Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fırıncılardan Sıcak Havaya Çözüm

Xaero

Öne çıkan mesajlar

yurdum insanı.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

paklamazz eet..olum o kapağı açık soğuk kalmazki bi kere yaw ben onda kaldım..bi böle psiko klima brs ortamı ılıman yapar ama dolap işe yaramaz..klima alır o fırıncı bakmayın bide fırıncı arkdaşım var babasının caddede nike mağazası var..:)hayat zor ama orası öle...[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Sosyal ağlarda paylaş

AMuahahhahaha *!KOPAR*[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late

Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you
And I will do it on my own

Muse - Muscle Museum
Sosyal ağlarda paylaş

ZUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Adam ne serinliyodur orda :D

-Abi çık sıra bende
-dur 2 dakka daha yeni girdim
-abi ayıp ediyon yaaa...[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
--------------------------------------
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 23 Temmuz 2005 17:57 tarihinde demiş ki:

bedava bir çözüm işte..

bedava çözüm deilki işte bilmiyosun tam sanırım haberi bende izledim sırf bu iş için bu dolaplardan satın almışlar.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...