Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 SC bölümü açıldı, acaba Spor'da, Warcraft'ta falan olduğu gibi biz de nickin altına Protoss, Zerg, Terran vs. resimleri koyabilecek miyiz?[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Aslında resim yerine ünite ismi de yazılabilir... "Marine" "Wraith Pilot" veya "Zealot" gibi[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 koyabileceksiniz ama bu hafta icinde deil. onümüzdeki haftaya dek yetiştirmem gereken işler var ne yazık ki ilgilenemeyecegim.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Sen yaparım de biz bekleriz :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: karakedi, 04 Eylül 2004 18:02 tarihinde demiş ki: koyabileceksiniz çok iyi olur bence de[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 renkli animated gifler var. hani oyunda gördüğümüz karakter yüzü animasyonları ırkların ünlü kahramanların bu yüzlerinin animated gifleri konulabilse süper olur. warcrafttaki nicklerin altındaki ırk resimlerine göre daha büyük durabilecek ama bence daha hoş olur, hatta biraz küçültürse o bahsettiğim animated gifler, süper ötesi olur :) tabii sadece basit bir öneriydi benden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 hayıııııırrrrrrr, raynor'un yüzünü istemiyorum beeeennnn! :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 noooooo ! animated olmasın bi de ben pek bi bi arada bi derede kaldım ırk konusunda ne seçsem hmm.. hepiiiisini seviorum.[signature][hline]ve Tanrı basılıyı yarattı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 raynor felix kerrigan :-P düşündüm de aslında animated olmayanları da güzel duruyor. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 04 Eylül 2004 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 random da olsun o ırk hedeleri içerisinde eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 eheuhe spectator de olsun mu :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dynun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Animated olmasın. Hız isteriz , görsellik değil :P[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call! zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 forumda 100fps mi yakalayacaksınız hey yarabbi..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kiddo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Trilinear açınca forum daha bi okunası oluyor canım :p[signature][hline]Üzüldüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HellWalker Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ben Hunterı isterim! Zerg rulaz[Her ne kadar güçsüz olsalarda karizması yeter:)] Zeratul diye bağırmayın duyabiliyorum:)[signature][hline]Hoax® "İsmet bi sıçtı, boku hala kurumadı.çünkü bokunu kiç kurutmadı, her fırsatta üstüne işedi." By Ra_d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 no sync kapatın, fps artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Sync ne be sc zamaninda yoktu oyle seyler performans icin animatedn portraiti kapatiyoduk AHA istemeyen f10+o+v yapsin ordan animated portrait e tiklatip kapatsin?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 no sound koyalım o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ooo bone sen çok moderen kalmışın be birader.. p75'te animasyonları kapayıp oynamıştım, sonra p266'ya geçince hevesimi almıştım ehe[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Terran için Marine Protoss için Zealot Zerg için de Zergling. Ama animated değil. Bildiğin, yumurtadan çıkmış zerglingler işte. Hatta bir de yürürlerse çok şirin olurlar. :-)[signature][hline]Hayat sövünce güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: HellWalker, 04 Eylül 2004 23:05 tarihinde demiş ki: Zeratul diye bağırmayın duyabiliyorum:) Zeratul'da tip yok ki.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Raistin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ben tassadarımı isterim ınga ıngaa ıngaaaaaaaa.... :) :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 vulture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dynun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Bonecrusher, 05 Eylül 2004 00:16 tarihinde demiş ki: no sound koyalım o zaman? evet bak akıllanıyosunuz :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Goliath rulaz[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv StarCraft Nickin altına ırk koydurmak × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 noooooo ! animated olmasın bi de ben pek bi bi arada bi derede kaldım ırk konusunda ne seçsem hmm.. hepiiiisini seviorum.[signature][hline]ve Tanrı basılıyı yarattı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 raynor felix kerrigan :-P düşündüm de aslında animated olmayanları da güzel duruyor. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 04 Eylül 2004 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 random da olsun o ırk hedeleri içerisinde eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 eheuhe spectator de olsun mu :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Animated olmasın. Hız isteriz , görsellik değil :P[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call! zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 forumda 100fps mi yakalayacaksınız hey yarabbi..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kiddo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Trilinear açınca forum daha bi okunası oluyor canım :p[signature][hline]Üzüldüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HellWalker Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ben Hunterı isterim! Zerg rulaz[Her ne kadar güçsüz olsalarda karizması yeter:)] Zeratul diye bağırmayın duyabiliyorum:)[signature][hline]Hoax® "İsmet bi sıçtı, boku hala kurumadı.çünkü bokunu kiç kurutmadı, her fırsatta üstüne işedi." By Ra_d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 no sync kapatın, fps artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Sync ne be sc zamaninda yoktu oyle seyler performans icin animatedn portraiti kapatiyoduk AHA istemeyen f10+o+v yapsin ordan animated portrait e tiklatip kapatsin?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 no sound koyalım o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ooo bone sen çok moderen kalmışın be birader.. p75'te animasyonları kapayıp oynamıştım, sonra p266'ya geçince hevesimi almıştım ehe[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Terran için Marine Protoss için Zealot Zerg için de Zergling. Ama animated değil. Bildiğin, yumurtadan çıkmış zerglingler işte. Hatta bir de yürürlerse çok şirin olurlar. :-)[signature][hline]Hayat sövünce güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: HellWalker, 04 Eylül 2004 23:05 tarihinde demiş ki: Zeratul diye bağırmayın duyabiliyorum:) Zeratul'da tip yok ki.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Raistin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ben tassadarımı isterim ınga ıngaa ıngaaaaaaaa.... :) :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 vulture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dynun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Bonecrusher, 05 Eylül 2004 00:16 tarihinde demiş ki: no sound koyalım o zaman? evet bak akıllanıyosunuz :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Goliath rulaz[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv StarCraft Nickin altına ırk koydurmak × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Trilinear açınca forum daha bi okunası oluyor canım :p[signature][hline]Üzüldüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellWalker Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ben Hunterı isterim! Zerg rulaz[Her ne kadar güçsüz olsalarda karizması yeter:)] Zeratul diye bağırmayın duyabiliyorum:)[signature][hline]Hoax® "İsmet bi sıçtı, boku hala kurumadı.çünkü bokunu kiç kurutmadı, her fırsatta üstüne işedi." By Ra_d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 no sync kapatın, fps artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Sync ne be sc zamaninda yoktu oyle seyler performans icin animatedn portraiti kapatiyoduk AHA istemeyen f10+o+v yapsin ordan animated portrait e tiklatip kapatsin?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 no sound koyalım o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ooo bone sen çok moderen kalmışın be birader.. p75'te animasyonları kapayıp oynamıştım, sonra p266'ya geçince hevesimi almıştım ehe[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Terran için Marine Protoss için Zealot Zerg için de Zergling. Ama animated değil. Bildiğin, yumurtadan çıkmış zerglingler işte. Hatta bir de yürürlerse çok şirin olurlar. :-)[signature][hline]Hayat sövünce güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: HellWalker, 04 Eylül 2004 23:05 tarihinde demiş ki: Zeratul diye bağırmayın duyabiliyorum:) Zeratul'da tip yok ki.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Raistin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ben tassadarımı isterim ınga ıngaa ıngaaaaaaaa.... :) :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 vulture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dynun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Bonecrusher, 05 Eylül 2004 00:16 tarihinde demiş ki: no sound koyalım o zaman? evet bak akıllanıyosunuz :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Goliath rulaz[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv StarCraft Nickin altına ırk koydurmak × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Terran için Marine Protoss için Zealot Zerg için de Zergling. Ama animated değil. Bildiğin, yumurtadan çıkmış zerglingler işte. Hatta bir de yürürlerse çok şirin olurlar. :-)[signature][hline]Hayat sövünce güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: HellWalker, 04 Eylül 2004 23:05 tarihinde demiş ki: Zeratul diye bağırmayın duyabiliyorum:) Zeratul'da tip yok ki.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ben tassadarımı isterim ınga ıngaa ıngaaaaaaaa.... :) :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 vulture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Bonecrusher, 05 Eylül 2004 00:16 tarihinde demiş ki: no sound koyalım o zaman? evet bak akıllanıyosunuz :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Goliath rulaz[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar