Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[video] kickboxing yapan hatunla çıkılmaz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Loli-pop, 21 Temmuz 2005 13:07 tarihinde demiş ki:
aman abi böle bi hatunla çıkırmı yaw.. bırak çıkmayı yanından bile geçilmez.. allah düşmanımın başına wermesin..

ameuha harbiden bu ne ya.[signature][hline]let's rock !
Mesaj tarihi:
off feci vurmuş kız ya bu aklımın bir köşesinde bulunsun ben gidip kıza çıkma teklif etmeden önce kickbox falan yapıp yapmadığını öğrenem:P[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
Mesaj tarihi:
İşte bu tür durumlar için erkekler zamanında çok büyük bir icat yapmışlar. Biz buna "odun" diyoruz. Öle tekmeyle dizle gelen kızın vuruyosun kafasına vuruyosun beline beline bak bi daa yapıyo mu :p
Mesaj tarihi:
öff cok kotu be acıdım adama.Laf anlatmaya çalışıo garibim ama tabi çoğu kadın gıbı buda hayvan dınlemeskı.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Mesaj tarihi:
Abi bende kick box yapıyorum napcez şimdi :P[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late

Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you
And I willll do it on my own

Muse - Muscle Museum
Mesaj tarihi:
ben de mi öğrensem acaba adnanı arada döverim:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
kalkar kalkar öle bi kalkar ki:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
eyvah patideki kızlar kickbox'a başlıo , acilen site deişikliği yapmam lazım[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
  • Yeni Oluştur...