Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Dr = 100*ac / ( ac + 85 *clvl + 400 )[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Penthesilea, 19 Temmuz 2005 16:35 tarihinde demiş ki: P.S. Neutral guildi tüm üyelerinin gnome, ve biri haric diger hepsinin female oldugu süper bir guilddir : ) aman abi allah korusun. bir gnome görünce ilk ona dalıyorum zaten her yerde :) said: Cuce, 19 Temmuz 2005 16:38 tarihinde demiş ki: gnome'lar düşünsenize ayakları olan bi helm ragnoros'u tanklıyo. cüce özetlemiş zaten :D[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 salla alliance i aç bir orc.Warior dediğin orc olur ya elinde balta şööle tam grunt havasında.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 gnome female warrior ustun bir karakter... karizmasi yeter[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Delidumrul, 19 Temmuz 2005 15:40 tarihinde demiş ki: Warrior C;assi Tauren 1. Sirada Warstomp ile. Ben Human warrior oynuyordum memnundum tavsiye ederim. Ole yerden bitmelerle yada uzunkulaklarla karizma cizemem.... o yerden bitme dediğin seni sıkarak öldürebilecek güçte. dwarf lara laf yok.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Laraken, 19 Temmuz 2005 23:06 tarihinde demiş ki: said: Delidumrul, 19 Temmuz 2005 15:40 tarihinde demiş ki: Warrior C;assi Tauren 1. Sirada Warstomp ile. Ben Human warrior oynuyordum memnundum tavsiye ederim. Ole yerden bitmelerle yada uzunkulaklarla karizma cizemem.... o yerden bitme dediğin seni sıkarak öldürebilecek güçte. dwarf lara laf yok. seni bizim guildin main tankiyle tanıştırayım gnome female warrior bir elinde quel'serrar öbür elinde drillborer disk bilenler bilir ne olduklarını full might set heavy dark iron ring bi de başka bi epic ring bi de onyxia quest trinketi adama bear formda 40 vuruodum (normal lightforgelu palaya 110-120 vuruyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Aynı itemleri bir Tauren Warrior'a giydirirsen, Gnome Warrior'dan biraz daha fazla zorlanırsın.. %5 HP, senin 40 vurmanla, baya bir farkedecektir :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Gangren, 19 Temmuz 2005 23:35 tarihinde demiş ki: Aynı itemleri bir Tauren Warrior'a giydirirsen, Gnome Warrior'dan biraz daha fazla zorlanırsın.. %5 HP, senin 40 vurmanla, baya bir farkedecektir :) olsun olayın psikolojik boyutu var g.t kadar mor saçlı gnome elinde quel'serrarıyla beline beline vururken etraftan /lol lar gelirken elin ayağına dolaşıyor ayrıca tauren'in % 5 hpsi bir druid olarak gnome'un escape artisti yanında hiç bir şey benim için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Escape artist, shadowmelt ve mastery'lerin yanında asalında Stoneform komik kacıyo ama DWARF'un varlığı herşeye bedel, diğer alliance ırkları aynı hissi vermiyo dwarf olunca sna vurulucna bi bok olmıyacağını biliyosun[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Zevke göre değişir ama bence yüksek survival daha iyi. Paladin dps'si çok kötü ama survival yüksek. Warrior tam tersi. Sen karar ver artık. Ama ben olsam paladini seçerdim,kalabalık bir savaşta en son hayatta kalanlardan biri olmak çok güzel :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Dwarfların /charge sesleri falan süper gerçekten çok gaz oluyosun :) Ayrıca Trollerinde warriorları güzel HP regenin %10 u combatta da devam ediyor.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Human warrior ownz diyorum neden derseniz 1) sword'a +5 hem tek elde hemde çift elde 2)+5 mace hem tek el hemde çift elde 3)Spirit fazlası var ki bence bir warrior için gerekli malum healing olayımız anca first aid veya etraftaki hayır severlere kalmış Horde içinde bence en iyi warrior Undeaddir öldürdüğünü yiyo heal oluo hayvan :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Delidumrul, 19 Temmuz 2005 16:44 tarihinde demiş ki: Dr = 100*ac / ( ac + 85 *clvl + 400 ) doktor bunun turkce mealını alabılırmıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 spirit yalan ya baya yalan hemide =) Bide paladin evet pvp de survive eder ama pve'de vuru kafasına kafasına 2000 dmg ciritleri boss ölür paladin =) Warrior shield wall dur, shield blocktur yırtıyo azıcık. Troll warriorlar cidden iyi tanklık için %10 regen komik gibi gelsede iş goruyo.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 abi ol ork işte al eline balta.Salla sağa sola daha ne istionaaaaa[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 valla paladin olarak kendimden çok memnunum , birçok warrioru ve rogue u solo yenebiliyorum... rogue ların stealthlerine karşı perception için human seç derim , hem en balanslı class , paladinede çok stat açısından balans lazım , human paladin en iyisi derim... warrior açacaksan , protection olmayı düşünüyorsan dwarf , eğer pvpde iyi olmak istiyorsan human yada night elf aç derim... warrior ve paladin çok farklı , warrior daha çok girdiğinde indirme ve birçok debuff yapma amaçlı , çok daha fazla tuşla uğraşıyorsun , rogue gibi 2-3 tuştan ibaret değil... ama paladin dede biraz daha az tuşa basmak gereksede , serverda paladini kolay kolay oynayabilen çok az... çok mantıksal büyüler vesaire kullanman gerekiyor , neyi nerde yapman gerekeceğini bilmen gerekiyor... ikiside çok güzel class derim , sana kalmış , istersen ikisinide dene , yada mesela birini alt char birini main char yap... Edit: PVE de paladine itemların iyiliği çok önemli olmasada (rare-epic falan) warriorun kesin iyi itemları olması gerekiyor , PVP de ise her ikisininde iyi itemları olması gerekiyor , 53dps lik mızraktan 64 dps lik kılıca geçince ve lightforge u nerdeyse tamamlayınca mageleri bile yenmeye başladım valla... dps açısından ise her ikiside güzel , paladin retribution olduğu sürece... ama statları balanslı tutmaya çalış , yoksa warrior wannabe olcam dersen çok kötü olur , çünkü zaten Seal of Command den başka doğru düzgün dps si yok paladinin.. [signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin Member of Disorder Mining/Engineering [Bu mesaj MADBOY tarafından 20 Temmuz 2005 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Cuce, 20 Temmuz 2005 00:21 tarihinde demiş ki: .. shield blocktur yırtıyo azıcık. sen demesen he dicemde 2000 in 60 ini blocklayinca kahrindan mi oluyor o boss . bide spiek takaris shielde 15 te o vurur.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: MADBOY, 20 Temmuz 2005 00:26 tarihinde demiş ki: rogue gibi 2-3 tuştan ibaret değil... Desene boşa 30-40 tane Skill çıkartmışım ben boşa. Şu diğer class ları küçük görme olayına kıl oluyorum.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ama instance in icinde shieldwall gibisi yok. harbiden abuk durumlarda cok yardimci olup party flan kurtariyor. tabi 5 dk once challenin & reta basmadiysan.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: jonywayt, 20 Temmuz 2005 00:19 tarihinde demiş ki: said: Delidumrul, 19 Temmuz 2005 16:44 tarihinde demiş ki: Dr = 100*ac / ( ac + 85 *clvl + 400 ) doktor bunun turkce mealını alabılırmıyız Damage Reduce % = 100 X Armor / (Armor + (85 X Leveliniz ) + 400 ) 2500 Armorunuz 40 LVL dasiniz DR = 100 X 2500 / ( 2500 + ( 85 X 40 ) + 400) DR = %39[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 diğer classları küçük görüyorum haa evet.. rogue çoğu kişi için 2-3 tuş gibi , enazından benim savaştıklarımda hep öyle... sword rogue lar genelde sinister strike + eviscerate yapıyolar bide gouge cheap shot kidney shot var okadar... 5 tuş etti... bide blind sayarsak 6... eh işte 2 katı kadar çıktı... warrioru oyüzdenmi okadar pohpohladım ? hiç de küçük görmüyorum , hatta ben birçok rogue u yendim de yenildimde...[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin Member of Disorder Mining/Engineering http://wow.allakhazam.com/profile.html?223728 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Delidumrul, 20 Temmuz 2005 00:30 tarihinde demiş ki: said: Cuce, 20 Temmuz 2005 00:21 tarihinde demiş ki: .. shield blocktur yırtıyo azıcık. sen demesen he dicemde 2000 in 60 ini blocklayinca kahrindan mi oluyor o boss . bide spiek takaris shielde 15 te o vurur. Prot tree nin yeni 31. talnetı sayesinde vıdı vıdı kadar cok blocklıyabiliyosun delidumrul. vıdı vıdı ne3 kadar bilgim yok ben denemedim denememde büyük ihtimalle ama deniyenler hayat kurtarıyo diyo. goruyorumda gözleirmde shield block falan kasıyolar işe yarıyoki 10 rage 10 rage boşa harcamıyolardır =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 da vu formulu bilmeye ne gerekvar ben onu anlamadım =) uzeirne koyunca cursuru yazıyo orda kocaman %39 dmg red diye[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 aslında gnomelara max str koysalar, şöyle 30-35 gibi. ancak itemlarla stryi arttırabilseler, ne kadar sevinirdim yahu :) agility, intelligence'a felan boost etmelerine razıyım[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 katılıyorum. Taurenlerinde agisini limitleyip spirit'i sağman boostlamalılar mesela[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar