OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Evet arkadaşlar çok sevip bittiğimiz 1994 ten beri aşina olduğumuz nice kalp krizlerine sebep olan Doom'un filmi de çıkacakmış..Başrolde ise aslında bir amerikan güreşçisi olan ve "Akrep Kral" ve "Mumya" gibi filmlerden tanıdığımız Dwayne Johnson "The Rock" oynayacakmış.Benim gibi ilgilenenlere duyrulur.İyi bir iş çıkarmalarını umut edip bekleyelim. Haberi ise burada.. [Bu mesaj Malach tarafından 22 Temmuz 2005 15:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 eski haber daha önce okumuştum ama bence iyi olmamış. oyunun kendi konusunu yapsalardı daha iyi olurdu bence. bence bu film ,bu konuyla kanal D'de gösterilen insanları katleden yaratık filmlerinden ileri gidemez. bu arada bir doom 3 hayranı oldugum halde bilmiyorum evet. John grimm bizim yönettiğimiz eleman mıydı yoksa o Sarge 'mıydı. iyice kafam karıştı? gerçi yönettiğimiz elemana daha çok benziyomuş ama:[Bu mesaj Black-ice tarafından 22 Temmuz 2005 15:16 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Black-ice tarafından 22 Temmuz 2005 15:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Sarge biz oluyoruz herhalde..Oyunda da bir ismimiz yoktu çünkü..Yalnız pinky i canlandıracak olan Dexter Fletcher i anlamadım..Sanırsam lotr daki gollum gibi birşey olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 aşağıda sarge'ın sergeant kelly oldugunu söylüyo da ondan kfm karıştı zaten?? edit : öle yazmıyomuş galba ben karıştırmış olabilirim. [Bu mesaj Black-ice tarafından 22 Temmuz 2005 15:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Cehenneme tıkılı kalan doktor kimdi onu da göremedim cast de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 cehenneme tıkılı kalan doktor? yav "doom 3 the movie" değil bu, doom the movie. tek doom oyunu doom 3 değil ayrıca. ha bi de bu konu daha önce açılmıştı: http://forum.paticik.com/view.php?id=87675 pinky felan yazıyor da sanmıyorum pink demon olacağını. çünkü imp felan da yazmıyor orda. ayrıca mutantlardan bahsediliyor. basit bir zombi filminden öteye geçmiycek diye tahmin etmekteyim[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Tamam da doom3 ile doom1 in konusu aynı dikkatini çekerim (oyundan bahsediyorum).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 aynı değil benzer. ancak doom 1'de "cehennemde tıkılı kalan doktor" diye birşey yoktu[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Doom 3 te olaylar baştan başlıyor.Doom 1 de de..E tabi öyle ara demo cart curt yoktu ki anlayalım doom1 de kim var kim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 doom 3'te olaylar baştan başlamıyor. [spo1=doom3]doom 3, doom 1'den çook yıl sonra geçen olayları konu alıyor. doom 1 ve doom 2'de zebaniler etrafı yakıp yıkıyor. bizim oynadığımız asker de bu zebanileri geri postalıyor. ancak, doom 1 ve doom 2'de yaşanan olayları bazıları not almış, taş tabletlere kazımış. işte doom 3'te bu taş tabletler bulunuyor. olaylar baştan başlamıyor. tam tersine sadece devam ediyor. tabletlerdeki bilgilere göre portal açıyorlar, ama direk cehenneme açılan bir portal burası. zebaniler direk uzay üssüne akın ediyorlar, etraf tekrar karışıyor.[/spo] olaylar aynı değil yani, sadece devamı[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ben level dan bildiğimi yazdım..Sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ben oynadığımda gördüklerimi yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Gördüklerim de destekliyordu..Şunun aslını bulmak lazım içimi kemirecek bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bonec dediklerinden sonra ayıptır söylemesi fallafoş oldum gerçekten. john carmack dememişmiydi yaw doom 3 bütün doom serisinin baştan yapılmış halidir diye? bende bunu duymadan da öyle tahmin ediyodum ama? bilmiyorum karıştım. amma karıştı aklım bu topicde zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Black-ice ben de senin dediğin gibi biliyorum olayı. Doom 3 tüm olayı en başından alıyor. Yani olup bitmiş bir olayın devamı değil. Tamamen olay en başından alınmış durumda.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 sallıyo bonec. hl2'ci ya arkadaş o yüzden doomu kötülüyo işte aklınca ama yemeyiz biz bunları. doom 3 rules! (şimdi konu bone'un dediği gibi çıkıcak, hepimiz popo olacaz :P)[signature][hline]Werb, 30 Haziran 2005 20:40 tarihinde demiş ki: oww yeah tam bir okşan okşarlık durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 çok pis sallarım ben. ne de olsa doom 3 :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 aslında half life'ın filmi çekilse keşke. güzel olur bence, kimse bişey anlamaz tabii o ayrı mesele. şu eleman da gordon freeman'ı oynar : (ben demiyorum gavurlar diyo) gordon freeman'da konuşmaz bütün film tip tip bakar böyle. Alyx - Kendine dikkat et gordon.. Freeman - ....[signature][hline]Werb, 30 Haziran 2005 20:40 tarihinde demiş ki: oww yeah tam bir okşan okşarlık durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 boneci destekliyorum ben. doom 3ü sevemedim gitti zaten. doom 1&2 rulez! :-)[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 gordonumuz var zaten batmandekı gordon[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 blackice katiliyorum edward norton zaten cok guzel bir oyuncu gordon'a da cuk diye oturur ama nerdee ... gerci cogu oyunun filmi sacmalik oluyor (bknz : resident evil) (bknz : alone in the dark)[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ama o dediğin oyunların konuları baya klişe konular (doom dahil) özellikle resident evil "zombi geliyo kaç" bundan daha klişe bi konu mu var? bence half life'ın konusu çok olmasa da özgün tamam uzaylılar da klişe bişey ama hl 'de bu konu biraz daha farklı bilirsiniz. özellikle 2nci oyunun konusu. ama filmini yapmak zor olur tabi. konu bayağı bir sarpa sarıyo çünkü 2'ye geçerken. gelde film çek şimdi. :)[signature][hline]Werb, 30 Haziran 2005 20:40 tarihinde demiş ki: oww yeah tam bir okşan okşarlık durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 resident evilda oyle zombi konusu islensede ozellikle 3 te o hayatta kalma olayi cok etkiliyor o hayatta kalma cabasi falan genede oyunundan cok daha kotu bir sekilde sinemaya aktarilmis ama half life gercekten guzel bir film olurdu[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ya arkadaşlar istediğiniz yorumu yapmakta serbestsiniz ama Doom 1'in içinde bi txt dosyası vardı. orda olan olaylar yazılıydı. Doom 3 bu txt dosyasının oyun haline getirilmişi diye biliyorum...[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 o txtyi bulup buraya koyana para vermicem[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar