Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 minare olmuycak mıydı o? mimare ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 forgiver ben de senin dediğin herbişeye +1 diyim. Bugün pek takılamıyorum forumda onun için sohbete pek dahil olamıyorum ama sen eksiği kapatıyorsun. Kendi görüşlerimi de 6. sayfada uzun ve net bir şekilde belirtmiştim. Ama ekstra birşey söyleyeyim, Hollanda'daki fuarda, bize "lavobo lazımmı" diye bile sordular. Biz onlar sorana kadar lazım dememiştik, tuvalette falan abdest alırız zar zor demiştik. Ama onlar böyle bir öneri yapınca mutlu olduk tabi. Ama adamlar kalkıp bize, yok pentagram lazım mı, yok manken lazımmı falan demedi. Biraz gerçekçi olalım lütfen (realistik diyim ben artistik olsun). JFK 'da 3 tane ibadethane var: müslümanlara, hristiyanlara ve yahudilere. Satanistlere falan yok tabii ki. Mantıklı olalım biraz lütfen. Ayrıca bu ibadethanelerin hepsi birbirine çoook benziyor. İçerisi sessiz, boş bir mekan işte... Yataklı hasta odası olan hiçbir hastane için 10m2 elzem bir yer teşkil etmez. En süper yerde olsun istemiyoruz ama olsun istiyoruz. O hastaneleri biraz dolaşsanız ne kadar yer israfı yapıldığını göreceksiniz. Belki siz ibadethaneyi çok mühim bir ihtiyaç olarak görmüyorsunuz, ama bazı insanlar için çok mühim bir ihtiyaç. Sırf ibadethaneli olsun diye de amerikan hastanesine, memorial'a falan da para dökemem... cami fazla diyen arkadaş vardı. Haklıdır. Birçok yerde fazladır. Hatta bizim köyde 3 tane cami var ve cuma namazında tek cami kullanılıyor ve o da dolmuyor!!! Ama istanbul'da böyle değil. Hiç cuma namazına gittin mi? Hep tıkış pıkış... hem "cami" nin duygusal bir yönü de var. İbadet edilebilmesi açısından dört duvar olsun kapalı olsun, altına da halı... oooh yeter de artar bile. Ama öyle yapılmıyor. Neden? Çünkü böylesi daha güzel, manevi havası var. O zaman anıt da dikmeyelim hiç bir yere... tekdüze yaşayalım falan...? Ayrıca, dediğin gibi, o camilerin parasının hemen hepsi bağışlardan çıkıyor. Dindar insanlardan. Size dokunan ne ki? "O parayı gitsin yoksullara bağış yapsın" diyenlere sözüm: hersene verilen zekatlar, birçok dindar olmayanların verdiği bağışlardan fazladır...[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 birilerine inanasım geliyo bazen, inansam da sabır verse bana. bozuk plak gibi aynı şeyi tekrarlıyorsunuz. evet bazı insanlar için çok gerekli olabilir, ama hastahane için, hastanenin kuruluş amacı için vazgeçilmez değildir. dolayısıyla zorunluluk olmamalıdır. ayrıca gelin bi gün oturduğum yerdeki hastaneyi göstereyim size. hastanedeki dişçinin muayenehanesi maksimum 15m2 dir. içerde 3. adımı atacak yer yok.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 BEN SAMANISTIM TOTEM DIKILSIN DISCILERE TOTEM[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hımm ewt,zaten yökde bu konuda yeni tasarılar geliştirmiş... diş hekimliği fakültelerinin eğitimi tamamen değişecekmiş,artık hocalar imamlar üfürükçü nefesi kuvvetli diş hekimleri yetiştireceklermiş... hatta ben açacağım muayenehaneye hepinizi bekliyorum her dine her meshebe yönelik tedavimiz mümkün olacak,ithal din adamları ah pardon diş hekimleri getireceğiz dünyanın dört bir yanından...[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır... [Bu mesaj Frigg tarafından 21 Temmuz 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yahu iyi de, yönetmeliğe koymak demek, içinde ibadet edilemeyen sağlık merkezinin açılmasına izin verilmeyeceği demek. adam dişçi açıyor, ibadethane nerede diye soruyorlar, yok diyince ruhsat vermiyorlar. büyük hastahanelerde tabii ki olur, kendini dinine vermiş tipler de var, o hastahaneye o parayı vermişken inancının gereğini yerine getirememeyi kabul etmez haliyle, başka yeri tercih eder. ama hiç bi zaman olmazsa olmaz, minimum gereksinim değil ibadethane, lüks hizmete giriyor, ve adamlar da, nedenini tartışmıyoruz, bi nedenden dolayı hepsinde açıcaksınız, bu lüks hizmeti vericeksiniz diyor. ve lüx bi hizmetin standart, ya da minimum gereksinim olarak sunulmasında da kesinlikle bi gariplik var. bu garipliği konuşmasak bile, en azından lüks hizmetle, minimum gereksinimin ayrımını yapmamız gerekiyor en başta.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yakında bakkala kasaba da açarlar ibadethane:p[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: montezaus, 21 Temmuz 2005 00:26 tarihinde demiş ki: yahu iyi de, yönetmeliğe koymak demek, içinde ibadet edilemeyen sağlık merkezinin açılmasına izin verilmeyeceği demek. adam dişçi açıyor, ibadethane nerede diye soruyorlar, yok diyince ruhsat vermiyorlar. böyle bir madde yok yönetmenlikte[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bence her camii yi tesla tower a çevirelim o zaman daha da rahatlarız bir tane "kafir" ya da "gavur" gördüğü zaman versin elektriği....[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Penthesilea, 20 Temmuz 2005 20:32 tarihinde demiş ki: Delinin biri atmadi o disci olayini, ilk hali öyleydi, tepki gelince bu hale getirdiler lütfen bilmeden böyle konusmalar yapma. Ayrica, ibadethane sadece Islam'a mi var? Bu ülkede hristiyan da var, Yahudi de var, Budist de var, Pagan da var satanist de var... var da var yani. Hepsinin dini gereklerini koyacaksin o halde oraya? Sonra ben gidicem, ben Penth dinine inaniyorum, burada 10 tane manken olacak benim dinimin geregi olarak diyecem, onu da gerceklestirmek zorunda olacaklar cünkü benim dinimin geregi. Kisaca, devlet kurumlarinin din islerine KESİNLİKLE bulasmamalari gerekir, yoksa böyle sarpa sarar. Bu ibadethane tasarisi degil, mescit tasarisi. Bu din özgürlügü degil, Islam özgürlügü tasarisi lol forgiverizm dinine göre hastaların tedavi olması dini bir inanış şekli; nerede laik devlet sağlık sistemini bile dine alet etmişler yuh artık [düz mantık][signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 artık yok demek istedin herhalde.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bir oda açsınlar, odanın ortasına bir havuz koyup sökülen dişleri havuza atsınlar, hafif de kanlı olsun hatta. Böyle kırmızı içi diş dolu bir havuz. Off tam ayin mekanı, daha iyi ibadethane mi olurmuş. Yapımı da kolay.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 İsteyen gider Dişci tuvaletinde alır abdestini ayrıca mescit diye açacağını sanmıyorum kimsenin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 lol sadece gulyorum..[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 liselere unıversitelere marketlere supermarketlere mmm migroslara ve carrefoura da koysunlar mescit sonra tam olsun. Şu andaki mevcut başbakan 2 sene sonra cumhurbaşkanı olursa neler olur acep[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 böle konularda bazen yazı yazınca alevli tartışmalar çıkartabiliyorum. o yüzden ben bişey yazmıyorum ama beni bilen ne yazıcağımı az çok biliyodur..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 haseveyim lan.[signature][hline]valandil ownz j0o! -G.I.Joe head stomp- WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 dini mekan olsun . ulkede muslumanim diyenler cogunlukta oldugu icinde bu mescit kimligi tasir ama isteyen istedigi ibadeti yapar orda . kedi kesmek , kiza tecavuz etmek gibi abuk seyler disinda tabii ki . camiide hristiyanda musevide ibadet edebilir . aynen kilisede ya da havrada muslumanlarin namaz kilabilecegi gibi . dandik seriat korkusu uzerine harcanan bir baska degerli topic bence .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar