Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 yalan mı oldun sen!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 15 Ekim'de trailerı çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 adama nie ibrahim erkal saçı koymuşlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 nameless said: yav bir alan wake vardı ona ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 max payne 3'e dönsünler yol yakınken, mahsun wake ile olmaz bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 mahsun falan değilki, hatırlamıyomusun max payne 2 yi, adam şizofren, onune geleni biciyo gibi bir durum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 adamların ellerinde zaten gayet başarılı, onca yıldır alternatifi stranglehold dışında çıkmayan, hatta yakında filmi çıkacak bir franchise var. bunu devam ettirmek yerine fenerle hayalet kovalama gibi yeni ve anlamsız bir maceraya atılmak niye? ortalık max payne klonlarından geçilmese eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 kertenkel said: yöneteceğimiz eleman baya bir apaçi galiba ? [spo] [/spo] Bana daha çok Charlie Sheen'i anımsattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 sam yenı bişi deniyolar, bazı insanlar bole işte her sene aynı oyunun yenı versiyonunu cıkarmıyolar işte, napalım bunlarda bi tür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Bence çok kral oyun olacak bu. İçimden bir ses öyle diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Alan Wake'i Resident Evil ile aynı kefeye koyanların sonu facepalm olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 said: hile Microsoft Games Studios and Remedy have remained completely silent about Alan Wake, Finnish videogames magazine Pelaaja is reporting that after two years of silence Remedy will finally release a brand new Alan Wake trailer. However, you’ll have to be in Remedy’s homeland - Finland - to be the first to see it. Originally announced for both the PC and Xbox 360, the new trailer will be shown in front of the new Max Payne movie in Finland. Rather fitting since Max Payne is also a Remedy creation. The trailer will be shown during a special screening of the movie on October 15th, and then during the opening weekend of the movie, which premieres on October 17th. Umarım badass bir trailer olurda, millet bir güzel morarır(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 http://www.shacknews.com/images/image-o-matic.x?/images/sshots/Screenshot/10811/10811_48e669c1e9c9a.jpg Screenshot inanilmaz gercekci gozukuyor. Su oyundan tek istedigim kontrollerinin ve oynaninis duzgun olmasi. Fahrenheit gibi aksyion-aninda-tusa-bas tarzi degil, max payne gibi yonetelim adamimizi. Yeni Trailer'da 15 ekimde geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 yeni trailer deil oyunu istios.... ps3 e gelcekti dimi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 O ekran görüntüsü bana meşhur Max Payne videosunu hatırlattı. Hani şu oyundan seneler önce çıkan. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ekran görüntüsü süper. bböyle yıllardır hala yapılmakta olan oyunlara sinir oluyorum arkadaş ne bu yaa. kanser ediyolar adamı!!!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 çıkmasın daha ben bilgisayarımı alayım ondan sonra ne çıkarsa çıksın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Max payne video su olayı nedir? hiç bilmiyorum öle bişi ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 max payne 3 ü başka bi yapımcıya vermişler alan wake ile çok meşgul olduklarından. remedy yerine rockstarın torontodaki stüdyolarında geliştirilecekmiş. henüz bir tarih yok tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 alan wake baya sağlam bi oyun olcak gibi. max payne rahatlığında kontrolleri olsun tek isteğim bu. bu arada duke nukem forever vakası olmaz heralde yakında çıkıcakmış o da. safdsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ortalama bir sey bile cıksa hayal kırıklıgı yaratacak zaten. asırı reklam yapıldı cok sey yazıldı bu oyun ıcın. beklentı cok yuksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 amcada "stance" itibariyle çok bi max paynelik gördüm , hadi hayırlısı.. edit: zaten max paynei yapan firma yapıyomuş. oyuncu aynı demek ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 4 sene olmuş topic açılalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Ben umutluyum, cunku adamlar 1-2 sene ara verdi ve medyaya hic bilgi vermediler. Simdi cikti ortaya yeni ss ve trailer. Bu donem icinde baya gelistirmislerdir diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Aiko said: 4 sene olmuş topic açılalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar