Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngiltere'ye gitmeyin, öldürülebilirsiniz.

Bone

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Populizm le ne alakası var
realist olmak gerek
adamlar esmer tenlileri arıyorlar
fişliyorlar
sarışın bir adama mı şüpheli gözü ile bakıyorlar esmere mi
takip edenler zaten biliyor bunu
küçük görmek ne ola hehe

bu haberden sonra canlı bomba takım elbise giyip üstüne bomba yerleştirse nası şüpheli olucak ki[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

Brezilya nin esmer teniyle arap esmer teni birbirinden ayirt edilebilir. Keyif icin oldurucek olsalar baska birini oldururler Ingilterede milyon tane arap yasiyor.

Ayrica canli bomba takim elbise giyemiyor iste herifler binayi havaya ucurdular bellerine sardiklari ile. Adamlar 50 kilo bombalarla 150 kilo geliyorlar belkide sekilsiz vucut hatlarini sakliyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun adına faşizm denir, başka da bir şey denmez...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bega, 25 Temmuz 2005 09:22 tarihinde demiş ki:
Ya ama sonucta ölen de bir insan.. ya sizin kardesiniz olsaydi? Bu uygulama insan haklarina tecavuz bence, ve cok vahsi.

bu yüzden topiği açtım zaten.

normalde anayasaya göre şuçı ispatlanana kadar kimse suçlu sayılmaz gibi birşey vardı sanırım.
ama birisi sırf sokakta şüpheli davranış yaptığı için ölmeyi hakketmez.

bilgisayar oyunu değil ne yazık ki bu, "şüpheli gördüğün herkesi öldür" ile suçlu bulunmaz.

Türkiye'de her yerde "şüpheli davranış" yapan bir sürü insan var. Herkes her durumda robot gibi hareket edemez ki.
Mesela tren olayında "polis heyecanlanmıştır" felan diyorsunuz. Öyle bir durumda polis'in heyecanlanma hakkı olabilir mi? O gönderilen polisler heyecanlansın diye mi eğitiliyor?
Peki Polislerin heyecanlanma hakkı oluyor da, normal halkın niye böyle bir hakkı olamıyor?
Panik yaşarsan tabii ki "şüpheli davranış" gösterebilirsin.

Sonuçta yaptıkları çok yanlış bence.
İngiliz halkına acıdım birden. Bir yandan terröristlerin bombaları korkusuyla yaşıycaklar, diğer yandan şüpheli davranış yapıp polisler tarafından öldürülme korkusu yaşıyacaklar.

said:
Mandoo, 25 Temmuz 2005 09:34 tarihinde demiş ki:
bizimkiler şüphelileri karakola götürse insanlık hakları vs. diye car car öter...soysuzlar ya...ne kadar iğrenç insanlar bunlar...

o da çok ilginçtir. Bombacıyı öldürdük, terröristleri hapse tıktık diye kızıyorlar, insanlık hakkı dersi vermeye çalışıyorlar, ama asıl suçu onlar işliyince avrupa'nın umrunda bile olmuyor böyle şeyler :)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Dun bi haberde gordum ingilterede insanlari ten rengine gore durdurup kontrol edebilme gibi bisey varmi msl yolda bi siyah tenli biri gidiyor onu durdurup arayabilecekmis polisler ama ayni sekilde yolda giden bi beyazi arayamayacaklarmis... bu nedir yaw!

Bide ingilterede yasayan muslimanlari kontrol etmek icin bi bolum acilmis devlete bagli olacak olan bi bolum muslumanlarla haberlesmeyi ve onlarin guvenligini saglayacakmıs
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben londradayim onceden de bi kac topic acmistim hatta bombalari duydum falan filan...
ama sole bisi warki olayi turkiyeye cok deistirerek anlatiolar, tamam belki bazi muslumanlara bi kac fasist saldirmis olabilir ama burda 2 milyon musluman war we bizim yasamimizda hic bi deisiklik olmadi, ayrica o kafasindan vurma olayida soyle; bildiginiz gibi 2 kisiyi wurdular ama olay su ki o iki kisi aranan gizli kameralarda bulunan iki kisiydi wede polis dur demis bu adamlar kosmaya baslamis we wurulmuslar... ayrica soyle diyolar yakalancak 5 kisi wardi ikisi wuruldu , cok kotu bi durum cunku bu insanlar yakalancaklarini bildikleri icin bari eylem yapalim hapiste curuyecegimize deyip intahar denicekler ayni wurulan iki kisi gibi..
sonuc olarak su warki oyle kimseyi wurma falan yok hatta hayatimizda bi deisiklik bile yok , ama londra disindaki kentlerde dazlak sayisi fazla oldugu icin ordaki muslumanlarda cok az oldugu icin onlari baya rahatsiz ediyolarmis ama polis tarafindan yok wuruldu yok polisler musluimanlari dovuyo falan yalan, hatta saolsunlar polislerin cogu muslumanlara yardimci bile olmaya calisio cunku burda muslumanlar teror karsisi ingilizlerden 10 kat daha fazla eylem falan yapio.... vb vb vb
Sosyal ağlarda paylaş

Kadınlar gününde polisler bi kadını copladı diye ingiltere başta olmaz üzere kıyamet koptu.. Kendini bir bok sanan ab bilmemne komitesi başkanı yapılan bir görüşmeye protesto için geç geldi..

İngiliz basınında verilip veriştirildi Türkiyeye.. Sonra canlı bomba yerde vuruldu diye gene Türk polisini suçladılar, insan hakları bok püsür diye zırvaladılar...

En azından bizim vurduğumuz gerçekten canlı bombaydı TRENE YETİŞMEYE ÇALIŞAN BİR GENÇ DEĞİL[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Sosyal ağlarda paylaş

Blair bombalı saldırılanrdan sonra sanırım konuşmasının sonunda Medeniyete saldırdılar yada çağdaş insanlığa saldırıldı gibi bir söz söylemişti.
Ne ingiltere nede amerika kesinlikle çağdaş devletler değil kendi koydukları yasaları çiğneyen barbarca davranan oraya buraya roket sallayan yobazlardır..
Olayda masum biri öldürülmüştür bunun üzerine özür dileyeceklerine şüpheli gördüklermizin kafasını deleceğiz denmiştir.Bu haberi okuyan bir insan ne olursa olsun sokakta gerilir polis görünce korkar ya beni bombacı sanarsa diye.Amerikada zencilere yapılan bu tarz davranışları Moore amcam programında ti ye almıştı zenciler cüzdanlarını bırakıyordu sokağa silah sanılmasın diye.
Bende ingiltereye gideceklere sokağa çıplak çıkmalarını öneriyorum belki barbarlar bu şekilde sizi vurmazlar.
Barbar oldukarını her şekilde gösteriyorlar ama hala medeniyiz diyebiliyorlar onlara sözüm medeniyetlerini yatakta son bulduğudur^^[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL
http://spaces.msn.com/members/mhangman

[Bu mesaj hangman tarafından 25 Temmuz 2005 16:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@diablo: O ayrı bir rezalet zaten bende anlayabilmiş değilim..

@hangman: Hocam kesinlike haklısın.. Bu dünyanın pisliği İngiltere ve Amerika'dır..
Hele en bozulduğum şey Live8'te ingiliz halkının Blaire baskı yapması yardım için.. Ulan zaten Afrikayı sömüre sömüre bu hale getirren ingilizlerin iğrenç empreyalist politikasından başkası değil..
Dünya'da herşeyin karşılığı vardır.. ABD ve İng. bunların cezasını mutlaka çekecek..

not: yanlış anlaşılmasın sadece politikalarına laf ediyorum halklarına bir garezim yok..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de, bu vurdukları adamda hakkaten bi gariplik varmış.
yaz günü paltoyla gezen, kalın giyinmiş bi arabı görüyorsunuz, polissiniz, ve haliyle şüpheleniyorsunuz.
ihtar yapıyorsunuz, adam siz seslenir seslenmez trene doğru koşmaya başlıyor.
dur ihtarı yapıyorsunuz, adam tınlamıyor.

ne yapmaları lazımdı ki, aynı olay türkiyede olsa patlamasını beklemezdim açıkçası adamı durdurmak için.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...