Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA : San Andreas

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

said:
riglous, 11 Haziran 2005 22:55 tarihinde demiş ki:
ABI BU NE!!!!!

1) konsola oyun yapiyoruz diye zavallilari koreltiyolar.
2) konsollara aptal aptal oyunlar yapiyolar, fikirleri harciyolar. sonra bunlari pc'ye aktarmaya calisiyolar ortaya San Andres gibi igrenc seyler cikiyo.
3) San Andres tek kelimeyle GTA'larin yuz karasi... hyr bu oyun bu sekilde konsol icin bile iyi degil... 3'te yaptiklari ne varsa silip atmis adamlar; ambulans calistirmakti, polis gorevi yapmakti vs... yasayan bi sehir vardi 3'te. bu oyun... bu oyun... seneler oncesine geri goturmus GTA'yi... ama ruhunu geride birakmis...

ayiptir sormasi, oynamaya nasil katlaniyosunuz?

edit: henuz save/load olayini bile cozemedim. ben bu katliamin uzerine butun gece aglarim heralde. yazik ettiler guzelim oyuna bohuuuu

Abi ne diyorsun yaa. SA'da vice city'de veya gta 3'te olan her şey var. Neden kötü dedin anlamadım. O arabayı zıplattığımız yer bi acayip yaa geçemiyorum ama :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 11 Haziran 2005 22:55 tarihinde demiş ki:
ABI BU NE!!!!!

1) konsola oyun yapiyoruz diye zavallilari koreltiyolar.
2) konsollara aptal aptal oyunlar yapiyolar, fikirleri harciyolar. sonra bunlari pc'ye aktarmaya calisiyolar ortaya San Andres gibi igrenc seyler cikiyo.
3) San Andres tek kelimeyle GTA'larin yuz karasi... hyr bu oyun bu sekilde konsol icin bile iyi degil... 3'te yaptiklari ne varsa silip atmis adamlar; ambulans calistirmakti, polis gorevi yapmakti vs... yasayan bi sehir vardi 3'te. bu oyun... bu oyun... seneler oncesine geri goturmus GTA'yi... ama ruhunu geride birakmis...

ayiptir sormasi, oynamaya nasil katlaniyosunuz?

edit: henuz save/load olayini bile cozemedim. ben bu katliamin uzerine butun gece aglarim heralde. yazik ettiler guzelim oyuna bohuuuu

kardeş dediklerinin hepsi var oyunda hala. polislik, ambulansçılık, itfayecilik... şehirler onlarda yaşıyolarsa burda 5 katı daha çok yaşıyorlar. hatta paraşütle atlamak bile var ki atladığında manzara filan süper oluyor. ayrıca kız arkadaş olayı var çok güzel. body building, kıyafet degistirme(istedigin gibi) barlar, mini oyunlar, çete savaşları. oyunda ilerledikçe(hops bilgisayardada ps2 dede bitirdim :D) kendi bölgenizi büyütmek için yapacağınız savaşlar ve dahası :D:D:D[signature][hline]Star Wars Galaxies
Eclipse-Khas'bin Qebex
Long Live Emperor...

Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
Sosyal ağlarda paylaş

@riglous: abi yaşayan bi şehir vardı demişsin
san andreas'taki şehiler vaysiti ve liberty city'den çok daha canlı
yolda giderken adam kaza yapıyo iniyo girşiyo birbirine
sokakta kapışanlar, birbiriyle muhabbet edenler
daha bi sürü şey var
sanki gerçek bir şehirdeymişim hissini veriyor oyun[signature][hline]karnım aççç!
iPod fonuna yardımda bulunun
enteresan şeyler
Sosyal ağlarda paylaş

işte orda aşağı oku gösterince tam yuvarlağın ortasına gelince o ok 2 ye basıcaksın yukarı gösteriyorsa tam yuvarlağın ortasına geldiğinde 8 e sağa sol da 6 ve 4 le işte[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Sosyal ağlarda paylaş

ya respect arttikca u can run with 3 gang - 4 gang falan yazio ya.. o dediği şey mesela çete savaşlarına giderken yanımıza alabileceğimiz adam sayısı mıdır? OYleyse adamlari nasil yanimiza alacagiz? Faln filan.. yardimci olursaniz sevinirim[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda 2 görev yaptım oynamaktan için daraldı. Aynen geri sildim. GTA ruhu kalmamış gibi oyunda aynen madafaka muhabbetine dönmüş. Oyunu aynı mafia gibi bi oyuna çevirmişler. Ne biliyim abi Vice City kurup oynasam daha iyi Tommy Vercettti rulzz... Bu zenci bitirmişş GTA ruhunu Tommy olsa oyun ne kadar moktan olursa olsun genede hikayenin devamı için sonuna kadar oynardım ama zaten oyunda doğru düzgün modelleme yok üstüne bide kasıo sanki çok düzgün oyunmuş gibi. Neyse beklediğime deymedi...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
Ben gülüomuyum LAN!
Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur...

Sosyal ağlarda paylaş

ya ps2 de çok kolay arabayı dans ettirmek ben ilk seferde geçmiştim ama bu sefer de track ları çalarken hep yakalanıyorum ne yapzac ben yaa geçemedim..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...