AMO Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 muz deseydın (yada hıyar) de tam olsaydı LoL[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Neyse iyimser bakmak lazım. Kıza karpuz da diyebilirdin...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 nesi var şeftalinin güzel bi meyvemiz... baglasaydın olayı ben cok severım seftalıyı diye.(seni sevdigim gibi diyip arkada fona bi arabesk muzık takarak olayı baglayabılırdın.)kız neye ugradıgını şaşırıp bırakırdı kızmayı. heryonden giderdi muhapet.gelecege yatırım gibi bişi olurdu. hehe[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 şeftali bence bir iltifat , güzel bi meyve çünkü. :)[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: HymnOfSnuk, 21 Temmuz 2005 07:37 tarihinde demiş ki: şeftali bence bir iltifat , güzel bi meyve çünkü. :) hahah:) Yapıcağın yarın msn de yani bu gün görünce "Hala dargınmıyız:(" diceksin biraz duygu sömürüsü olay direk kapanır. kız piskolojisi bunu kaldıramaz harbi bak.:P[signature][hline] "Hiç Ölmicekmiş Gibi Çalış, Yarın Ölücekmiş Gibi De İbadet Et!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 düşünsene bi ya armut deseydin?[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 fazla alıngansın de[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: BeIlow, 21 Temmuz 2005 00:23 tarihinde demiş ki: neresi erotik ya kıllı bişi işte :D kıllı olan herşey erotiktir.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 muz deseydin sen de:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Çocukmusun sen de ya..Ona ya 1 kelime ettin diye trip atıyor cidden çocukmuş.. Sonrada seni seviyorum de hemen affeder.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ya biz barıştık bu topicten 15 dk sonra :D sen bir ineksin lann dedim :P sonra iltifat ettim biraz barıştık :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 sana canım dedği için çoooook buyuk bir iş yaptığını sanıyor bu kızları dovemk lazım....[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: insight, 21 Temmuz 2005 12:43 tarihinde demiş ki: said: BeIlow, 21 Temmuz 2005 00:23 tarihinde demiş ki: neresi erotik ya kıllı bişi işte :D kıllı olan herşey erotiktir. o zaman çok erotik bir koltukaltım var..:horace:[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] [Bu mesaj Nebuch tarafından 21 Temmuz 2005 15:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 :horace: <=== fazla erotik paticikte ne işi var bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 herkes böyle salak hatalar yapar , aptalca iki salak söz bunu düzeltir[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 o kızdan cacık olmaz. bu gecede ii geceler cacık de.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ohooo buda bişey mi.. metboy bana... **hayvan.. ama evcil dedi pis pis güldü **armut dedi ben armut çok severim dedi ((hergün bir kilo alıyor)) **iguş **kediye benzetir daha bi sürü şey ARMUT & HAYVAN dedi açıklamaları var ama kızamıyorum çok tapılası be =)[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Badgirl Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 daha romantik bşy bulamadınmı be kardeşim !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 sana iron bow +8 veririm de. yemezse gmlerle kontağa gir gerçek parayla totamic bow al. ona ne kadar güçlü olduğunu göstermek ve etkilemek istiyorsan dark marelerin arasına dal. hepsini öldür, elinde bi mriage sword ile karşısına çık. düğün için priest chitin shell +8/16 heal bonuslu gelinlik öner. eğer hala yola gelmiyorsa çak iki tane ağzına. said: BeIlow, 21 Temmuz 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Ya ben şimdi msn den bir kıza sinirlendim şeftali dedim :) kızla aramız iyi böle :P karşılıklı birbirimize asılıyoruz durumlarındayız zaten işte kız yatmaya gidiyordu iyi geceler canım dedi bende ona bye dedim sadece . Kız dedi ben sana canım diyorum sen bana bye diyosun dedi (ama şakasına öle biri değil çünkü :D) bende şakasına sus şeftali dedim :P kız üstüne alındı yarım saat kavga ettik. Ben şeftali değilim filan dedi (zaten şeftaliden nefret eder) sonra bana küstü gitti :D şimdi ne yapmalıyım :D sen eriksin dedim inanmadı, ekler dedim yemedi, dondurma dedim affetmedi kaldım ortada :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: twistedemo, 21 Temmuz 2005 19:53 tarihinde demiş ki: **hayvan.. ama evcil dedi pis pis güldü **armut dedi ben armut çok severim dedi ((hergün bir kilo alıyor)) hahah uber. p.s:metboy=ayı oldugunu bılıyordum.armudun iyisini ayılar yerden de bu kanıtlanıyor snrm.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 sen benim kızarkadaşıma nasıl armudun iyisi dersin ha :p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar