Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmirdeki sıkı yönetim..?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İzmir ahalisi toplanır ayaklanma çıkarırız vallaha :D o kadar senedir her yaz gelirim İzmir'e geçen sene okul kazanadım ama pek uğrayamadım bu sene yerleşecekken olursa bu olay çok ayıp olur yani :D[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın
"Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde.
"İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan.
"Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak.
"Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu)
Mesaj tarihi:
said:
khas, 20 Temmuz 2005 20:13 tarihinde demiş ki:
az kaldı şeriat düzenin geçiyoruz. bi sabah kalkıcaz, bakıcaz her yerde beyaz hilalli yeşil bayrak. nihahaha :-)

bu vatan'ın bayrağını indirecek hiçbir insan hiçbir yönetici görmüyorum..Az yürek ister ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür...
Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Mesaj tarihi:
yok ya samsundaki olay tvlere yansımıştı izleyen vardır mutlaka..hatta gizli cameraya falan almışlardı yapanları.
böle bişeyin varlığı gerçekte anında düzeltmek zorunda kalıyolar ..[signature][hline]where's my mind??
Mesaj tarihi:
said:
Valeron, 21 Temmuz 2005 01:00 tarihinde demiş ki:
said:
khas, 20 Temmuz 2005 20:13 tarihinde demiş ki:
az kaldı şeriat düzenin geçiyoruz. bi sabah kalkıcaz, bakıcaz her yerde beyaz hilalli yeşil bayrak. nihahaha :-)

bu vatan'ın bayrağını indirecek hiçbir insan hiçbir yönetici görmüyorum..Az yürek ister ..

Bayrağını değiştirecek kadar aptal olmaz zaten değiştirmeye kalkacak insan, kılıf aynı kalır, sadece içindekini değiştirirler.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
Şöyle bir durum var bende onu anlatayım. Tekirdağ içkinin su gibi tüketildiği yer. Kapalısı (hatta siyah çarşaflıları bile var), açığı (bikiniyle gezinen bile var) hepsi bir arada. Kutu kola içer gibi elinde kutu bira ile çarşıda dolaşabilirsin. Tekirdağ rakısını çarşının orta yerinde fondip edebilirsin. Sarhoş çoktur, olayda çok oluyor. Böyle şeyler işte ve asıl ilginçlik trakya bölgesinden şuana kadar ilk defa bir sağ (sağ mı denilir yanlış mı dedim ki?) parti iktidar olmuştur. İlk defa olmuş. İlginç değil mi? Tekirdağ'daki tek değişiklik insanlar daha çok kapandı, ordu evlerine türbanla girilmezken girilmeye başlandı. Birayla sokakta gezerken tip tip bakmaya başladı insanlar. Bikiniyle gezen kızları göremez olduk. Heryer türbanlı insanlarla doluştu (rahatsız falan değilim yanlış anlaşılmasın) ve baya bi göç olduğunu düşünüyorum (doğu taraflarından sanırım, ilginç insanlar görmeye başladımda)[signature][hline]These open doors...
Mesaj tarihi:
said:
Melkor, 20 Temmuz 2005 19:58 tarihinde demiş ki:
Arkadaslar duyduguma gore yolda düşük bel giyen , erkerkleri aşırı tahrik eden kişilere ayak ustu 50 ytl ceza kesiliyormus.. Güldüm geçtim ama gercek diyolar :) Gitti güzelim izmir kızları.. gitti göz zevkimizzz..

Parklardada asırı yakınlasmamanızı tavsiye ediyorum.. Bana bugun dadandılar.. Ama ceza yemedim.. Altı üstü sarılmıstık..

Gene parklarda sakın sakın bira içmeye kalkmayın aynen topluyolarmıs...

Gene parklarda takılan kimligi belirsiz kişiler yerlerinden oldular.. Ne zaman bi parktan gecsem (güzelyalı sahil tarafı parkları) bir polis bir sokakta yatıp kalkan kisileri kovdu.. Aksi halde solugu karakolda alırsınız dedi..

İzmir degisiyor diyorlar dı ya.. Sanırım universide meselesi iyice kapıya dayandıgı icin hızlandı :)

Baska nelerle karsılastınız merak ediyorum ama sanki eski izmir daha güzeldi.. Rahatımız kactı ya yıllarca takıldıgım banktan kovulmak enteresan tabi..

Genede bence guzel oldu .. Nede olsa artık (insallah) daha düzgün bir cevrede yaşayacagız.. Birde kızlarımıza yasak gelmeseydi.... ;)
said:

ne duydum,ne de uygulandıgını gordum.$uan ıcın ızmır bnm gozumde aynı ızmır o yuzden eskısını ozluyorum vs dıyemem.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Mesaj tarihi:
Şayet birisi size bu sebepten ceza kesmek isterse sakın ama sakın paniklemeyin ve rüşvet vermeyin. Bırakın kessin cezayı ancak ceza makbuzuna muhakkak hangi sebepten dolayı kesildiğini not ettirin, etmezse sakın o makbuzu almayın buna hakkınız var. Bu şekilde olmayan bir yasayı uygulayıp birde bunu not edecek kadar salak bir polisi baya süründürürsünüz. Yanlız suçun sebebi kısmında "genel ahlaka uygunsuz davranış" gibi genel ifadeler olmasın, "Düşük belli pantolon giymek, karşı cinsle el ele dolaşmak" gibi açık ve net ifadeler olmalı.Birde polisin yaka numarasını öğrenirseniz ki sorduğunuz an size söylemek zorunda onu iyice bir süründürürsünüz.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
İzmir/Balçova lıyım...Boyle bir uygulama oldugunu sanmıyorum..buda haliç efsanesi gibi bi sey sanırsam..cunku balcovada kız arkımla takılıp konaga gidip belediye sarayı gibi agır mekanlardan gecip alsancakta dolasıp vapurla karsıyakaya gecıp aynı SAMİMİYETle sahil ve girne caddesinde volta attıgımızı ve basımıza kıskanc bakıslar dısında bisey gelmedigini belirtebilirim bu olay 1 hafta once falan oldu..yarında olucak..burası izmir beyler..özgür bi ülkenin daha özgür şehri....[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Mesaj tarihi:
arkadaslar konuyu siyasete getirmeyin, basimiz agrimasin
zaten din ve devlet isleri birbirinden ayri olmasi gerekirken bu din denilen sey nelere girdi hayret ediyorum.[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 21 Temmuz 2005 00:34 tarihinde demiş ki:
Bikac asagidaki baslikta da saglik merkezlerine mescitin ne kadar gerekli oldugu üzerine yazilar yaziyorsun da, ondan diyorum.

BonePART'in totemlerini nereye koyacaz : /

ben bu konuyla alakalı sormuştum akp nin ilişkisini? cevap alamadım hala

herneyse totemleri, minarenin yanına biryerelere dikeriz sorun olmaz.

bu arada maymun demişsin; maymun sensin ......
(noktalı yerleri; x sensin y de sana girsin kalıbı dahilinde, hayal gücüne göre tamamlayabilirsin)
not: kullanım kolaylığı açısından; x+y nin anlamı bir kelime olması gerekmiyor.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive

[Bu mesaj forgiver tarafından 21 Temmuz 2005 10:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 21 Temmuz 2005 12:03 tarihinde demiş ki:
DÜŞÜK BEL GÖZ ZEVKİMİZ ENGELLENEMEZ.

babapati olmuş hala neler diyor :)
cıks cıks[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
cesmede hayatta yapamazlar kari kiz cesmede bikiniyle motora biniyor, gerci bence izmir merkezdede yapamazlar dedim ya yapilacak son sehir izmirdir.

izmirin en uzaginda bergamada bile yapamazlar[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Mesaj tarihi:
ya size böyle birşey yapabilirler mi diye düşünmek abes gelmiyor mu
kim karışcak ne giyceğine

her şehir için böle, izmirin bir farkı yok ki, istanbulda da serbesttir konyada da da, balıkesirde de vs. vs.
sadece şehir farkına göre cık cık yapan veya ağzının suyu akan insan sayısı farklılık gösterir.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 21 Temmuz 2005 12:46 tarihinde demiş ki:
her şehir için böle, izmirin bir farkı yok ki, istanbulda da serbesttir konyada da da, balıkesirde de vs. vs.

yerel yonetimlerin insiyatifinde olan seyler var
mesela barlara saat 02.00 de kapanma yasagi gelmisti 5-6 sen once. ankarada uygulandi, antalyada uygulanmadi vs.[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Mesaj tarihi:
lutfen lutfen kiskirtmayin kizlarimizi aaaa,
dynamick sen gel ya ne isin var oralarda[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 21 Temmuz 2005 12:51 tarihinde demiş ki:
süper yönetim
helal!
hem erkekleri tahrik edicek yaşa glemiş bütün izmirli kızları
istanbula bekliyoruz efendim
boşversinler izmir de neymiş :)
aferin devam

hadi ordan sizde yok dıye kıskanma kızlarımızı.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê