Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doom The Movie

OogieBoogie

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar çok sevip bittiğimiz 1994 ten beri aşina olduğumuz nice kalp krizlerine sebep olan Doom'un filmi de çıkacakmış..Başrolde ise aslında bir amerikan güreşçisi olan ve "Akrep Kral" ve "Mumya" gibi filmlerden tanıdığımız Dwayne Johnson "The Rock" oynayacakmış.Benim gibi ilgilenenlere duyrulur.İyi bir iş çıkarmalarını umut edip bekleyelim.

Haberi ise burada..

[Bu mesaj Malach tarafından 22 Temmuz 2005 15:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eski haber daha önce okumuştum ama bence iyi olmamış.

oyunun kendi konusunu yapsalardı daha iyi olurdu bence.
bence bu film ,bu konuyla kanal D'de gösterilen insanları katleden yaratık filmlerinden ileri gidemez.

bu arada bir doom 3 hayranı oldugum halde bilmiyorum evet. John grimm bizim yönettiğimiz eleman mıydı yoksa o Sarge 'mıydı. iyice kafam karıştı?

gerçi yönettiğimiz elemana daha çok benziyomuş ama:

[Bu mesaj Black-ice tarafından 22 Temmuz 2005 15:16 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Black-ice tarafından 22 Temmuz 2005 15:22 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

cehenneme tıkılı kalan doktor? yav "doom 3 the movie" değil bu, doom the movie. tek doom oyunu doom 3 değil ayrıca.

ha bi de bu konu daha önce açılmıştı:
http://forum.paticik.com/view.php?id=87675

pinky felan yazıyor da sanmıyorum pink demon olacağını. çünkü imp felan da yazmıyor orda.
ayrıca mutantlardan bahsediliyor. basit bir zombi filminden öteye geçmiycek diye tahmin etmekteyim[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

doom 3'te olaylar baştan başlamıyor.

[spo1=doom3]doom 3, doom 1'den çook yıl sonra geçen olayları konu alıyor.
doom 1 ve doom 2'de zebaniler etrafı yakıp yıkıyor. bizim oynadığımız asker de bu zebanileri geri postalıyor. ancak, doom 1 ve doom 2'de yaşanan olayları bazıları not almış, taş tabletlere kazımış.
işte doom 3'te bu taş tabletler bulunuyor. olaylar baştan başlamıyor. tam tersine sadece devam ediyor.
tabletlerdeki bilgilere göre portal açıyorlar, ama direk cehenneme açılan bir portal burası. zebaniler direk uzay üssüne akın ediyorlar, etraf tekrar karışıyor.[/spo]
olaylar aynı değil yani, sadece devamı[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice ben de senin dediğin gibi biliyorum olayı. Doom 3 tüm olayı en başından alıyor. Yani olup bitmiş bir olayın devamı değil. Tamamen olay en başından alınmış durumda.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında half life'ın filmi çekilse keşke.
güzel olur bence, kimse bişey anlamaz tabii o ayrı mesele.
şu eleman da gordon freeman'ı oynar :

(ben demiyorum gavurlar diyo)

gordon freeman'da konuşmaz bütün film tip tip bakar böyle.

Alyx - Kendine dikkat et gordon..
Freeman - ....[signature][hline]Werb, 30 Haziran 2005 20:40 tarihinde demiş ki:
oww yeah tam bir okşan okşarlık durum

Sosyal ağlarda paylaş

gordonumuz var zaten batmandekı gordon[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

ama o dediğin oyunların konuları baya klişe konular (doom dahil) özellikle resident evil "zombi geliyo kaç" bundan daha klişe bi konu mu var?

bence half life'ın konusu çok olmasa da özgün
tamam uzaylılar da klişe bişey ama hl 'de bu konu biraz daha farklı bilirsiniz.
özellikle 2nci oyunun konusu.
ama filmini yapmak zor olur tabi.
konu bayağı bir sarpa sarıyo çünkü 2'ye geçerken. gelde film çek şimdi. :)[signature][hline]Werb, 30 Haziran 2005 20:40 tarihinde demiş ki:
oww yeah tam bir okşan okşarlık durum
Sosyal ağlarda paylaş

resident evilda oyle zombi konusu islensede ozellikle 3 te o hayatta kalma olayi cok etkiliyor o hayatta kalma cabasi falan genede oyunundan cok daha kotu bir sekilde sinemaya aktarilmis ama half life gercekten guzel bir film olurdu[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar istediğiniz yorumu yapmakta serbestsiniz ama Doom 1'in içinde bi txt dosyası vardı. orda olan olaylar yazılıydı. Doom 3 bu txt dosyasının oyun haline getirilmişi diye biliyorum...[signature][hline]You say you're nasty pirates...
...scheming, thieving, bad bushwhackers?
From what I've seen I tell you...
...you're not pirates! You're just slackers!
A pirate I was meant to be!
Trim the sails and roam the sea!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...