kermit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 düşmeden ölür[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 O apartmanlarda yaşayan herkez röntgenci olur camdan baksan herşeyi gorursun istesende istemesende.Ama adamlar anca sığıyor zaten.[signature][hline][ quote ]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi [ /quote ]
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 oha lan orda biri intihar etmeye kalkıp atlarsa adam düşmeden aşağıyı arayıp gerekeni yaparlar be. oksijen yetiyomu bu kentte onu merak ettim bi de[signature][hline] harvester Chiptech 24 Temmuz 2005'te msnde demişki: 18ime geleyim,ehliyetimi alayım,saçı sakalı uzatayım,küpemi takıp dövmemi yaptırayım,solomu atayım bak çok güzel olacak lylidn...
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 yok amfibik onlar solungaçları var :P[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Resimlerin büyük bir kısmı montaj gibi. Ayrıca Çin'i aşağılamaya gerek yok, Demetevler'de yıllarca görüyoruz bu manzaraları.
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 anca sığarlar normal :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
amon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 abi kocaman ülkeleri var...dağılsalarya herbi yere....[signature][hline]dinler halkların afyonudur... yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
bega Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 öğk iğrenç görüntüsünden bile daraldim, orda olsam nefes alamam heralde. ya da kesin kaybolurum, hepsi birbirinin ayni. ıyk dağlara taşlara[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: bega, 24 Temmuz 2005 15:25 tarihinde demiş ki: öğk iğrenç görüntüsünden bile daraldim, orda olsam nefes alamam heralde. ya da kesin kaybolurum, hepsi birbirinin ayni. ıyk dağlara taşlara said: dasaaa, 24 Temmuz 2005 13:43 tarihinde demiş ki: Bakarken bile sıkıntı bastı değil yaşamak... Ayrıca apartmanların hepsi birbirine benziyo.. Yanlışlıkla eve gidicem diye soluğu Sung Hi Lee nin evinde alabilirim Eheheheh.. Benim gibiler varmış demekki...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 daraldım resimlere bakınca :) böle rahatım walla göt göte yaşanmaz o kadar[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 yaşanmaz harbi.[signature][hline]let's rock !
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Böyle bir yerde yaşasaydım evimi bulamam.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 offf içim daraldı resmen ya. hele o balkonların hali nedir öyle. orada nası gürültü çıkıyordur, herkesin televizyonu açtıgını veya hafif yüksek sesle müzik dinlediğini düşünün. insan kafayı yer.
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 İşte bu yüzden nüfus planlaması lazım.[signature][hline]Erutan, 23 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki:Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 En azından güvenli.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Sardalya konservesi gibi halk otobüsü gibi yaşanırmı burada be? Bende sadece kapitalizmin yer sorunundan boyuna geliştiğini sanırdım. :D[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Demek ki İstanbul da yaşamanın kıymetını bılmek lazım. Bu ne böyle be nefret ![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 offf o ne be öle hepsi iç içe resmen.Yaşanmaz orda. bu arada sondan 1 önceki resimde ki sandelye ye baya güldm:D sap gibi duruo orda eheheh[signature][hline]Apeiron...
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: karakedi, 24 Temmuz 2005 17:27 tarihinde demiş ki: offf içim daraldı resmen ya. hele o balkonların hali nedir öyle. orada nası gürültü çıkıyordur, herkesin televizyonu açtıgını veya hafif yüksek sesle müzik dinlediğini düşünün. insan kafayı yer. Zaten o 1,5 milyar insan aynı anda televizyonu açsa elektiri şebekesi çöker sessiz sakin mum işiğinda otururlar. :-)[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ah gençliğim! şu binalara bak kale duvarı gibi ..:horace:[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur.
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 en alttan 2. resim 27 katlı :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bu çinin ilacı belli de neyse sadistleştim yine iğrenç bi durum[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL http://spaces.msn.com/members/mhangman
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 adamların hepsi immitasyon..defolu mal anlicağın durum böyle olunca sayıları çok[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Öne çıkan mesajlar