Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pires ve Galatasaray

toggie

Öne çıkan mesajlar

said:
Bonjo, 11 Temmuz 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
Pires senelik ne kadar istiyor bilmiyorum ama gs büyük iş yapar getirmekle...
Hem kombine satar hem forma satar hem taraftarı mutlu eder...

Pires ya 3 senelik senede 2.5 milyon dolar ya da 2 senelik senede 3 milyon dolar istiyodu... GS ise ya 3 senelik ve 2 milyon dolar (ki bunu soradan kabul ettiler) ya da 2 senelik 2.5 milyon dolar diyodu... En son 2.6 ila 2.2 arasında konuşuyolardı falan...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

Alex küçük maçların büyük oyuncusu... Ama hiçbir büyük maçta kendini gösteremiyor. Türkiye liginde tamam iş görüyo ama ne avrupada ne derbilerde hiçbir varlığı yoktu. Fazla büyütülecek bir oyuncu değil. Pires evet Alexi geride bırakır. Ama Türkiyeye geleceğine ben inanmıyorum o ayrı...
Sosyal ağlarda paylaş

hehe herkes basindan duydugu rekor laflari tekrarlayip duruyor "kucuk maclarin adami" "pires kesin geldi" "robinho fenerde,"

birakalim bunlari. imza gormeden hic birseye inanmam. Piresin Turkiyeye gelmesi guzel olur elbette isterim, ama zor gorunuyor. GS icin demiyorum Turk ligini tercih etmesi garip geliyor bana sadece.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toggie, 12 Temmuz 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
Yıldızsız gs'nin ölüsü bile yetiyo ya 5 tane atmaya.

evet :D ama onu boşver şimdi.
Zaten ribery yüzünden türk ligi baya hasar almışken birde başka liglerden tekliflerin gelmesi açıkçası korkutuyor. Juventus'un teklifi ise gerçekten bu transfere golge düşürecek en büyük etken
edit: imla
[signature][hline]www.MerlininKazani.com
Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!

[Bu mesaj robinson tarafından 12 Temmuz 2005 16:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Turkiyeye gelecegini sanmiyorum. gercekten sanmiyorum. gelir insallah, butun yildizlar gelir insallah ama hayal gibi ya. Tamam son bir kac yilda onemli isimler turkiyeye geldi ama hep kendisini ispatlamak isteyen (alex avrupada basarili olabilecegini ispatlamak istiyordu en cok) tipler olmustur veya (anelka gibi) kariyerini yeniden duzene sokmak isteyen tipler. Ya bilmiyorum insallah pires de gelir, davidsde gelir, figoda gelir, heh ama zor ya.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz
Sosyal ağlarda paylaş

dalga gecmek icin soylemiyorum yanlis anlasilmasin, ama kendi vatandasi bile para alamadi diye binbir yaygara yapti etti, Piresin para icin tercih edecegi son yer GS dir.

yine diyorum amacim dalga gecmek degil ama yeni bir olay var malum ve hala gundemde.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz
Sosyal ağlarda paylaş

ama ribery ile pires biraz farklı

gs yönetimi, pires gibi prof. bir futboluya yamuk yapamaz; uefa başvurcağını, işinin ustası menejerleri olduğunu iyi kötü akıl eder. veya en azından öyle umut ediyorum.

bir de yönetim; pires ten kombine, stad doluluğu, forma satışı gibi olaylar sayesinde yıllık alacağını çok kısa bir sürede karşılar

tabi bi normalde olması gereken şeyler, gs ye kuşkuyla bakmanı olağan karşılıyorum ama özellikle ribery olayından sonra bunlara daha fazla özen gösterilceğini düşünüyorum

ayrıca gs de akılcı transfer yapma politikasıda oluşmaya başladı gibi sanki önceki gibi şansa alınmıyor futbolcular veya maliyetli futbolcular şansa bırakılmıyr.

ayrıca ribery olayında gs nin haklı olduğu gibi bir izlenim var; marsilya yönetimi gs yönetimi ile bir görüşme talep etmiş

ben hala umutluyum; "umut fakirin ekmeği"[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...