Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

me vs mado vol.2

helena

Öne çıkan mesajlar

bu sefer gezdim tozdum bölümüne değil buraya açıyorum çünkü mesele firma-müşteri ilişkisi...

şu linkten olayın ilk bölümünü okuyabilirsiniz

http://forum.paticik.com/view.php?id=121360

bugün, modadan ve istanbuldan baya uzak olan çorumdaki madoya girme hatasında bulunduk. girmemizin nedeni ilk olayda yanımda bulunmayan arkadaşların girmek istemesi ve benim de fazla üstelememdi, nasılsa girmeye kesin kararlıydılar.

ve tarih kendini tekerrür etti, dondurmadan yine kıl çıktı... bu sefer özür fln dilemeyi başardılar çokşükür ama masada dondurma isteyenler hemen geri yolladı, para almadılar(aslında hesaba eklemişlerdi ama itiraz edince silmek zorunda kaldılar).

öğrendiğimize göre dondurmalar madonun genel merkezinden gelmiş, bu da önceki faciadan önce bana gelen mado ar-ge temsilcisinin iddiasının aksine sorunun şubede değil merkezde olduğunun bir kanıtı.

bu sefer tek bir özür maili ile yetinebileceğimi hiç sanmıyorum, ve madoyu hiç kimseye kesinlikle tavsiye etmiyorum. markalaşmanın önemini kavrayamayan, kalite anlayışı yüzeysellikten öteye geçmeyen bir marka daha...

not: mado şikayetimvar.com da en çok şikayet alan firmalardan biri. madoya dikkat![signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Madoda şimdiye kadar hiç bi terslik görmedim(yannız çalışanlar biraz hödük oluyo) onun dışında kıl mıl görmediydim.

Bundan sonra dikkatli olurus ama merkezden olacağını sanmam yaa yada size belkide şansa denk gelmiştir!![signature][hline]Eski _NoelBaba_ yeni SbNN...
Not:Aynı account sadece nick deişti..Yadırgamayın yanii!!..

EMEĞE SAYGI!!! REPUT LÜTFEN ARKADAŞLAR!! :) LoL
Sosyal ağlarda paylaş

1-me nedir ya hey allahım...
2-Şehremeni Mado ortağız hepinizi bekleriz :P
paticiktenim diyin siz kasaya
%50 daha fazla sokucaz

hele Helana nın kankasıyım diyimö %75
Helananın ta kendisiyseniz %75[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

ya hakli olabilirsin, mideni kaldirmistir belki.
o $evkle dondurmani yerken , kil cikmasi istahini kaldirmistir ama.
kil, tüy hede hödö havada ucusan seyler.
olabilir böyle seyler.
haydar amcam kastî olarak icine kil atmamistir yani.

Bende en sevdiim kebapcidaykene bi gün , yedigim dürümün icinden kil cikmisti.
önce kil'la bakistik , soora... ''sie serefsiz'' dedim, cikarttim dürümümün icinden .
ve istahla yemeye devam ettim =P hic kimse bir kil biledürüm yeme zevkinden alikoyamaz beni lol.
* ayh ne güzel günnerdi ... *
abartilcak bisi göremiyorum. ya olur böle seyler.[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır ..

Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...

Sosyal ağlarda paylaş

abi kocaman kıl ve dondurmanın içine dolanmış. havada uçuşacak kadar küçük bişey değil yani. ki ben madonun tek lanetlisi kendimin olduğunu düşünürdüm ama mado baya şikayet alan bir firmaymış zaten.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Üsküdar'da takılacak pek fazla bir yer olmadığından Mado'ya 2 kere gitme hatasında bulundum. Hem pahalı hem de hizmeti gerçekten "0" olan bir yer.
Arkadaşla çıktık terasa zaten hava rüzgarlı belli istemeye istemeye gittiğimiz oturduk ve bekliyoruz biri bizden sipariş alsın diye. Bekle bekle bekle gelmedi kimse.Bir yandan da aşağıdaki McDonalds'ın dondurmacısını gözlüyorum. Ulan dedim buraya çıkana kadar iki külah alsaydık da salacakta gezine gezine yeseydik ..k mu vardı çıktık bu rüzgarda tepelere hasta olacaz. Sonunda ben bağıra bağıra çağırdım elemanı bakacan mı artık diye geldi yedik iki dakka dondurmamızı defolup gittik.
Bi daha da uğrarsam iki olsun.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
murderer dark forter // retired uo player
Sosyal ağlarda paylaş

said:
helena, 11 Temmuz 2005 20:13 tarihinde demiş ki:
abi kocaman kıl ve dondurmanın içine dolanmış. havada uçuşacak kadar küçük bişey değil yani. ki ben madonun tek lanetlisi kendimin olduğunu düşünürdüm ama mado baya şikayet alan bir firmaymış zaten.

bize birkere şikayet geldi.Oda saçma sapan birşey yüzünden
Herif parçacıklı çikolatalı dondurma hiç yememiş hayatında.
Dondurmanın içindekiler ne diodu =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

dondurmalar genel merkezden geliyor doğru
hata genel merkezin yanlış

ben ilk mado dondurmasını maraşta bunun genel merkezinde yedim ve orası çok temiz bi yer . Dondurmalar maraştan geliyor ancak , paketleri burada açılıp insanlar tarafından konuyor . Büyük ihtimalle garsonun yada dondurmayı koyan adamın saçından uçmuştur . Merkezden geleceğini hiç sanmıyorum . Yıllardır merkezden , koli ile buz getirtiriz daha hiç sorun yaşamadım . Hatta idda ederimki , madınun dondurmasını kimse benden çok yememiştir çünkü mado ünlenmeden önce maraştan dondurma getirtirdik biz...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 11 Temmuz 2005 21:04 tarihinde demiş ki:
Yaani dondurmadan böcek çıkar, bozuk olur, tırnak mırnak hani gerçekten iğrenç bişi çıkar itirazı anlarım, ama mesela saç a itiraz edeni hiç anlamam. Yani o saç senin de olabilir, rüzgarla dondurmana da yapışmış olabilir. Garson getirirken düşmüş olabilir, üretilirken düşmüştür kazana yani olur olur. Saç dökülmesi her insanda vardır, günde herkes 30-50 arası saç teli döker. Ben o yüzden iğrenmem mesela...

bacak kılı olabilir. Mahrem kılı olabilir kıvır kıvır dimi. hiç önemli değil bunlar afiyetle yiyiniz. Hem kılda protein bol olur.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Muhallebi, 11 Temmuz 2005 21:37 tarihinde demiş ki:
hayır dondurmalar bir kabın içinde duruyor. Orda kıl hiçmi göze çarpmıyor onu anlamıyorum. Valla hiç farketmedim dondurma içinde kıl. Farketmedim diyorum çünkü farketmeden yemiş olabilirim. Herkes yemiş olabiliiir. ortam olsun hadi bakalım :-)
o kaplar ağzı açıkmı geliyor :-? onların naylonlarla ambalajlanıp gönderiliyor .[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

ömrümde yemedim madodan dondurma..pahalı gelıyor bana...bütceme göre hareket etmek zorundayım..en iyisi mahalledeki naci abinin dondurması..kilosu 6 milyon..ye yiyebildiğin kadar..[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

ben biraz şanslıyım bu konuda , hem simi hem madoyu ünlenmeden önce farkettim , ucuzken başladım yemeye , pahalandı şimdide alıştım artık :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

zaten sevmedigim bi yer bozuldu iyice bikac sene once en sevdigim mekanlardan biriydi ama gecen zamanla bozuldu, kaliteside, calisanlarida, yoneticileride[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...