cado Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 babam gördüde hangi filmden görüntüler bunlar dedi :D bu sene baya bi para harcayacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 yöneteceğimiz eleman baya bir apaçi galiba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 yöneteceğimiz eleman baya bir apaçi galiba ? [spo]http://www.trgamer.com/img/072005/alanwake_pc/3.jpg [/spo] [spo]http://www.biyografi.net/biyografi/resim/kisi/2254.jpg [/spo] [spo]http://www.mahsunkirmizigul.com/fotolar/prof/resim10_B.jpg [/spo] [spo]http://medya.zaman.com.tr/2007/01/02/mahsun.jpg [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 cidden aynısını yapmışlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Koptum öldüm bittim :D ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Yuha tespit harika aslinda offical forumlara koymak lazim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 lasdhfjkhasdkljfhalsdjkfhasldkjfhkladf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bodrum beachlerinde turist avlar bu adam anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 aqu asdhahdahshashasdhhsadhsdsdhahsadshadshsdhasdha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Stun yedim yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 pauahahaahaahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ilk düşmedi jeton. Bu adama bakarak mı çizmişler bunu dedim, sonra o adamın kim olduğunu anladım *shocked* pauehuahe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 chow-yun-fat'in stronghold'una rakip işte mahsun wake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Oha resmen modellemişler, birde bir çin oyunu vardı o da direk Vatan Şaşmaz dı kapağı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 yapmayın yaw o kadar da b enzemio:P oyunu oynayamıcaz şimdi gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 yalan olmasın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Yalan olduğu falan yok ya çıkacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Oha çıkmadı mı hala bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ehe çüş yani, hikayeyi okudum tee 2005 te yazılmıs. alır oynarız derken hala cıkmamıs lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 3 yıldır çıkcak bu oyun... 3 yıl önce görselleri müthişti de, şimdi ortalamın altında kalmış durumda. acaba sıkılıp vaz mı geçtiler oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Bence grafikler hala yeterli ama geç kaldıkları konusuna katılıyorum. Grafikleri tatmin etmese bile oyundan tatmin olacağımızı düşünüyorum. Uzuun süredir araştırmadım, arada mutlaka birşeyler açıklanmıştır. Onlardan birhaberdarım, buna rağmen oyunun hala çok iyi olacağını düşünüyorum, öyle pozitif bir önyargım var ehuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 oyundaki arkadaş (alan wake) taner diye dostuma birebir benziyor diye çıkmasını bekliyorduk.. unuttuk sonra.. çıksın da oynuyalım lam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 mahsun wake yerine max payne 3, hatta 4 çıkarırlardı şimdiye kadar. bıraksınlar bu işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 yav bir alan wake vardı ona ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Alone in the Dark verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar