sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 3 milyona moda'da ali usta'nın hemen ordaki algida'da yiyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 kınalıada da bi kaç yerde satılıyor krep gibin bişe fiyatı orada çok kazıktır 1.5 milyon du sanırım valla ben evde kendin yumurta kırıp krep yapıp içine çokokrem sürerim daha güzel olur :)[hline]Konu mankeni değil, süpermodel maaşallah ! Sam, 29 June 2003 01:05 tarihinde demiş ki: arcane'in imzasına konu mankeni olasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 said: Khirsah, 28 June 2003 19:18 tarihinde demiş ki: Kınalıadadakiler çok guzel iskelenin karsı sırsında biraz yuru hemen gorursun Kendisi kraldır asmıstır çok guzel waffle yapar*!Hemen iskeleye doğru gider*[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mydonose Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 walla Wafell, gavur işi. Tost makinası gibi bi alet var ama içi biraz farklı. ona krep gibi bi sıvı döküyolar. onu pişiriyo, hamurdan ekmek gibi bişi oluyo. onun içine reçel, bal ,beyaz - siyah çikolata , dondurma fln sürülüp yeniliyo. walla yazın ben çok yerim ama öle süper bişi değil. Kokoreç rulaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 aaaaaaaaaah canım wafel çekti[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 evet bbcde görmüştüm zenci adam pişirip lovely lovely it is very lovely diyip duruyordu takılmış pilak gibi her programda en az 15 kere lovely falan diyorlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 [hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 En guzel waffle bebektedır orda abbas war deli bısıy pahalı ama ınanın werdiiniz paraya deyıo onun kokusunu almak bıle ınsannı kendınden gecırıo[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 said: Qui, 28 June 2003 19:30 tarihinde demiş ki: 2 Yumurta, 1 su bardağı süt ve kıvamlanmaya yetecek kadar (3-4 kaşık fln) un. Bunu ince yaparsanız krep çıkar, kalın yaparsanız waffle. Tabi içeriğide önemli :) Pek sanmıyorum bu tarifin waffle gibi çıtır çıtır olacağını. Şeker+kabartma tozu de içermeli tarif. Ama hangi malzemeden ne kadar konacağı hakkında bir fikrim yok. Daha evde çıtır çıtır bir waffle pişirmeyi başaramadım. Ekşisözlükte bir iki tarif var ilgilenenler için... [Bu mesaj Cassie tarafından 29 June 2003 20:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 waffle çok güzel bişeydir, krepin içine ne istersen koyup katlıyolar ütüyle üstünden geçip veriyolar eline yiyosun... İstersen dondurma da koyabiliyosun falan çok hoş birşeydir kendisi... şahsen tanırım[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 mydonose çok gerçekçi anlatmış. üstüne fegro da süper düper bir resim koymuş. aah istanbulda olmak vardı anasını satayım. bir koşu gidip yiyesim geldi.[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 citir citir olanı en kralı bence türk usulu olanı ağır kaçıyo bence[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 vafıl die okunuyosa guzel bisi :D yani benim cok hosuma gidior getirtsek dediin ne yapıyon annamadım ama satcaksan kesin sat :lol:[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 said: nomad13, 29 June 2003 17:38 tarihinde demiş ki: En guzel waffle bebektedır orda abbas war deli bısıy pahalı ama ınanın werdiiniz paraya deyıo onun kokusunu almak bıle ınsannı kendınden gecırıo[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 en başta isimden kaybetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 9 kat tat bu Dokuz Başka tatlara Tokuz Bizi ararlarsa Yokuz[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 sabah sabah canım çektiş bu saattede bebeğegidilmez gidilse bileaçık waffle cı bulunmaz...[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar