MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Aklımda bazı sorular var. Mesela ilk olarak oyunun kaç cd olacağı en başta geleceği...İkincisi önceden vice citynin GTA3 ten çok çok daha büyük olacağı söylenmişti ama o kadar gözle görülür bi büyüklük sözkonusu değildi aynı şeyi SA'da da yaşayacakmıyız?...üçüncüsü oyunun içinde GTA4'ten bazı şeylerin var olduğu söyleniyor bu doğru mu?[signature][hline]Hep sevdiğim kadın kal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 4cd olarak gördüm ben emule'de san andreas vice city'nin 2-3 katı büyüklüğünde 3şehirden oluşuyor, vice city'yi çok rahat ezberlerken bu oyunda kaybolmak işten bile değil yani :) gta4 olayını bilmiyorum[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 San Andreas'ta, bir oyun dergisinde okudum. (GTA 3 + Vice City)x3 Diyor ki bu bir hayli büyük bir harita yapar. Çok eğlenecez çoook. (:[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Hiçbişi belli diil bi çıksın 1 gün kaldı zati off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bi oyunla ilgili içeriğe ulaşmak bu kadar da zor olmasın, içerik bu kadar da dağılmasın.ya cidden emeğimize yazık yani.bunu rename edip resmi san andreas içeriğimizin konduğu yer ilan ediyorum, başka açılan olursa max payne e havale edeceğim :). http://forum.paticik.com/view.php?id=35318 http://forum.paticik.com/view.php?id=82435 http://forum.paticik.com/view.php?id=85702 http://forum.paticik.com/view.php?id=90790 http://forum.paticik.com/view.php?id=92863 http://forum.paticik.com/view.php?id=93920 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 oha eheh harbiden baya varmış ya:)[signature][hline]Hep sevdiğim kadın kal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ne zmn çıkıyor san andreas kesin bir tarih varmı?[signature][hline]Lucas Serhat Akın, 06 Kasım 2002 21:45 tarihinde demiş ki: taraftar 5 istedi 6 oldu,10 istediler zaman yetmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bildiğim kadarıyla dün amerikada çıktı hadi korsanlar dökülsün artık :)[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Abi korsan almayın. Yani satın almayın netten indirmek size kalmış ona yorum yapmamda, tezgahçılara para yedirmek ayıptır.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 arkadaşlar oyun amerikada falan çıkmış değil kesin olarak dünyanın heryerinde 7 Haziran olarak çıkacak.[signature][hline]Hep sevdiğim kadın kal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 az kalmış o zaman[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Overseer, 05 Haziran 2005 19:53 tarihinde demiş ki: Abi korsan almayın. Yani satın almayın netten indirmek size kalmış ona yorum yapmamda, tezgahçılara para yedirmek ayıptır. abi napim kotam var benim 2100mb kaldırmaz[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 iyi iyi geç çıksın 20 haziranda çıksın hatta kendim için değil diğer össleri de düşünüyorum ben:-) veya şöle 15 haziran gibi torrente düşsün, anca 20sinde falan çekebilelim:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 dvd olarak edinin(çekin,alin vb..)far cry dan sonra oyunlarda dvd gercegi on plana cikmaya basladi ozellikle yamalarda yada turlu mod.larda ..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Abi yasak diyolar siz hala link verin çekelim diyosunuz =] ÖM den halledin bari :)[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 su an icin ben en assagi 6-7 cesidini gordum,saymadiklarimda var tabi(adam xbox dakini yada ps 2 dekine for pc yazmis vb....) sadece 4 cd oldugu kesin onun disinda tabi releaselere guvenmek lazim[signature][hline] [Bu mesaj streamin tarafından 07 Haziran 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 4 CD falan değil, oyun olarak DVD çıktı. Eğer çıkarsa yazarım buraya.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor [Bu mesaj LathspeLL tarafından 07 Haziran 2005 02:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Türkiye'ye orjinali gelmiyor ne yazık ki. Rockstar'ın distrubitörü yok. sendit.com'dan falan sipariş verebilirsiniz tabi. Öte yandan öbür versiyonu çıkmadı henüz. X-Box versiyonu 1-2 saat evvel çıktı fakat PC versiyonu hala ortada yok :). Amerikalılar orjinalini oynamaya başladı ama. İsveç'te de bazı kişiler oyunu satın alabilmişler.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Of Almanya'da oturup ingilizce oyun almak istemek tam işkence. Normalde 45 euro olan oyuna 60 euro vermek zorundasınız. O da UK versiyonunu getiren tek tük siteden pre-order edersiniz. Yok olmazsa amazon.co.uk 'den sipariş vereceksiniz, kargo ödeyip bi de bilmem kaç gün bekleyeceksiniz. İstemiyorum kardeşim almanca oynamak, almıyorum işte.. hıh.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 en kralı hiç uraşmayıp sendit'den orjinalini getirmek olacak zaten tüm gtaların orjinali var ps2de olsun pcde olsun :)[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Arkadaşlar söylemem yasak ama anlayın. Anlayın. www.torrentspy.com Sadece ama sadece yasal şeyleri indirin lütfen lol :) Şu sıralar crack yok ama şanslıyızki starforce değil koruması securom. [signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) [Bu mesaj Overseer tarafından 07 Haziran 2005 16:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Eveet, GTA:SA 10 dakka evvel çıktı. Ama crackle değil Demon Tools ile çalışıyor, yani CloneDVD (bir üst mesajdaki değil, MDETH'in release çalışıyor.) Yakında dahada iyi bir release çıkar. Haydi geçmiş olsun :). Bir kaç dakkaya çeşitli torrent sitelerine düşer (şimdiden 1 yerde çıktı.)[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Mirage, 07 Haziran 2005 10:27 tarihinde demiş ki: Of Almanya'da oturup ingilizce oyun almak istemek tam işkence. Normalde 45 euro olan oyuna 60 euro vermek zorundasınız. O da UK versiyonunu getiren tek tük siteden pre-order edersiniz. Yok olmazsa amazon.co.uk 'den sipariş vereceksiniz, kargo ödeyip bi de bilmem kaç gün bekleyeceksiniz. İstemiyorum kardeşim almanca oynamak, almıyorum işte.. hıh. valla almanca benim icin daha iyi :) bende tam tersini dusunuyorum :) ingilizcede anlarim ama almanca daha bi anlarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 geforce 4 mx de çalışmıomuş...oyun[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Evet düzgün bir versiyon çıktı (cloneDVD olmayan, HOODLUM sağ olsun :)) 12 seeder, 2800 leecher :)[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar