LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ha sawı karıştırdım ben başka bi şeyle.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Boogeyman(Karabasan) cok boş bi sonu var[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ayin elemani diye bir film vardi,torrentlerden divxini cekip izlemistim,film cok bayik ,klasik soygun filmi falan ama filmin sonu dumurdu,sirf sonu icin basina katlaniliyordu. employee of the month mu ne boyle bi sekilde yaziliyordu orjinal adi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: zamo, 18 Temmuz 2005 19:28 tarihinde demiş ki: ve tanrı spoiler tagi yarattı.. tamam. filmi birilerinin seyretmemiş olabileceini unuttum (gerçi azdır zaten aman neyse). :) Ama yine de yazının başından anlaşılıyo nasıl bişey gelicei, isteyen okumaz :P anlayamayan okusa da olanı anlamaz. Sallaaaa... Yani o yazının spoiler nitelii taşıma olasılıı düşük ihtimal. (uyusam mı ne?!)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 the jacket güzeldi.ama daha gelmedi Türkiye'ye.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 planet of the apes[signature][hline]{==:{*__*}:==} Arama motorları, hepsi burda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 planet of the apes in nesine dumur oldun yahu? Hele matt adamon lu olani (matt damon oynuypordu sanirim yeni cekiminde) bsali basina sacmalikti[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 6.his ve diğerleri sonunda dumur oldum herbi harbi[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Identity. Saw'dan sonra tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Cabine FEVER ağlıyosunuz resmen..bu filme nie girdim die resmen sizle dalga geçiolar[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Unbreakable[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Village in üstüne tanımam.[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuckie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Bi film bu kadar gereksiz mi olur diye War of worlds te sonunda dumur oldum Usual Suspects ilk izlediğimde her sağlıklı ve normal Türk genci gibi bende dumur oldum Saw sonu geldiğinde sadece boş boş baktım bi filmde ilk kez katil konusunda yanıldım alkışladım Yüzüklerin Efendisinin sonunda böyle bi hikaye bu kadar mı bayık biter diye dumur oldum Star Wars serisinin bütün filmerinde ilk izleyişimde dumuru hayli şiddetli yaşadım What Lies Beneath filminde genel bir dumur hali içindeydim(arkadaşla oynayanlar iyi diye girmiştik gerilim olduğunu bilmiyoduk o ayrı bi dumurdu zaten) Fight Club da bende dumur etkisi yaratan filmlerden di Matrix filminde bişeyden haberi olmayan eblek neo karakterinin seçilmiş kişi olmasına dumur oldum Dusk Till Dawn filmini ilk izlediğimde ya ilkokul ya da orta okuldaydım filmin ilk 1 saati ile sorasında gelişen olaylar beni dumur etmişti Bütün bu yazdıklarımdan dumur duyuyorum arkasındayım[signature][hline]Maybe Force Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 beyler vaniila skyı unutmuşsunuz ya bide aslında. empire srikes backin de sonu dumur [spo1=neden mi?]darth vadre'ın luke'un babası olduğunu öğrenmek baya dumru edici[/spo][signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 e luke u zaten bılıyorsan yanıondan haberın varsa 4 u fln ızlemısındır kı 5 te soluo ztn.Biraz çelişikili =) Planet of the apes baya dumur ya sawı ben tahmin etmiştim walla o adam olduunu.Gerçi film boyunca o adam değil imajı verip kandırdılar beni =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Suark, 19 Temmuz 2005 10:15 tarihinde demiş ki: e luke u zaten bılıyorsan yanıondan haberın varsa 4 u fln ızlemısındır kı 5 te soluo ztn.Biraz çelişikili =) abi allaşkına ne diyon kafam karıştı sabah sabah:)[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 19 Temmuz 2005 10:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Tabiki Requem of a Dream... :([signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Ocean's Twelve iyiydi.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 I Inside[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Machinist ve The Others derim kesinlikle[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Erutan, 19 Temmuz 2005 08:17 tarihinde demiş ki: Village in üstüne tanımam. evet çok güzeldi o. Sonunda değil filmin yarısından sonra hemen hemen her yerinde dumur oluyosun[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Dragonutopia, 19 Temmuz 2005 10:46 tarihinde demiş ki: Tabiki Requem of a Dream... :( nesi dumurduki requiem for a dream'in ? bariz bi sekilde uyusturucu kullananlarin sonu iste[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bikereden bişi olmaz ki :-)[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 aslında Being John Malkovich de acaip bişeydi...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Saykoleo, 18 Temmuz 2005 19:03 tarihinde demiş ki: A Tale of Two Sisters çok izlemek istemiştim unutmuşum şimdi görünce çok canım istedi..bilgisayar yapılınca alayımda divx'ini izleyim bari[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream..I have a problem that i cannot explain.. I have no reason why it should have been so plain.. Have no questions but i sure have excuse.. I lack the reason why i should be so confused.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar