Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 -Anadolu ajansı : Kıyamet koptu!. -Zaman : Biz demiştik, böyle olacağı belliydi! -Dünya : İMKB bir daha hiç yükselemeyecek! -Erkekçe : Ayın hurisi! -Fanatik : Bu maçın galibi yok! -Cumhuriyet : Sonunda Atamıza kavuştuk! -Bilim ve Teknik : Kıyametle ilgili bilmediklerimiz! -PC oyun : Game over! -Elle : Yargı gününe on kilo vermiş olarak çıkın, harika diyet! -Para : Kıyametten kar yapmanın 100 yolu! -Aktüel : Mahşer günü yanınızda olması gereken 2 şey: Sevaplar ve ısıya dayanıklı elbise! -Auto show : Sırat köprüsünde saniyede 100 km ye ulaşacak süper otomobiller! -Arena (Uğur Dündar) : Cennete kaçak giren günahkarların tüyler ürperten dosyası! -Hürriyet (Ertuğrul Özkök) : İyimserliği elden bırakmayalım, hiç olmazsa ısınmak için yakıt parası yok! -Milliyet (Meral Tamer) : Zebaniler, delik kazanların üreticisini tanrıya şikayet etti! -Radikal : Yeni dosya... Yeşil itiraf ediyor : Aslında kıyametten Susurluk çetesi sorumlu! -Show TV (Reha Muhtar) : Sayın zebani, kazanların başında terliyomusunuz -Başbakanlık basın ve halkla ilişkiler daire başkanlığı : Bütün yaralar sarılacak! CP[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 lol bazıları cidden güzel :)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Eheh güzelmiş :=)[signature][hline]Madcat.. Adamın biri 22.07.2004 00.25 tarihinde pagede demiş ki: Yeşil giysili server bi yerde takıldım yardım edermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Heh güzel[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 - paticik: kiz arkadasim cennete gitti ben cehenneme nabicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 - Bir Vatandaş : Burası neresi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Ultima Oyuncusu: Hadi iblisleri kesip lootlarını paylaşalım Dungeon Master: Buranın haritasını ben çizdim FRP Oyuncusu: Yemin ederim birdaha frp oynamayacağım allahım! [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 23 Temmuz 2004 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 domidom nasıl yönetiyorsun varya öyle böyle diil yani. hastanız! said: dom, 23 Temmuz 2004 17:26 tarihinde demiş ki: - paticik: kiz arkadasim cennete gitti ben cehenneme nabicam [signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 :-) en süperi bu bence said: Ardeth, 23 Temmuz 2004 17:29 tarihinde demiş ki: Ultima Oyuncusu: Hadi iblisleri kesip lootlarını paylaşalım [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 karakedi : Bizim suçumuz yok, undercons'uz hala. BonePART : Ynae, bne ypamadım. Emaleth : Work sux, valla! Sam : Minigun alamadan gittim ya, ona yanarım. Bonecrusher : Tam saç uzatırken yapılır mı bu be? Horas : Bu çizilir şimdi... Unity : Hayır!Kıyamet falan gelmedi!Kandırmayalım kendimizi! Fedaykin : Damsız alıyorlar mı acaba? Griz : Allah allah, n'oldu bu macrolara şimdi? RazorJimmy : Çok hızlı gidiyodum, ondandır. HellHound : Bu başlığı kitliyorum, diğerinden devam edin. Prawler : Saçları kestirmeyecektim, bak şimdi maymun gibi girdik ortama. Pyr0 : Küpe taktım, ondan mıdır ? Sharky : Yedeklemedim sistemi, ona yanarım.[signature][hline]Mortalite, volens et potens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 LOL süferrsin alex[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 hakkaten alexinkiler saha iyi olmuş ba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 alex birak sen olayi aştin zaten ... sana luci bile dokunamaz artik ... (hayı lucescu deil dier luci )[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 lol...Hasta... "Bonecrusher: şöyle olsaydı daha iyi olurdu,şöyle daha kötü" demeli abi..eheh Bisikletsiz gidemem ben...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 kısmen gomik.[signature][hline]gad dem it!.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: dom, 23 Temmuz 2004 17:26 tarihinde demiş ki: - paticik: kiz arkadasim cennete gitti ben cehenneme nabicam ayyy amanin, super olmus bu, kahkaha ile gulmeme sebebiyet verdi :-)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 cok güsell yaws süferr! :)[signature][hline]NoRmAl_KaN_eMeN_DrAqLa (edi'nin youn istei üzerine) :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 iyiymiş alexi'nin kiler daha güzel[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 eheh allah iyiliğinizi versin[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 -paticik : paticik ahiret buluşması v.4.5.7.1.0![signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 hoş :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 eagle_dnz:kıyamet kopmuş...nasıl kopmuş puahahah :D:D ehü zuhaah LOL LOL[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 up =) çok güldüm ya sizde gülün görmeyenler görsün ehy...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Güzel :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: Morgana, 23 Temmuz 2004 17:17 tarihinde demiş ki: -Elle : Yargı gününe on kilo vermiş olarak çıkın, harika diyet! hahahahahaha[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar