nameless Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 offf area 69 görevini yaptım ama failed olduk dellendim ya kaç dakkamı aldı içeriye gir adamları temizle black projecti al bi de kafaya füze yedik şimdi bi daha deniycem geçemezsem bi kaç gün oynamam :)[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 tüm missionları bitirme hilesi varda tüm missionları açma hilesi varmı bilmiorum[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 o plajdaki dans ve araba hoplatmacayı nasıl yapamadınız anlamadım ya. adam 2500 puan istiyordu, ben hiç kasmadan lay lay lom ilk deneyişimde 5000 puan yaptım. zorluğu ya da püf noktası falan yok ki, ok yuvarlağın içinden geçerken hangi yöndeyse ona basıyorsunuz o kadar. araba hoplatmaca için numpad, plajdaki için wasd kullanıyorsunuz.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Mirage, 14 Haziran 2005 19:20 tarihinde demiş ki: o plajdaki dans ve araba hoplatmacayı nasıl yapamadınız anlamadım ya. adam 2500 puan istiyordu, ben hiç kasmadan lay lay lom ilk deneyişimde 5000 puan yaptım. zorluğu ya da püf noktası falan yok ki, ok yuvarlağın içinden geçerken hangi yöndeyse ona basıyorsunuz o kadar. araba hoplatmaca için numpad, plajdaki için wasd kullanıyorsunuz. Bende bir hata olmuştuda ondan geçememiştim. Oklar gözükmüyordu. Ertesi gün sorunsuz ikinci denememde onu ilkinde dansı geçtim.[signature][hline]Cem_Jedi'nin anısına... (LöL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korlic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 o zman kusura bakmayın ben malım[signature][hline]The Guardian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Ya şu arabaya mouse yetiştirmekten bıktım yokmudur onun çözümü? ağız keyifiyle araba süremiyom bi türlü.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korlic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Offff ya vala herkesten özür diliyorum mallığım için o kdr basitmişki kendimi şartlandırdığım için geçememişim.İkisinide geçtim.[signature][hline]The Guardian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Walla kameraya çözüm iyi olurdu cidden, helikopter kullanırken bile sorun oluyor.[signature][hline]Cem_Jedi'nin anısına... (LöL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 oyunda araç kullanırken kamera yüzünden bende fitil oluyorum. Delirecem yapan adamalr hiç düşünmemişler mi pc kullancıları çoğunlukla sağ elle ve yön tuşlarıyla araba kullanırlar hadi onu geçtim. Mouse ile arabaya yöne vermeye çalışsanız bile kamera açıları sapıtıyor. Böyle büyük bir hata rocksatar dan nasıl geldi anlamıyorum hiç mi test eden adamları yok. Daha önce düzgün çalışan sistemi niye bozarssınız...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Jaan, 14 Haziran 2005 22:01 tarihinde demiş ki: oyunda araç kullanırken kamera yüzünden bende fitil oluyorum. Delirecem yapan adamalr hiç düşünmemişler mi pc kullancıları çoğunlukla sağ elle ve yön tuşlarıyla araba kullanırlar hadi onu geçtim. Mouse ile arabaya yöne vermeye çalışsanız bile kamera açıları sapıtıyor. Böyle büyük bir hata rocksatar dan nasıl geldi anlamıyorum hiç mi test eden adamları yok. Daha önce düzgün çalışan sistemi niye bozarssınız... oyunu konsol icin yaptilar...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 en azından pc ye geçirirken düzeltebilirlerdi..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 riglous gta3 ve vice city de önce konsol için yapıldı ama onlarda böle bir sorun yoktu. bilmem anlatabiliyor muuyum?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 oyun bildiğim kadarıyla konsoldan port edilmedi hem edilseydi arada 7-8 ay gibi bir süre olmazdı değil mi?:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Walla bu kadar laf kamera sorununa derman olamadı gene:D[signature][hline]Cem_Jedi'nin anısına... (LöL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 vice city'i bilmiyorum valla ama gta3 konsolla ayni zamanda cikmisti pc'de. Oyunu pc icin yapip konsola aktarmak vardir, konsol icin yapip, sonradan karar alip pc'ye adapte etmek vardir. adamlar bu oyunu tamamen konsol icin yaptilar. mouse sensitivity'i dusurun biraz, daha normalimsi oluyo. ayrica gaza basinca arabada sorun olmuyo, kamera normale donuyo... bi de tuslari degistirin, oklarla yarisin yani bu o kadar buyuk bi dert diil.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bi dakka ya anlamadım arabayı mouse la mı kullanıyoruz? anah!???[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hayır kamera açıları için[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 araba sürerken fareyle etrafa bakmak çok iyi olmuş hiç sorun yaşamadım kamera olayıyla bi alışırsanız çok keyifli oluyo[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 area69'u geçtim üstüne yaptım bi kaç görev artık uçak mekanı görevleri bitti o area 69dan çaldıımız alet süper vallaha[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ya kötü bişey değil de o özelliği açıp kapatabilme olayı olsaydı süper mi süper olurdu. Şehirde dolaşacağımız zaman açardık onu , görev yaparken kapatır sürerdik aracımızı[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 valla yıllardır wasd ile hl, cs falan oynarım, ama wasd ile araba kullanmak çok kasış geliyor.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 mirage daki durum bende de var. wsad ile araba kullanırsam nfs de sağ elimden aldığım randımanı alamıyorum sol elimden. ben gene sağ elimle ve yön tuşlarıyla araçları kullanmak istiyorum ama bu sefer kamera açıları sapıtıyor. bir u dönüş yapınca kamera arabanın arkasıdna değil önünde kalıyor ve arkayı gösteriyor. iler giderken kamera arkayı gösterirse önümü nasıl görecem. wsad ile araba kullanıp sağ elimle de kamerayı kontrol ediyorum ama öle yapınca da hızlı kullanamıyorum. uçak ve helikopterde durum daha da kötü kamera saçma sapan açılara gidiyor. umarım şu kamera açılarını düzelten bir patch yaparlar. bu yüzden araç kullanmak bir ölüm. ayrıca silah çektiğimde otomatik crosshair istiyorum ben sırf aim aldığımda değil. neymiş konsol oyunu gibi olsunmuş. istemiyorum kardeşim outo targetting ben hedşat çekecem :D[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 auto aim olayını anlamadım ben ya, sağ mouse tuşuna basılı tut, aim olayı çıkmışken mouse wheel ile otomatik nişan alırsın diye bi yazı çıktı, ama olmuyor. ben yine manual ateş ediyorum her tarafa, fps düşük olduğu için çok zor oluyor. nasıldır auto aim?[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 walla ben böle araçlaır cok rahat kullanıorum alıştım.ama o sag tusa bas ateş et olayı kasıo biraz[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 eğer çoğu oyuncu aynı tepkiyi veriyorsa zaten ilk patchte açma kapama olayını yaparlar sürüş için...[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar