coaxem Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Yaw izmirde sevgi yolu ve tum seyyar tezgahcılarda bunun vcd sini vede divx ini gordum izleyen varsa soolesim alınmaya deger mi deil mi?[hline]<<<< Benim Efsanemdi TektoniK UO Dunyası >>>> Ama artık benim degil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 deger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Ehuhue saol acıklaman icin de konusu falan ne onu beklerdim ben :)[hline]<<<< Benim Efsanemdi TektoniK UO Dunyası >>>> Ama artık benim degil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 9 ayrı kısa animasyon. herbirini farklı birileri hazırlamış. bikaç tanesi direk filmlerle bağlantılı (last flight of osiris ve the kid gibi) diğerleri matrixle ilgili hikayeler.[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 3 tanesini Matrix Reloaded dan biraz önceli olayları açıklıyor. Diğerleri Matrix kavramını tanımlıyor. Alınası, süper çizimli animeler[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki: her ejderhanın icinde bi kedi yatar her kedinin icinde de bi ejderha yatar her içinde bişi yatan ejderhadır her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Kazaadan indirin kesin değer[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Ankarada animatrix satan yer neresi var?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Yada ankarada oturan biri tum bolumleri kopyalayip satabilir mi?[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Internet düzgün olsa indiricem hepsini ama malum su an 0.22 ileinidiriyorken kasıyor hafif.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Benim internetin duzelmesini beklemek gibi bi secenegim de yok. malum dial-up ile heralde matrix 5 cikarken fln ben animatrix serisinin 9. bolumunu daha yeni seyrediyor olmam muhtemel. :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Ehuhue posta masrafı olmasa yollardım ama walla para yok su aralar :)[hline]<<<< Benim Efsanemdi TektoniK UO Dunyası >>>> Ama artık benim degil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Istanbul - Beşiktaşta iyi bir divx vidx dvd satan yer arıyorum 2.elde olur şu animatrix serisini falan da[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Ankara Karanfıldekı korsan tum satıcılarda bulabılırsınız.....[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 bu aykı PCnet ilk 4 bolumu veriyordu zaten Final fight of the Osiris is film baslamadan once sinamada gozteriliyor ama Turkiyenin oyle bir luksu yok malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 pcnet hangi sayı haziran mı hemen alıyorum[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 izledimben en sondakinde adamın zırhının robotlar tarafından parçalanırken adamın bağrışı sonrada adamı kopartarak çekerken bacaklarının zırhta kalması olayı çok hoşdu sadistmiyim neyim?[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby the chemicals between us the walls that lie between us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Ankarada her yerde bulunabiliyor animatrix, ben alakasız seyyarların elinde divx'ini bile gördüm. Sakaryada biraz yürüseniz bulmakda zorlanmazsınız. Ayrıca Animatrix harika bişi, oyunu gibi o da Matrix serisini tamamlıyacak türden bi yapıt. Kaçırmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 bu sevgı yolu derken konaktakı olan yermı ordamı satılıyor[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 said: Chemical, 01 June 2003 01:47 tarihinde demiş ki: izledimben en sondakinde adamın zırhının robotlar tarafından parçalanırken adamın bağrışı sonrada adamı kopartarak çekerken bacaklarının zırhta kalması olayı çok hoşdu sadistmiyim neyim?[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby the chemicals between us the walls that lie between us Rönesans 1'de robotlara hak vermiştim ama Rönesans Bölüm 2'de o sahnede insanlara bariz kaymıştım.... Bu arada benim favorilerim Matriculated ve Beyond'dır[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Pcnet de chipde verdi bu ay...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 said: Llama, 01 June 2003 23:15 tarihinde demiş ki: bu sevgı yolu derken konaktakı olan yermı ordamı satılıyor[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Hayır konakta değil. Sanırım orası çankaya diye geçiyor semt olarak. Amerikan Kültür derneğinden hiltona doğru yürürken Eski karaca sinemasına gelmeden önceki bölge sevgi yolu diye geçer. Bir diğer şekilkde tarif edersem, Eski adıyla Çocuk hastanesi yeni adıyla Behçet Uz hastanesi ile efes Otelinin arasında kalan Palmiyeli yoldur sevgi yolu. Orda eski ve yeni kitaplar satıldığı gibi yabancı dil eğitim yayınlarını en kolay ve ucuza bulabileceğin yerdir. Ayrıca gümüş eşya satanlar geçici dövmeciler de bulailirsin. Bunun yanında CD satanlar da var tabii. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 02 June 2003 04:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ankarada o kadar baktım, bir gitmediğim maltepe pazarı kaldı, hiçbir yerde animatrix vcdsi satmıyorlar.. ee ben de dvdsini alcam zati, alt yazı felan olur faydalı olur.[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Dvdsini dün aldım ve hakkaten çok hoşuma gitti.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Istanbul Avrupa Yakasında Beşiktaş civarlarında Orjinal DvD lerini nede bulabilirm ecep?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ya last flight of osiris en güzeli o nu da final fantasy nin yapımcıları yapmş bariz belli oluo...[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar