karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 en azından dürüstler: www.tesekkur.net said: AMD 2400+64 BIT 1024 RAM 10 MBIT Omurga FreeBSD Isletim Sistemi Kafamiza Eserse Backup Cpanel olmasi lazim Fantastico yok zaten [Bu mesaj karakedi tarafından 24 Temmuz 2005 19:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 lol abi asagıdaki yorumu da okumak lazım hehe
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 off çok bomba ya, yerlerdeyim bu arada başlık: Türkiye'nin En Iyi Hostingcisi Olma Gibi Bir Iddaamiz yok.Peki iddaamiz nedir?Türkiye'nin En Komik Hostingcisi Olmakmi ? Güldürmeyin Bizi :) Ayrıca hosting seçenekleri de birbirinden güzel: fakir paketi emekli paketi zengin paketi Ayrıca günlük haberler de birbirinden yaratıcı. [signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" [Bu mesaj Mirage tarafından 24 Temmuz 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Biz dandik bi firma değiliz.Bunun kaniti milyonlarca müşterimiz. Diyor Yandada Şu an müşteri olmadığından bomboş oturuyoruz.Mail gelince seviniyoruz. ehuhu[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 kedi bak zengin olmaya basladın ya artık zengin paketi alırsın bize :D[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Siparisi oyle form doldurarak filan veremezsiniz bu sitede hersey manuel isinize geliyorsa.Peki o zaman nasil siparis verecegim dediginizi duyuyorum hemen anlatayim. * Iletisim bölümünden msn adresimiz alinir. * Sectiginiz hosting paketinin ismi ezberlenip akilda tutulur. * Domain alacaksaniz ustekinin aynisini yapin. * Msn adresimizden mesaj atilir hitap sekilleri soyle olabilir.(Bey , Beyefendi , Dayi , Hoca , Hocam , Usta , Sen , Siz , Aga , Baba , Moruk) * Gerekli laflari size soyledikten sonra hizmet bedelimizi bize ulastirirsiniz.(Havale , Paypal) * Web Alaniniz eger musaitsek hemen acilir degilsek biraz beklersiniz stres yapmaniza gerek yok. * Ayrica 15 gün icinde geri odememe garantisi veriyoruz. Iste Hesap Numaralarimiz(cogul kullandim fakat sadece 1 hesabimiz var) : Banka Þubesi Garanti Bankasi - Fetih Caddesi Þubesi/istanbul Hesap Numarasý 729-6673311 Hesap Sahibi: Onur ÇAKIR[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Süpermiş ya. Tebrik ediyor başarıların devamını diliyorum Arada mail falan atarız, sevinsinler...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 * Alt Domain: Domain adiniz altinda host edebileceginiz subdomain sayisidir. Bazen ise yarayabilir bazende yaramaz ama goruntu olsun diye veriyoruz size Örnek: forum.domainadiniz.com * Linux hosting planlari, ödemenin ardindan aninda kurularak, gerekli sifre ve bilgiler mail adresinize sistem tarafindan otomatik yollanir diyemiyoruz cünkü sitede hersey manuel yani I'm sorry. *Windows hosting yok diye bidi bidi yapmayin linux kullanin. oheaaafaklsad diesim geliyo :D[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 oha adamlar gerçek mi site bomba ama[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Murk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Öğrenci paket alınabilir. :)[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 O_o[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Ahaha şimdi aklıma bi soru geldi bu yöntem tutar mı tutmaz mı? Müşteri getirir mi yoksa kaçırır mı ne dersiniz? Bakın adamların burada bile reklamı oldu hemde karakedi tarafından aynısı başka bir sitede daha gördüm. Bence planları işliyor sizce?[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB.
Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Ahahahaaaa [email protected][signature][hline]Günlük Münlük Sindarin Bulustur Bizi :-) Chaos Web Tasarım
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ehehoeo biz bölümüne bakın bi[signature][hline]ben BombaciMulayim
Leader Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Referans sayfalarıda süpermiş :) [Bu mesaj Leader tarafından 24 Temmuz 2005 21:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: Tcpip, 24 Temmuz 2005 20:58 tarihinde demiş ki: Ahahahaaaa [email protected] lol süper site ya bu. destek-köstek[signature][hline]Beş Hececiler
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ahaha her şeyiyle süper site. herifler tasarıma hakkaten uğraşmamışlar yalnız, template olan index dışındakiler sadece yazı zaten lol.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 satış yapılıyorsa ciddi ucuz. 52 usdye 150 mb alan 6 gb bandwith[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 sitenin sahibi işporta hosting cilerrle kafa bulmak için kurmuş zaten güzelde yapmış hehe hosuma gitti[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: DynamicK, 24 Temmuz 2005 22:35 tarihinde demiş ki: sitenin sahibi işporta hosting cilerrle kafa bulmak için kurmuş zaten güzelde yapmış hehe hosuma gitti Satmıyo yani öyle mi :)[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB.
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: DynamicK, 24 Temmuz 2005 22:35 tarihinde demiş ki: sitenin sahibi işporta hosting cilerrle kafa bulmak için kurmuş zaten güzelde yapmış hehe hosuma gitti sarcasm goremedim ben zannetmiyorum.[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/
Smokey Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ejeje süper olmuş[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 haberlerden devamı var mı diye devam ettim koptum ya :9 Niye devam et diyorsun yoksa sen muaivin misin ?Yok bunun devamı filan kısa yazmışız zaten görmüyor musun ?[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ehehe yakında turkticaret'i geçer bunlar :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 lol şaka mı yapıyosunuz yahu anlamadım? arkadaşalr bu site hosting sitesi fln degil işporta hostingcilerde alay etmek için açılmış okusanıza sitede yazanları Sitemizin en iyi 1024x768 seklinde görüntülenir diye bir kuralimiz yok bizim icin onemli olan cep guzelligidir off pardon ic guzelligidir iste.Sitemizde bulunan ne varsa satiliktir yani hosting ve domain satislarimiz gercekten gercektir parayi verirseniz bunun gercek oldugunu anlayabilirsiniz.Nedense musteriler buna inanmiyorlar sorunun ne oldugunu cozmus degiliz ama bilimadamlari arastirma yapiyor.Site tasarimini Türk'lerin bir template sitesinden aldik onlarda zaten templatesbox.com'dan araklamis elinize saglik birkac degisiklik yaparak kendi kafamiza gore ayarladik ama siz bunu yapamazsiniz onun için siteden birseyler araklamak espri calmak filan yasaktir.Gorursem kafanizi kirarim.Bol bol hosting ve domain almaniz dilegiyle... © Tesekkur.Net Ördek Yolma Letede. Setei. sadece hesap nosu ve email koymuslar nası ulaşıyorsunuz telefon fln da yok[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Öne çıkan mesajlar