namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 1) Yolcu: - Mükemmel bir yerde inebilir miyim? (yolcunun kafası karışık sanırım, kendisi de dolmuştakilerle güler söylediğine) Şoför kadını indirirken: Buyrun size layık değil ama! 2) Yolcu müsait bi yerde inmek ister ama dili sürçer; Müsait bi yerde iner misiniz? Şoför: Niye sen mi kullancan 3) Rumeli-Hisarüstü otobüsüyle Taksim'e doğru gidiyoruz. Adamın biri Beşiktaş dolaylarında gayet aceleci bir tavırla Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim?Bizim şoför olaya hakim: Tabi abi ayıp ettin. al götür. senden kıymetli mi? 4) Ankara'da, çok sıcak bir günde, dolmuştaki bir kokona yelpazesiyle "Şöfeer bey klimayı acar mısınız çok sıcak olduu" demişti. Pala bıyıklı şoför amca teyzeyi bir sure süzdükten sonra, kapıyı açıp açıp kapanmaya başladı. 5) Şişli-Taxim dolmuşunda, kapıyı Ermeni bir teyze açtı, son derece belirgin bir Ermeni aksanı ile: Pardon şoför bey, acaba Harbiye'den geçeyooor ? şöför şöle bi koltuga kolunu atıp arkasını dondu ve aynen aksanı taklit ederek Yok uçarak gideyooor !!! (Dip not: Sisli'den Taxim'de Harbiye'den geçmeyen bi hat yok ) 6) İstanbul�dayız ... Dolmuşa bindik, dolmuş doldu, tam kalkacak, elemanın bir açtı kapıyı, içerde tıkış tıkış oturmuşuz, önde 3 kişi arkada 4 ... Eleman hala bir umut sordu: - "Kaptan, yer var mı?". Şoför de arkasını dönüp cevap verdi: "Bilmiyorum, üst kata bi bak bakalım" >> 7) Trabzon- Sürmene arasında çalışan dolmuştayız. İleride yol üstünde duran bir bayan dolmuşa el kaldırdı, elinde çantaları vardı. Dolmuş şoförü zaman kazanmak için kadının önünde durur durmaz arabadan indi ve dolmuşun arkasına bagajı açmak için yöneldi. Bu sırada kadın dolmuşa binmek için kapıyı açtı; -Aaa bu dolmuşun şoförü yok.. deyip binmeden kapıyı kapattı. Rivayet olaylar 1. Olay: Arkadaşım minibüsten tam inecekken birden günün yorgunluğuyla beraber kafası karışır ve arkada oturan arkadaşlarına müsait bir yerde inecek var der ve şoför beye dönerek iyi akşamlar diye el sallar. Tabii tüm minibüs gülmekten yıkılır; 2. Olay: Bu başka bir arkadaş, olayın başlangıcı aynı yine yorgun falan minibüs şoförüne inmek isteyeceğini söyleyeceğine "müsait bir yerde uyuyabilir miyim" diye sorar? Şoför, bakar öylece; 3. Olay: Bu da kardeşimin başından geçmiş. Olay Kastamonu'da bir şehir içi otobüsünde geçiyor. Türbanlı bir genç kız otobüsten inmek için düğmeye basıyor ancak şoför durakta durmayıp aracı sürmeye devam ediyor. Genç kız: -Söför bey indirmeyecek misiniz beni diye şoföre sesleniyor. Şoför Kastamonu şivesiyle: Indircez tabi eve götçek halimiz yok ya diyor... 4. Olay: Eve gitmek üzere Bakırköy dolmuşu bekliyordum. Sigaramın kalmadığı aklıma gelince önünde durduğum Tekel bayiine girecekken minibüs geldi. Apar topar bindim. Şoföre parayı uzatıp, 'Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp, 'Abi bu Bakırköy'e gider' diye cevap verdi! 5. Olay: Geçen gün akşam vakti dolmuşta gidiyorum, arkadan teyzenin biri bağırdı: "Evladım şu sarı kamyonetin yanında indiriver. " Dolmuş şoförü dumur olmuş bir vaziyette: - İyi de teyze, o kamyonet hareket halinde, nerde duracağını nerden bileyim...[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 xaero nun yerine sen mi bakıosun bugun :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 xaero bitti sen başladın hah tencere yuvarlandı seninki benden kara...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Açılmıştı ohh be söyledim !!! bu arada eşşeğin kulağına su kaçırdınız gene tebrikler[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Dolmuş diye aradım açılmamıştı bulup yazarmısın.[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 minibüs die aramayı dene bulursun :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
taz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 komikler var ama sanki daha önce okumustum bunları
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Abi şoföre verir misin? demişti birisi :)[signature][hline]
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: namesiz, 25 Temmuz 2005 17:00 tarihinde demiş ki: Dolmuş diye aradım açılmamıştı bulup yazarmısın. dolmus diye arat http://forum.paticik.com/view.php?id=65228[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 okuya okuya ezberledim neredyese :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 KAYNAK KAYNAK KAYNAK KAYNAKKAYNAK KAYNAKKAYNAK KAYNAKKAYNAK KAYNAKKAYNAK KAYNAKKAYNAK KAYNAKKAYNAK KAYNAKKAYNAK KAYNAKKAYNAK KAYNAKKAYNAK KAYNAKKAYNAK KAYNAKKAYNAK KAYNAKKAYNAK KAYNAKKAYNAK KAYNAKKAYNAK KAYNAKKAYNAK KAYNAKKAYNAK KAYNAKKAYNAK KAYNAKKAYNAK KAYNAKKAYNAK KAYNAKKAYNAK KAYNAKKAYNAK KAYNAKKAYNAK KAYNAKKAYNAK KAYNAKKAYNAK KAYNAKKAYNAK KAYNAKKAYNAK KAYNAKKAYNAK KAYNAKKAYNAK KAYNAKKAYNAK KAYNAKKAYNAK KAYNAKKAYNAK KAYNAK[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
bega Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 cok icimden geldi, yaptigim hiyartolugu anlatayim ben de.. Sabah aceleyle lenslerimi takmadan cikmisim, gelen dolmuslarin yazilarini goremiyorum, neyse el kaldirdim birine ama önümde durunca gördüm istedigim yere gitmio, aksilik el de kaldirmisim, kendi kendime plan yaptim, kapiyi acip gitmek istedigim yeri söyleyip, burdan geçiyor mu dicem, o da yok deyince kapatacam... akila bak.. neyse, actim kapiyi ama dolmusun ustundeki yaziyi okudum ya ben, aklimda da o kaldi, amca dedim, xxx yerden geciyor mu? Adam, evet gecer dedi.. Ben de, heee demek gecio o zaman yok ben binmiyim, dedim, dolmustaki kalabaligin saskin bakislarini gormeliydiniz :D[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 avaturk'ten c/p :) açılmıştı pc'ye kaydetmiştim :) bende de var baya bunlardan :)
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 hehehe çogunu biliyom hatta bii kaçı da benim başıma geldi..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ne kaynagı yahu gul gec ıste. Bide şu vardı -Şöför balgam atmak için kapıyı açar ve aşşa duser.Tabı arac kaza yapar. hehe[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
wussy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 antalyada geciyo olay.. arkadasmla minibüsteyiz kadının biri durdurdu minibüsü 'akdeniz universitesine nası gidebilirim?' dedi arkadasm da 'önce sınawa girmen gerek abla' dedi..bütün herkes kopmustu..=)
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 en komiği o monte carlo olayı :D if elseif ve else dizisine benziyor scripting bilen varsa. eğer üsküdar evet eğer beşiktaş derse hayır eğer herhangi başka bir şeyderse abi bu üsküdara gider :)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 O değilde benim bindiğim şehirler arası bir otobüste şöför bir kere durup yolda karpuz aldı, yine aynı yolculukta bir kere daha durup evine uğradı. Evine uğradığınıda muavinle yaptığı sohbetten anladım hehe.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S [Bu mesaj Ardeth tarafından 26 Temmuz 2005 03:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ya ben de sayısını hatırlayamadığım kadar çok aynı saçmalığı yaptım. Arkadan gelen parayı soföre uzatıp "bir maltepe verir misiniz?" ya da "bir maltepe uzatır mısınız?" gibisinden laflar ederdim. Öyle pek komik bir şey değil, ama etraftakilerin size bakışı güldürüyor insanı. ;)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 dolmuşla okula gidiyoruz.. uykuluyuz.. arkadaki adam selpağını düşürdü paket halinde. sonra yanımdaki arkadaşın ayağının altına düştü. Arkadaşım pakedi aldı adam bekliyo versin. arkadaş aldı pakedi şöföre uzattı para diye.. sonra farketti aa afedersiniz dio lol..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 4) Ankara'da, çok sıcak bir günde, dolmuştaki bir kokona yelpazesiyle "Şöfeer bey klimayı acar mısınız çok sıcak olduu" demişti. Pala bıyıklı şoför amca teyzeyi bir sure süzdükten sonra, kapıyı açıp açıp kapanmaya başladı yukardaki gerçek, yapıyorlar arada bir. kapayıp açmasalarda, açıyorlar kapıyı :) eheh bazıları hoş.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bir kere yolcular evlerinin tam dibinde inmek için 4-5 metre arayla durdurmuşlardı dolmuşu şöforde delirip bağırmıştı bizde sesini kaydetmiştik ama gitti sonra o kayıt :) eliğizden gelsee apartmana dahi sokturacaksınız arabayı yani ha. Yol eağzı köşe başı müssait bir yer! E iyi kötü indirilip bindirelecek bir yerler vardır yahu[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Çok şey varda yazarsam ayıp olur..sadece bi görüşümü anlatiim.. Gidioruz arkadaşlarla..dedim şöförün tipe bak Bıyıklı top kalafı saçlar yana yatırılmış ayı gibi bişi..ibrahim babacı belli..ama öyle bi tipi varki yarılırsınız neyse cep telefonuyla birini çaldırdı..Minibüste turistlerde var tabi.. bi an şöförün telefonu çaldı melodi aynen şu: Joss stone-You had me bi de bangır bangır bağırıyo hadi dale don dale çalsa neysede herif bölesini nasıl bulmuşsa bütün herkes koptu bi anda :D[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Öne çıkan mesajlar