DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Ölü kaldım beni dünyaya geri getirecek melek bulamıyorum hepsi birden yıllık izinlerini kullanmışlar anlaşılan.[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ghost formda değilsin zaten o sırada. ilginç bi görüntü[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 sürekli "You cant do that you are dead " mesajı alıyorum....[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 relog dene banada bi kere böle bişi olmuştu ölüyken you are dead yazmıştı kopmuştum relogda düzelir büyük ihtimal.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 30 kere trafımdan denenmiş olup. başka mezarlarda melek bulurum fikriylede bölgeler gezilmiştir. sonuç zombi olmaya karar verdim. böle yarı ölü hesabı.[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 raki baligin rakisini fazla kacirmishlardir. muhea[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 şu sıra oyunda biraz yamukluk var zaten. deathwing'e girmeye çalışınca world server is down diyor vs. yarın bakımdan sonra girmeyi dene.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Ulan alem vallahi şu melekler Sen iç rakıyı balıgı millet res pls desin orda alemsin blizzard ve melekleri[signature][hline]metaphor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Delidumrul hatırlatma ya sabah kalktığımda su içince rakı içiyormuş gibi oldum anca kendime geldim :) Bizim masada bu meleklerde var mıydı o rakı balıkta?[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 deathwing degil blackwing =p deathwing baska biri eheh bu arada ticket atsana demir? ynai orda son care ticket[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ticket var zaten ss de görebilirsin. still waiting furumunda kaldım küfür edecek adam gelmedi henüz.[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Disappear, 20 Temmuz 2005 02:17 tarihinde demiş ki: deathwing degil blackwing =p deathwing baska biri eheh bu arada ticket atsana demir? ynai orda son care ticket deathwing, realm. hani.. :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ceset de mi gitti? bu arada neden dolayı böyle oldu ki?[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 Temmuz 2005 02:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 evet. Cesedimde yok ortada.[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Blizzard US serverlarında girerken bir warning var bununla ilgili... bu problemden haberleri varmış ve bakılıyormuş, düzeltilene kadar suyun içinde boğulup release spirit yapmayı deneyin yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Hm fatigue dene, eğer ölmezsen gm islanda falan git, yine ölmezsen ironforge airporttan aşağıya atla, yine ölmezsen git dünyanın bi ucuna gmler "napıyor ya bu" diyip reslerler seni.[signature][hline] BIRAKIN OLYMPOSUMUZU! ---------------------------- w.k.a "FIRTINA1" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hahaha güzelmiş bu. "delirmiş bu adam herhalde, resliyelim madem" [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 Temmuz 2005 04:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ahhaa komedi ya olaya bak sabah sabah gülme krizine girdim verilen cvplara bakarak..alemsiniz paticik müdavimleri.[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 seni undead tarafida kabul etmez şimdi.sil sen o chari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Saeros, 20 Temmuz 2005 02:29 tarihinde demiş ki: said: Disappear, 20 Temmuz 2005 02:17 tarihinde demiş ki: deathwing degil blackwing =p deathwing baska biri eheh bu arada ticket atsana demir? ynai orda son care ticket deathwing, realm. hani.. :p ha , eee sey =p ehhe deathwing , blackwingin babasi bilmiyomusunuz ! *! kivirir*[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Harika cvp lar cidden^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Disappear, 20 Temmuz 2005 08:27 tarihinde demiş ki: said: Saeros, 20 Temmuz 2005 02:29 tarihinde demiş ki: said: Disappear, 20 Temmuz 2005 02:17 tarihinde demiş ki: deathwing degil blackwing =p deathwing baska biri eheh bu arada ticket atsana demir? ynai orda son care ticket deathwing, realm. hani.. :p ha , eee sey =p ehhe deathwing , blackwingin babasi bilmiyomusunuz ! *! kivirir* kasma hoja.. hani şemsiye ve açılma muhabeti vardı bilirmisin :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Darksun, 20 Temmuz 2005 03:41 tarihinde demiş ki: Blizzard US serverlarında girerken bir warning var bununla ilgili... bu problemden haberleri varmış ve bakılıyormuş, düzeltilene kadar suyun içinde boğulup release spirit yapmayı deneyin yazıyor. Sar Wars Galaxies zamani bu tur $eyleri oyuncular bulur kullanirdi. World of Warcraft'ta developerlar tavsiye ediyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bug cenneti WoW...dikkatinizi çekmiştir son günlerde abaran buglar,her yerden buglar fırlıyor..dupeler falan..Elune sonumuzu hayretsin..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 3* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Lancelion, 21 Temmuz 2005 19:25 tarihinde demiş ki: Bug cenneti WoW...dikkatinizi çekmiştir son günlerde abaran buglar,her yerden buglar fırlıyor..dupeler falan..Elune sonumuzu hayretsin.. 1.6 patch'i ile birlikte bug'lar da co$tu hakikaten. Eu'da nasil bilmiyorum ama US'de Alterac Valley'de su icemiyor ve yemek yiyemiyorsunuz. Biri loot aldigi anda veya biri Bounty Hunter'lara, Blackmisth'e falan item dondurdugu anda ayaga kalkiyorsunuz. Caster'larin olayi bitti resmen AV'de. 1000 mana ile falan dola$iyorlar : [Bu mesaj Rodeo tarafından 21 Temmuz 2005 19:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar