oldugumdan Swift Orange Raptor.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 epic ramlerin tipi pek hoşuma gitmiyo benim ama undeadlerin atları güzel görünüyo cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 undeadlerinki baslarda hostu artık benim gözüme hoş gelmio[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 gerçi benim daha epic mountum yok o yüzden beğenmemişte olabilirim :P [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 26 Temmuz 2005 11:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hazır seni burda yakalamışken sorim nie av de sürekli bana targetlısın ?[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 avde hiç isimlere dikkat etmiyorumki sürekli tabla target değiştirip sw:p atıyorum bide canı az olanlara mind flay yada mind blast o kadar :) edit:sürekli imla hatası yapıyorum kusra bakmayın :P [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 26 Temmuz 2005 11:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 undead epic horse en güzel mount bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 en çok sevdiğim NE'lerin Beyaz Epic Mount'u... ahhh bir gün bende alıcam inşallah anacım =)[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... WOW = Pakize NE Druid ( BL ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 varmi raptor gibisi ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Tartışmasız undead epic horse (purple)[signature][hline] DuaLisT BL /disorder 60 Druid Herba/alche her turlu herb pot isi siparis paket yapılır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 valla bende normalde kodo yu cok severim ama raptor ta guzelmis hosuma gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 işte benim cici raptorum[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ya elflerinki harika bide bayansan. Ama epic değilde war kodo nun üzerine yok[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ud epic mount tabikide ne raptor u ne koçu gençler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 undead epic atı çok popüler olsa da ben sevmedim. warlock epic atı ondan çok daha güzel. orcların mountu (wolf) ve insanların mountu (at) çok hoş aslında ama epic halleri berbat. ben epic raptor diyorum, en çok hoşuma giden epic mount o.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 https://www.wow-europe.com/en/pvp/rewards-mounts.html burdaki kodoya bakın[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 onlar abartı kardeşim oyun içinde öle deil.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 paladin epic elbette, yoksa gidip counterspell ve mana yiyen ve oyunda en pahalıya gelen (tabii son questi wipe yemekten bıkmayıp becerebilirseniz) mountu almaya çalışmazdım.. :-) bu arada kodo = kamyon.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Undead epicleri cok tipsiz, kalıpsız bi at. Ramler böle zırhları mırhları super. boynuzları kocaman gozleri parlıyo. Ramden sonrada kodo ile raptor gelir.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 sam e katılıyorum tartışmasız en güzel en seksi en kahraman mount paladin atıdır NOKTA :P :P[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin Member of Disorder Mining/Engineering http://wow.allakhazam.com/profile.html?223728 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bende katiliyotrum bende alacam eheheh :P[signature][hline]LVL 46 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 inşallah inşallah :P ben wow dan biraz ayrıyım kuzenin pcden yazıyorum burası rus kızlarıyla kaynıyo antalyadayım abi bi taşlar varya şaplak atasım geliyo kıçlarına :D[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin Member of Disorder Mining/Engineering http://wow.allakhazam.com/profile.html?223728 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 1.raptor 2.warlock 3.undead bencee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 1. Tiger ve Raptor 2. Kodo 3. Abartı bulduğum için Battlestrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 1-latin 2-rus 3-moldovya[signature][hline]LVL 46 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar