Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi Rüya..

Clementine

Öne çıkan mesajlar

Tanrım..Az önce hayatımın en garip rüyasını gördüm..Kalkar kalmaz da nete fırladım yazıyım diye yoksa unuturum fln..hala şoktayım ama..

Akşamdı köpeğimi sevdim fln yatmaya gittim..Odam alt katta ve aynı oda ama eşyalar fln hepsi değişmişti (ama bizim eşyalarımızdı) neyse işte televizyonu fln açtım çok ilginç şeyler oluyodu..şimdi tam hatırlıyamıyorum ama yani of bi msglar fln vardı.. çok garip bi türk filmi vardı..sonra yataktan çıktım ve her yerim ıslaktı üstümü değişicektim sanırım..neyse ben o an rüyada olduğumu anladım dedim madem rüyadayım o zaman normalde yapmıycağım her şeyi yapıyım sonra biden biri çisilllllll diye seslendi ama çok çok korkunçtu kullaklarım çınladı :( orta kattan sesler geliyodu sabahın 3ü ya da 4düydü sanırım ama mutfakta birileri vardı.. bende yukarıya çıktım balkona ve hadi atıcam kendimi zaten rüyadayım dedim..(bu sırada annemler fln hiçbişekilde görmüyolar beni ama izleniyodum yaa eminim!) neyse gittim balkona yemedi beni atlamak dedim ya gerçekse.. Korkuyodum çok kötü ama neden olduğunu da hatırlamıyorum.. Sonra uyanıyım diye kendimi çimdiklemeye başladım hiç bi işe yaramadı kendimi sağa sola atmaya başladım ve uyandım! Yine yatağımın içindeydim.. ve yine aynı oda! ya varya o kadar korktum ki..dedim al işte çıkamıycam hayatımın sonuna kadar bu rüyadan.. kaybolup gittim.. bi yandan da gerçek hayatta ne zaman nerde yattığımı gözönüne getirmeye çalışıyodum yatağımın şeklini fln hayal ediyodum yattığım pozu...ama nafile..en sonunda dışarı çıkmaya karar verdim.. zaten rüyadayım milleti rahatsız etsem de bişey olmazdı.. çıktım bizim siteden tanıdğım 3 çocuk motosikletle geçiyolardı :) (hepside aynı motosiklete sıkışmışlar..) neyse otostop çektim sanırm gittiler..bende sinirlendim nası ya! bu benim rüyam diye..işte döndüler sonra..ve motosikletten 5 kişi indi.. ki hepsini tanıyorum..üstüme doğru gelmeye başladılar(merak etmeyin kontrol bendeydi olmasss öyle şeyler :) ) direk çok doğal bi şekilde hey bugün ayın kaçı dedim X 13 ü dedi.. bende hmm dedim..rüyada olduğumu garantileyim diye hangi aydayız ya peki dedim 2. dedi işte aralarında şakalaştılar o ne oluyo fln diye şubat dedi X.. işte bende düşündüm kesin bi derin anlam var bunda rüyadan çıkar çıkmaz çözcem diye.. Bi de bu rüyadan esinlemiş bi roman yazmaya karar verdim(rüyamda tabii :D)..zaten o an bacağımı hissettiim ve dedim bu benim son şansım! oyanttım hafif.. ve oh beaaa.... bu sefer harbi kendi yatağımdaydım :D direk fırladım hopladım sevndim fln.. bunu hemen birilerine anlatmalıyım dedim geldim buraya..
Ya böyle bi olay okumuştum sanırım pseudo dreaming mi ne deniyo galiba rüyanı kontrol edebiloyosun ama benimki tam o da değildi ya.. o kadar garipti ki..şimdi sizi tabii aynı etkilemiycek okuyunca hatta bana da şimdi sadece "bi rüya" gibi geliyo.. ama yazmalıydım bunu...off bea ne rüyaydı ya..[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

rüya projeksiyonu tam olarak kontrollu bir rüya görmüşsün.kassan biraz astrale kadar çıkardın ama çok eğlencelidir kontrollü rüyalar.hipnozdada böyle rüyalar göstertilerek korkuların üstesinden gelinir keşke o sesin geldiği yere gidip görseydin ne olduğunu belki bilinçaltındaki bir korkuyu yenebilirdin.[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

hatta bu lucid dreaming o kdr delilik boyutuna ulastıki bunun icin aletler bile war.. kafana takıp uyuyosun alet snin goz hareketlerini izliip uykunun en derin oldugu zaman kırmızı bi ısıgı gozune dooru yakıp sonduruo ki ruyada oldugunu anla..

valla ben deniorum kontrol etmeyi ama yapamıorm.. yapanlar walla cok sanslısınız..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

süper ya...bence kendini sakatla...devletten acizlik maaşı al...seni sürekli bakıma yatırsınlar...eline geçen parayla da uyku hapı al...sonra kurum doktorunada uyuyamıyorum ilaç ver de...hayatının geri kalanını uyuyarak geçir
:)[signature][hline]dinler halkların afyonudur...
yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
Sosyal ağlarda paylaş

ben ruyamda gordugum her kıza aşık oluyorum ruyamda çıkıyorum fln 3 5 gun aklımdan çıkmıo ilginçtir.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Loras, 22 Temmuz 2005 18:18 tarihinde demiş ki:
Eh lucid dreaming oluyor, rüyayı kontrol etme olayı.
Aslında eğlenceli bir rüya olmuş tabi bazı kötü tarafları da var.
Freudisyen tavırlarla eğilmek lazım :p.

ben deniorum lucid dreaming olayını internette okumustum 1 senedir deniorum nerdeyse, 2 kere basardım.bi kaç yerde okuduğuma gore deneyen bazı kişiler ölüyolar kalp krizinden.telkinle alakalı ama sanırım olumleri.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

yüzde 85 rüyalarıma müdale edebiliyorum.rüyada oldumu bi şekilde anlıyorum ve istediğimi yapabiliyorum.

açıkcası normal rüyayı bile nelere dönüştürüyom tahmin edersiniz ki :D[signature][hline]Ardhath
Quendra
Messor, 19 Temmuz 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
yakında ibathanesi olmayan eve de tapu vermezler.. allahım sen bizi kurtar duy sesimizi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Clementine, 22 Temmuz 2005 15:16 tarihinde demiş ki:
Tanrım..Az önce hayatımın en garip rüyasını gördüm..Kalkar kalmaz da nete fırladım yazıyım diye yoksa unuturum fln..hala şoktayım ama..

Akşamdı köpeğimi sevdim fln yatmaya gittim..Odam alt katta ve aynı oda ama eşyalar fln hepsi değişmişti (ama bizim eşyalarımızdı) neyse işte televizyonu fln açtım çok ilginç şeyler oluyodu..şimdi tam hatırlıyamıyorum ama yani of bi msglar fln vardı.. çok garip bi türk filmi vardı..sonra yataktan çıktım ve her yerim ıslaktı üstümü değişicektim sanırım..neyse ben o an rüyada olduğumu anladım dedim madem rüyadayım o zaman normalde yapmıycağım her şeyi yapıyım sonra biden biri çisilllllll diye seslendi ama çok çok korkunçtu kullaklarım çınladı :( orta kattan sesler geliyodu sabahın 3ü ya da 4düydü sanırım ama mutfakta birileri vardı.. bende yukarıya çıktım balkona ve hadi atıcam kendimi zaten rüyadayım dedim..(bu sırada annemler fln hiçbişekilde görmüyolar beni ama izleniyodum yaa eminim!) neyse gittim balkona yemedi beni atlamak dedim ya gerçekse.. Korkuyodum çok kötü ama neden olduğunu da hatırlamıyorum.. Sonra uyanıyım diye kendimi çimdiklemeye başladım hiç bi işe yaramadı kendimi sağa sola atmaya başladım ve uyandım! Yine yatağımın içindeydim.. ve yine aynı oda! ya varya o kadar korktum ki..dedim al işte çıkamıycam hayatımın sonuna kadar bu rüyadan.. kaybolup gittim.. bi yandan da gerçek hayatta ne zaman nerde yattığımı gözönüne getirmeye çalışıyodum yatağımın şeklini fln hayal ediyodum yattığım pozu...ama nafile..en sonunda dışarı çıkmaya karar verdim.. zaten rüyadayım milleti rahatsız etsem de bişey olmazdı.. çıktım bizim siteden tanıdğım 3 çocuk motosikletle geçiyolardı :) (hepside aynı motosiklete sıkışmışlar..) neyse otostop çektim sanırm gittiler..bende sinirlendim nası ya! bu benim rüyam diye..işte döndüler sonra..ve motosikletten 5 kişi indi.. ki hepsini tanıyorum..üstüme doğru gelmeye başladılar(merak etmeyin kontrol bendeydi olmasss öyle şeyler :) ) direk çok doğal bi şekilde hey bugün ayın kaçı dedim X 13 ü dedi.. bende hmm dedim..rüyada olduğumu garantileyim diye hangi aydayız ya peki dedim 2. dedi işte aralarında şakalaştılar o ne oluyo fln diye şubat dedi X.. işte bende düşündüm kesin bi derin anlam var bunda rüyadan çıkar çıkmaz çözcem diye.. Bi de bu rüyadan esinlemiş bi roman yazmaya karar verdim(rüyamda tabii :D)..zaten o an bacağımı hissettiim ve dedim bu benim son şansım! oyanttım hafif.. ve oh beaaa.... bu sefer harbi kendi yatağımdaydım :D direk fırladım hopladım sevndim fln.. bunu hemen birilerine anlatmalıyım dedim geldim buraya..
Ya böyle bi olay okumuştum sanırım pseudo dreaming mi ne deniyo galiba rüyanı kontrol edebiloyosun ama benimki tam o da değildi ya.. o kadar garipti ki..şimdi sizi tabii aynı etkilemiycek okuyunca hatta bana da şimdi sadece "bi rüya" gibi geliyo.. ama yazmalıydım bunu...off bea ne rüyaydı ya..

Hmm Kendini bir şeye şartlamışmıydın lucid dreaming olayında kendini şartlayınca birşeye rüyanı kontrol edebiliyorsun[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one
Here we'll remain forever till our kingdoms one

[Bu mesaj paparnoz tarafından 23 Temmuz 2005 08:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tashmoo, 23 Temmuz 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
clementine :D eternal sunshine of the spotless mind daki jim carey gibi kendını uyandırmaya calısmıssın eheuhe filmdekileri yapsaydın, hem ordaki jim careyin sewgılısının adıda clementine di.

eee ayıpsın ya benim nick nerden geliyo sanıyosun? :)[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır ya hiç bişeye şartlamamaştım..sadece kestircektim biraz :D ama çok ilginçti ya..13 şubatın anlamını çözmeye çalışıyorum bide.. 10 şubat doğumgünm bide şubat ayları hep korkunç geçmiştir hayatımda bi bağlantı var mıdır acep :hmm:[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

Dün gece yıne 3 4 gıbı yattım dedem öldügünden beri dogru duzgun yatamam hep böle onu dusunurum yatarken evde gezermı fılan sonra uyuya kalırım dun yatmadan önce forumlarda bı eleman slayt gosterı ayarlamıs ıste hayaletlerle ılgılı bısey hayalet resımlerı fılan dıe gecıor onlara baktım sonra ıste yatayım dedım yatagımın hemen onunde tv onun sagındada ayna var odama sımdı aynaya bakıorum allhım dıorum hayal gucumde tabı daha uyumadım dedemmı burada ya allahım bismilah dıorum tv ye bakıorum ıcınde sankı bısey varmıs gıbı gelıor her neyse ben uyuya kalmıs o esnada saat 5 gıbı bırden kalktım ama dırek dogruldum kalktım ısıgı yaktım odaya baktım nıe kalktım alla alla yapıorum sonra yataga ve boxerıma fılan elledım vucuduma asırı derecede bı terleme yatak yastık fılan hersey ter ıcınde tırstım allahım ne oluor fılan dedım gıttım evı gezdım annaneme fılan baktım herkes uyuyor sonra cıkım balkon da fılan oturdum saat 6 gıbı yattım cok tırsmıstım yanlız[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...