Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

askta yas farki kac ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
[b]SteelBB, 15 Temmuz 2005 01:52 tarihinde demiş ki

abi fiziksel ve akıl olarak çok büyük farklılar yoska bence yaşın o kadar önemi yok.

ozamn bir 4 sene daha beklicek bu çift , duyduguma göre cocuk 90 li miymis neymis : )) ne ilginc seyler var etrafda yaa..[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
Mesaj tarihi:
10 yaşıdna ve 20 yaşında birinin aşk yaşaması çok abes kaçar ama 20 ve 30, 10 ile 20 ye oranladaha mantıklı görünür gibime geliyor.[signature][hline] "Eğer insanları ikna edemiyorsan kafalarını karıştır.
Harry Truman"

Mesaj tarihi:
30 yaşındayken 23 yaındakine aşık olmak başka şey 18 yaşında 11 yaşındakine aşık olmak baka şeydir... ikincisi sübyancılıktır[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Mesaj tarihi:
kız ark.ımla aramızda 15 ay fark var.hem ya$ olarak kucuk hemde boyu brz kısa ama kıme ne?boyu ve ya$ıyla mı sevıyorum onu =P[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Mesaj tarihi:
9 yaş büyük hatuna harbi aşık olmuştum ciddi ciddi aşık oldum ama ya.

Fakat o öyle düşünmüyormuş...

Önce kalbim kırıldı sonra yola devam =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
bende bende 2 yaş büyük bi kızı sevmiştim bi aralar , şu an içimden onu önce boğup , sonra bi kasaya koyup , kasanın üstüne beton döküp , okyanusa atmak gelio ama onun için harcayacağım bunca paraya bile değmeyeceğini öğrendim :-) yaşasın kötülük nihaohaoha :-p[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
-3,+12 aralığım var benim max +4 ,min-3 oldu ( e her erkeğin bi mature olayı vardır diye düşünüyorum)[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
iyisi 1-2 yaş 5 e kdr limiti var 10 a kdr yadırganır,
10 dan sonra sapıklığa girer...[signature][hline]Kişisel Sorunları Lütfen ÖM 'ye yollayalım...
Mesaj tarihi:
Fantazilerimi hep 30-40 yaş arası böyle olgun bir hatunla beraber olmak süsler.Demek herkesin böyle bir arzusu varmış[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
said:
tashmoo, 15 Temmuz 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
ben 18 yasındayım ama sanırım 15 yada 16 yasındaki bi kıza tutuldum... sapik gibi hissediıorm ama resımlerımızı yan yana koyunca hıj bı fark yok yanı aynı gosterıorz

Irz düşmanı.[signature][hline]g3nk.
Mesaj tarihi:
bende ingilizce hocama aşıktım. kendisi ingilizde ve taştı.[signature][hline]Trash_
www.daniska.org
(çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum)
Mesaj tarihi:
Yaşlar ilerledikçe aradaki farkın önemli azalıyor. Fakat 18 yaşındaki birinin 16 yasındaki biri ile çıkması bence çok normal değil. Biri universiteli diğeri liseli yani aralarında ciddi farklar var. Ya küçük olan olgundur ya da büyük olan yaşıtları tarafından çekici bulunmuyordur o yüzden gençlerle takılıyordur. Bahsettiğim dönem univ ve liselim aşkıdır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Mesaj tarihi:
iyi de aşka yaşın da sorun olduğunu farz etsen de 2 yaş için :) konu açmaya değmez :)

Annem babamdan 4 yaş büyük :)

Arkadaşın babası annesinden 8 yaş büyük :) ( hatta bunu bize söylediğinde 8. sınıfa gidiyorduk.Düşünsenize 1. sınıf cocuklarıyla ilerde evleniyorsun :)

ha ama şöyle bir şey var.Mesela babam şu an 46 yaşında 16 yıldır evliler.30 yaş bu tür olaylar için normal bence ama ;

Bone'nin dediği gibi özenti tipler var mesela.Büyük erkeklerle çıkınca g.tleri tavana değen kızlar var.Sırf artistlik tasmalamak için yapanlar.Birde yok taşmış,yok süpermiş.

Yaş durumuna bakın Bone'ye katılıyorum.

[Bu mesaj DarKRideR tarafından 15 Temmuz 2005 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya 18 sınır gibin bişi gerçekten ya hani bişilerin anlaması için iki tarafın yada şöle diyelim 18 sonrası için yaş farkı çokda önemli değil ama 18 öncesi hani hayatı bilememe insanları tanıyamama gibisinden bişiler oluyo...
Hani kesin değildir +18 olucak diye bi şart yok ama bence iki katogoriye ayırabiliriz 1)-18 2)+18 diye nese bencesi böle bilmem sizcesi nasıl.[signature][hline]Love is all around.
Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın.
  • Yeni Oluştur...