Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: riglous, 11 Haziran 2005 22:55 tarihinde demiş ki: ABI BU NE!!!!! 1) konsola oyun yapiyoruz diye zavallilari koreltiyolar. 2) konsollara aptal aptal oyunlar yapiyolar, fikirleri harciyolar. sonra bunlari pc'ye aktarmaya calisiyolar ortaya San Andres gibi igrenc seyler cikiyo. 3) San Andres tek kelimeyle GTA'larin yuz karasi... hyr bu oyun bu sekilde konsol icin bile iyi degil... 3'te yaptiklari ne varsa silip atmis adamlar; ambulans calistirmakti, polis gorevi yapmakti vs... yasayan bi sehir vardi 3'te. bu oyun... bu oyun... seneler oncesine geri goturmus GTA'yi... ama ruhunu geride birakmis... ayiptir sormasi, oynamaya nasil katlaniyosunuz? edit: henuz save/load olayini bile cozemedim. ben bu katliamin uzerine butun gece aglarim heralde. yazik ettiler guzelim oyuna bohuuuu Abi ne diyorsun yaa. SA'da vice city'de veya gta 3'te olan her şey var. Neden kötü dedin anlamadım. O arabayı zıplattığımız yer bi acayip yaa geçemiyorum ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: riglous, 11 Haziran 2005 22:55 tarihinde demiş ki: ABI BU NE!!!!! 1) konsola oyun yapiyoruz diye zavallilari koreltiyolar. 2) konsollara aptal aptal oyunlar yapiyolar, fikirleri harciyolar. sonra bunlari pc'ye aktarmaya calisiyolar ortaya San Andres gibi igrenc seyler cikiyo. 3) San Andres tek kelimeyle GTA'larin yuz karasi... hyr bu oyun bu sekilde konsol icin bile iyi degil... 3'te yaptiklari ne varsa silip atmis adamlar; ambulans calistirmakti, polis gorevi yapmakti vs... yasayan bi sehir vardi 3'te. bu oyun... bu oyun... seneler oncesine geri goturmus GTA'yi... ama ruhunu geride birakmis... ayiptir sormasi, oynamaya nasil katlaniyosunuz? edit: henuz save/load olayini bile cozemedim. ben bu katliamin uzerine butun gece aglarim heralde. yazik ettiler guzelim oyuna bohuuuu kardeş dediklerinin hepsi var oyunda hala. polislik, ambulansçılık, itfayecilik... şehirler onlarda yaşıyolarsa burda 5 katı daha çok yaşıyorlar. hatta paraşütle atlamak bile var ki atladığında manzara filan süper oluyor. ayrıca kız arkadaş olayı var çok güzel. body building, kıyafet degistirme(istedigin gibi) barlar, mini oyunlar, çete savaşları. oyunda ilerledikçe(hops bilgisayardada ps2 dede bitirdim :D) kendi bölgenizi büyütmek için yapacağınız savaşlar ve dahası :D:D:D[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 nassi ya... oyunun ruhu kalmamis, katletmisler siz noluyo diyosunuz. rengi kalmamis artik. GTA diyince insanin damarlari kabarir, kani kaynar, vahsilesir... kaldirima cikip adam bile ezemiyosun be... oyunun rengi kalmamis..[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ben eziyorum herkesi:)[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Yani bende eziyorum?:D Ayrıca tüm derdin bu muydu? Neyini eksik gördün anlamadım. Arkadaşlar araba zıplatma olayı hasta bişi yaa:D Yapamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ehuehuehue bende eziyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Heffer, 11 Haziran 2005 23:41 tarihinde demiş ki: onda da wasd yön tuşlarını kullanacaksın:D sonrası kolay zaten hehe wasd? Arabalı bölümde onu yapınca direk failed... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 kiz arkadasi nerden buldunuz oyunda yaa, ben bulamadim. aramadim da gerci ama rastlamadim oyle bi muhabbete?[signature][hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 yaw su araba dansı mıdır nedir hep kaybediyorum.PLZ YARDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 @riglous: abi yaşayan bi şehir vardı demişsin san andreas'taki şehiler vaysiti ve liberty city'den çok daha canlı yolda giderken adam kaza yapıyo iniyo girşiyo birbirine sokakta kapışanlar, birbiriyle muhabbet edenler daha bi sürü şey var sanki gerçek bir şehirdeymişim hissini veriyor oyun[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 dün aldım.işte askeriye yi soyma yerini yaptım ve baydım oyundan her zamanki gibi.oyunlar sıkıo artık 1-2 oyamadan sora[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Abi şu araba zıplatma ve dans işini çözemedim yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 riglous şaka yapıyo heralde eheh.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Redeagle, 12 Haziran 2005 02:07 tarihinde demiş ki: Abi şu araba zıplatma ve dans işini çözemedim yaa yaw işte numpadlerle oynatcaksınız 8 6 4 ve 2 yi kullanacaksınız[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Tamamda abi altta yapılış zamanını gösteren bar mı vardı? Gecenin dibi olmuş yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 işte orda aşağı oku gösterince tam yuvarlağın ortasına gelince o ok 2 ye basıcaksın yukarı gösteriyorsa tam yuvarlağın ortasına geldiğinde 8 e sağa sol da 6 ve 4 le işte[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 hmm hata bende deil o zaman... Saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Ehehe adama inanmıyor musunuz yaf? Gerçi 2gblik carmadeggonlar var etrafta ama:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ya respect arttikca u can run with 3 gang - 4 gang falan yazio ya.. o dediği şey mesela çete savaşlarına giderken yanımıza alabileceğimiz adam sayısı mıdır? OYleyse adamlari nasil yanimiza alacagiz? Faln filan.. yardimci olursaniz sevinirim[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bide görev bitirince az para yada hiç para vermiyor sadece respect iki dovme yaptırdım aç kaldım. Bide Sweets in araba ile yapılan zıplatmayı gecemiyorum.Olmuyor.O adam bende herzmn daha iyi yapıor. cıldırdım.[signature][hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Oyunda 2 görev yaptım oynamaktan için daraldı. Aynen geri sildim. GTA ruhu kalmamış gibi oyunda aynen madafaka muhabbetine dönmüş. Oyunu aynı mafia gibi bi oyuna çevirmişler. Ne biliyim abi Vice City kurup oynasam daha iyi Tommy Vercettti rulzz... Bu zenci bitirmişş GTA ruhunu Tommy olsa oyun ne kadar moktan olursa olsun genede hikayenin devamı için sonuna kadar oynardım ama zaten oyunda doğru düzgün modelleme yok üstüne bide kasıo sanki çok düzgün oyunmuş gibi. Neyse beklediğime deymedi...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 gayet iyi bence.. buldum bu arada nasi yapildigini.. questi bitirmek gerekiyormuş :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bi ayruntısı falan mı var o görevin arabayı dans ettiriyorum ama genede adam beni gecyior.[signature][hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yaw puan alamıyorsundur kesin yoksa çok basit yahu cidden[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ya ps2 de çok kolay arabayı dans ettirmek ben ilk seferde geçmiştim ama bu sefer de track ları çalarken hep yakalanıyorum ne yapzac ben yaa geçemedim..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar