Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çinliler Çok mu rahat yaşıolar?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O apartmanlarda yaşayan herkez röntgenci olur camdan baksan herşeyi gorursun istesende istemesende.Ama adamlar anca sığıyor zaten.[signature][hline][ quote ]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi [ /quote ]
Mesaj tarihi:
oha lan orda biri intihar etmeye kalkıp atlarsa adam düşmeden aşağıyı arayıp gerekeni yaparlar be. oksijen yetiyomu bu kentte onu merak ettim bi de[signature][hline] harvester
Chiptech 24 Temmuz 2005'te msnde demişki:

18ime geleyim,ehliyetimi alayım,saçı sakalı uzatayım,küpemi takıp dövmemi yaptırayım,solomu atayım bak çok güzel olacak
lylidn...
Mesaj tarihi:
abi kocaman ülkeleri var...dağılsalarya herbi yere....[signature][hline]dinler halkların afyonudur...
yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
Mesaj tarihi:
öğk iğrenç görüntüsünden bile daraldim, orda olsam nefes alamam heralde. ya da kesin kaybolurum, hepsi birbirinin ayni. ıyk dağlara taşlara[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
said:
bega, 24 Temmuz 2005 15:25 tarihinde demiş ki:
öğk iğrenç görüntüsünden bile daraldim, orda olsam nefes alamam heralde. ya da kesin kaybolurum, hepsi birbirinin ayni. ıyk dağlara taşlara

said:
dasaaa, 24 Temmuz 2005 13:43 tarihinde demiş ki:
Bakarken bile sıkıntı bastı değil yaşamak...
Ayrıca apartmanların hepsi birbirine benziyo.. Yanlışlıkla eve gidicem diye soluğu Sung Hi Lee nin evinde alabilirim

Eheheheh.. Benim gibiler varmış demekki...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
daraldım resimlere bakınca :)
böle rahatım walla göt göte yaşanmaz o kadar[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
Böyle bir yerde yaşasaydım evimi bulamam.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
offf içim daraldı resmen ya. hele o balkonların hali nedir öyle. orada nası gürültü çıkıyordur, herkesin televizyonu açtıgını veya hafif yüksek sesle müzik dinlediğini düşünün. insan kafayı yer.
Mesaj tarihi:
İşte bu yüzden nüfus planlaması lazım.[signature][hline]Erutan, 23 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki:Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi.
Mesaj tarihi:
Sardalya konservesi gibi halk otobüsü gibi yaşanırmı burada be?
Bende sadece kapitalizmin yer sorunundan boyuna geliştiğini sanırdım. :D[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Mesaj tarihi:
Demek ki İstanbul da yaşamanın kıymetını bılmek lazım.

Bu ne böyle be nefret ![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
offf o ne be öle hepsi iç içe resmen.Yaşanmaz orda.
bu arada sondan 1 önceki resimde ki sandelye ye baya güldm:D sap gibi duruo orda eheheh[signature][hline]Apeiron...
Mesaj tarihi:
said:
karakedi, 24 Temmuz 2005 17:27 tarihinde demiş ki:
offf içim daraldı resmen ya. hele o balkonların hali nedir öyle. orada nası gürültü çıkıyordur, herkesin televizyonu açtıgını veya hafif yüksek sesle müzik dinlediğini düşünün. insan kafayı yer.

Zaten o 1,5 milyar insan aynı anda televizyonu açsa elektiri şebekesi çöker sessiz sakin mum işiğinda otururlar. :-)[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Mesaj tarihi:
adamların hepsi immitasyon..defolu mal anlicağın
durum böyle olunca sayıları çok[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
  • Yeni Oluştur...