Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çinliler Çok mu rahat yaşıolar?

Xaero

Öne çıkan mesajlar

oha lan orda biri intihar etmeye kalkıp atlarsa adam düşmeden aşağıyı arayıp gerekeni yaparlar be. oksijen yetiyomu bu kentte onu merak ettim bi de[signature][hline] harvester
Chiptech 24 Temmuz 2005'te msnde demişki:

18ime geleyim,ehliyetimi alayım,saçı sakalı uzatayım,küpemi takıp dövmemi yaptırayım,solomu atayım bak çok güzel olacak
lylidn...
Sosyal ağlarda paylaş

öğk iğrenç görüntüsünden bile daraldim, orda olsam nefes alamam heralde. ya da kesin kaybolurum, hepsi birbirinin ayni. ıyk dağlara taşlara[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bega, 24 Temmuz 2005 15:25 tarihinde demiş ki:
öğk iğrenç görüntüsünden bile daraldim, orda olsam nefes alamam heralde. ya da kesin kaybolurum, hepsi birbirinin ayni. ıyk dağlara taşlara

said:
dasaaa, 24 Temmuz 2005 13:43 tarihinde demiş ki:
Bakarken bile sıkıntı bastı değil yaşamak...
Ayrıca apartmanların hepsi birbirine benziyo.. Yanlışlıkla eve gidicem diye soluğu Sung Hi Lee nin evinde alabilirim

Eheheheh.. Benim gibiler varmış demekki...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle bir yerde yaşasaydım evimi bulamam.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karakedi, 24 Temmuz 2005 17:27 tarihinde demiş ki:
offf içim daraldı resmen ya. hele o balkonların hali nedir öyle. orada nası gürültü çıkıyordur, herkesin televizyonu açtıgını veya hafif yüksek sesle müzik dinlediğini düşünün. insan kafayı yer.

Zaten o 1,5 milyar insan aynı anda televizyonu açsa elektiri şebekesi çöker sessiz sakin mum işiğinda otururlar. :-)[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...