Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Sabahtan beri " taraf tutmayın, yalakalık yapmayın, aklınızdakini söyleyin " diyen yada en azından ima etmeye çalışan bir adama taraf tutma diyorsun hatırlatıyım.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Gaz vermeye çalışma hatırlatiyim.[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Erutan, 17 Temmuz 2005 22:05 tarihinde demiş ki: Muhallebi arada gaz vermeye çalışma arkadaşım. 1. Ibnayı Bir Küfür olarak alıyorsan way senin haline.IBne ibne İBNE İBNE!! İBNE! İBNE! Gay,top dendiği zaman neden karşı çıkılmıyorda ibne deyince Böyle saçma gerzek bi post atmana neden oluyor anlamış değilim. BAK ALEIDI SANA ÖNCEDE DEDİM! Biraz kitap falan oku.Kelime haznen gelişir,Kelimeleri yorumlaman,Beyinin daha hızlı kelimeler üretmesini sağlar.Hadi başla bi Cin ali den. az zeki bir insan olsan da bu dediklerine bir cevap veriym. Para karşılığı başkalarıyla birlikte olan hanımın çocuğu. Buna küfür müdür? Orospu çocuğu. bu küfürdür. Gay, eşcinsel. bunlar küfür müdür? İbne. bu küfürdür. küfür ve argo arasındaki farkı anlamak lazım. said: BAK ALEIDI SANA ÖNCEDE DEDİM! Biraz kitap falan oku.Kelime haznen gelişir,Kelimeleri yorumlaman,Beyinin daha hızlı kelimeler üretmesini sağlar.Hadi başla bi Cin ali den. Az gelişmiş beynin sana okuduğunu aklında tutman konusunda pek yardımcı olamıyo. Zira, ALEIDI değil. elaidi. Bana küfürle argo arasındaki farkı anlatana kadar öncede kelimesindeki DE ekinin ayrı yazılcağını öğren. Beyinin kelimesinin de bir anlamının olmadığını düşünücek olursak. Şu msjın baya bi gereksiz.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar [Bu mesaj elaidi tarafından 17 Temmuz 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 neyse Ya senle uğraşamicam.Adam Öncede de yi ayır demiş maşallah kendi yazıları süperya, gelmiş ötüyo.Aman ya uğraşamam senle Tamam ben Bok dolu bi varilim.O varil kafanda patlasın eheuhe...[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Erutan, 17 Temmuz 2005 22:17 tarihinde demiş ki: neyse Ya senle uğraşamicam.Adam Öncede de yi ayır demiş maşallah kendi yazıları süperya, gelmiş ötüyo.Aman ya uğraşamam senle Tamam ben Bok dolu bi varilim.O varil kafanda patlasın eheuhe... BEN DE SENDE PATLİYM EKİEKEİKEİKEİ[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: elaidi, 17 Temmuz 2005 22:11 tarihinde demiş ki: az zeki bir insan olsan da bu dediklerine bir cevap veriym. Para karşılığı başkalarıyla birlikte olan hanımın çocuğu. Buna küfür müdür? Orospu çocuğu. bu küfürdür. Gay, eşcinsel. bunlar küfür müdür? İbne. bu küfürdür. küfür ve argo arasındaki farkı anlamak lazım. küfür, -frü is. Ar. -------------------------------------- 1. Sövme, sövmek için söylenen söz, sövgü: "Neydi o kaba saba konuşmalar, o çirkin küfürler!" -A. İlhan. 2. Tanrı 'nın varlığı ve birliği gibi dinin temellerinden sayılan inançları inkâr etme ve bu yolda söylenen söz 3. mec. Olumlu işleri kötü gösterme, varlıkları inkâr etme: "Her şeyi inkâr eden küfür devresi gelmemiş olsaydı, şüphesiz bu güzel şeyler sönüp gitmeyecekti." -M. Ş. Esendal. argo is. (a'rgo) Fr. ---------------------------------- 1. Kullanılan ortak dilden ayrı olarak aynı meslek veya topluluktaki insanların kullandığı özel dil veya söz dağarcığı 2. mec. Serserilerin, külhan beylerinin kullandığı söz veya deyim[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja [Bu mesaj Wendigo tarafından 17 Temmuz 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ornekli olani sectim ki ayar verirken bi daha ayar almayin diye.. daha acik olsun anlaminda...[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bence argo küfürün lafa yakışanının giydirilmesidir.[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron That makes me Bleed - Angel Dust This is our little secret Tornado Of Souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 noluyo lan burda ?[signature][hline]metaphor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 oh oh süper polemik var *!çekirdekleri getirir hanımı çağırır*[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 eziyorlar beni Eternal b@b yardım pls :< :-P[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 . [Bu mesaj elaidi tarafından 17 Temmuz 2005 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: elaidi, 17 Temmuz 2005 22:11 tarihinde demiş ki: küfür ve argo arasındaki farkı anlamak lazım. [signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 insan lüle olunca bi başka oluyor sanırım. :lol:[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Erutan, 17 Temmuz 2005 22:42 tarihinde demiş ki: insan lüle olunca bi başka oluyor sanırım. :lol: kasımpaşa bi sonraki durak. yanlış yerde inmişsin.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Wendigo, 17 Temmuz 2005 22:41 tarihinde demiş ki: said: elaidi, 17 Temmuz 2005 22:11 tarihinde demiş ki: küfür ve argo arasındaki farkı anlamak lazım. saol. bu wendigo'nun yazısı senin haklılığını göstermiyo erutan neden sırıttığını anlayamadım.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar [Bu mesaj elaidi tarafından 17 Temmuz 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 eyvah eyvah eyvah[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Erutan ve diger arkadaş okuyorum abi karşılıklı mesajlarınızı. Yemin ediyorum 5 yaşında kuzenim var buraya getirip koysam daha akıl sahibi postlar atar. Napıyosunuz abi siz..? Evde kalmış kadınlar gibi car car car ne gerek var abi nedir bu hararet.Geyik yapıyolar dicem geyikte degil ciddi ciddi atışıyosunuz.1 saat sonra tekrar okuyun şu yazdıklarınızı gülüceksiniz yani.[signature][hline]metaphor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 :lol::lol::lol::lol:|:lol::lol::lol:|:lol:||||:lol:| :lol:||||||||||||:lol:||:lol:|:lol:||||:lol:| :lol::lol::lol::lol:|:lol::lol::lol:|:lol:||||:lol:| :lol:||||||||||||:lol:|:lol:||||:lol:||||:lol:| :lol::lol::lol::lol:|:lol:|:lol:|||:lol::lol::lol:| .... Gülmek paraylamı? [signature][hline]Köylüler Rullaz.. [Bu mesaj Erutan tarafından 17 Temmuz 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Erutan tarafından 17 Temmuz 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Erutan tarafından 17 Temmuz 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 al işte :lol:[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Ya her insanin dedigini takarsan gercekten bu forumlarda yazi yazmak iskence halini alir..[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 batırdık eru yazdıydımda... dağıttım sanırım :D[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bana şifreni ver erutan ben editleyeyeim onu bak ne güzel yazıyorum :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Oldu başka ?:D hax me b@b[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bu tür başlıkları tasvip etmiyorum önce onu belirteyim. Ama sırf birilerine laf sokmak için sotede bekleyen tiplerde yok değil. (Sözüm meclisten dışarı) Bunlardan direk nefret ediyorum. Ayrıca kurallarda "işemeli sıçmalı topic açmayın" ibaresi yoksa insanların istedikleri gibi açma hakkına saygı gösterilmeli. Ya da kurallara seviyeyi koruyacak uygun maddeler kanmalı ve adam gibi yaptırım uygulanmalı, laf sokmak gayet acınacak bi durum. Evet acırım sokana.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar