Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Bonjo, 11 Temmuz 2005 22:36 tarihinde demiş ki: Pires senelik ne kadar istiyor bilmiyorum ama gs büyük iş yapar getirmekle... Hem kombine satar hem forma satar hem taraftarı mutlu eder... Pires ya 3 senelik senede 2.5 milyon dolar ya da 2 senelik senede 3 milyon dolar istiyodu... GS ise ya 3 senelik ve 2 milyon dolar (ki bunu soradan kabul ettiler) ya da 2 senelik 2.5 milyon dolar diyodu... En son 2.6 ila 2.2 arasında konuşuyolardı falan...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 umarım gelir ya,rew sen de öle bi yazmışsınki bana kesin gelicek gibi görünüyo senin yazından=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 galatasaraylılar pires in galatasaray a geleceğine inanıyor musunuz? gs yönetimi pires i alabilir mi? bu küçümseme değil gerçek.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 rewendor bu yazilari okudugun kaynagi bir gosterir misin ya da saka yapmis olmani umuyorum.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Bu sene de GS kaliteli, genclere on ayak oalcak bir transfer yapmazsa cildiracagim...[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: trikeratops, 11 Temmuz 2005 23:54 tarihinde demiş ki: galatasaraylılar pires in galatasaray a geleceğine inanıyor musunuz? gs yönetimi pires i alabilir mi? bu küçümseme değil gerçek. Alabilir neden alamasın?[signature][hline]Lethe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: insight, 11 Temmuz 2005 21:20 tarihinde demiş ki: Geldiği zaman trnin en iyi yabancısı olur. Gerisini tanımam. Virajda firenledim rahat olun Alex'i geride bırakır dememişsin de tr nin en iyi yabancısı olur demişsin ve virajda frenledim diyorsun insight o da güzel :-)[signature][hline]Lethe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yanlız başlığa bakın fanatikteki Pires aslanım Pires! :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Juve işi bozacak gibi görünüyo. Ah ulan bi rahat bırakın da alalım şu adamı ya :'([signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Alex küçük maçların büyük oyuncusu... Ama hiçbir büyük maçta kendini gösteremiyor. Türkiye liginde tamam iş görüyo ama ne avrupada ne derbilerde hiçbir varlığı yoktu. Fazla büyütülecek bir oyuncu değil. Pires evet Alexi geride bırakır. Ama Türkiyeye geleceğine ben inanmıyorum o ayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hehe herkes basindan duydugu rekor laflari tekrarlayip duruyor "kucuk maclarin adami" "pires kesin geldi" "robinho fenerde," birakalim bunlari. imza gormeden hic birseye inanmam. Piresin Turkiyeye gelmesi guzel olur elbette isterim, ama zor gorunuyor. GS icin demiyorum Turk ligini tercih etmesi garip geliyor bana sadece.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 juve varsa i$in icinde cok zor gelir artık.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 canaydın göreve geldiginden beri her sene bir yıldız alacaz diyor ve gs taraftarı her sene inanıyor... adam sizi kandırmaktan sıkılmıştır belki ama siz hala inanmaya devam ediyorsunuz , neyse bizede yaz eğlencesi oluyor işte.[signature][hline]Are you satisfied? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Yıldızsız gs'nin ölüsü bile yetiyo ya 5 tane atmaya.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 rewendor bir onceki sayfada pires icin cok sacma olan pazarliklardan bahsetmissin, simdi de turkiyeye gelmez diyorsun. anlayamadim bir turlu. hem sorumu da yanitsiz biraktin.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: toggie, 12 Temmuz 2005 13:10 tarihinde demiş ki: Yıldızsız gs'nin ölüsü bile yetiyo ya 5 tane atmaya. evet :D ama onu boşver şimdi. Zaten ribery yüzünden türk ligi baya hasar almışken birde başka liglerden tekliflerin gelmesi açıkçası korkutuyor. Juventus'un teklifi ise gerçekten bu transfere golge düşürecek en büyük etken edit: imla [signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! [Bu mesaj robinson tarafından 12 Temmuz 2005 16:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 güzel juve kardeşim ne işin var piresle ya canına mı susadın bıraksana adamı rahat galatasaray'a gelsin be![signature][hline]erkek adam kendi milletinin kızıyla takılır höh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 juve girmeseydi gsye kesin gelcekti dimi :P[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Biz demiyoruz Azmo vallahi haber ajanslarının yalancısıyız. Gelebilir de neden olmasın? Ümitsiz olma bu kadar. İmzayı atmadan biz de inanmayız ama umudumuz yok değil.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Turkiyeye gelecegini sanmiyorum. gercekten sanmiyorum. gelir insallah, butun yildizlar gelir insallah ama hayal gibi ya. Tamam son bir kac yilda onemli isimler turkiyeye geldi ama hep kendisini ispatlamak isteyen (alex avrupada basarili olabilecegini ispatlamak istiyordu en cok) tipler olmustur veya (anelka gibi) kariyerini yeniden duzene sokmak isteyen tipler. Ya bilmiyorum insallah pires de gelir, davidsde gelir, figoda gelir, heh ama zor ya.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Dediğin gibi zor da işte tek umut "adamlar yaşlı bu saatten sora kariyer düşünüp napçaklar? Paralarını alırlar hem kolay lig, rahat rahat para kazanırlar" diye düşünerek gelmeleri..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Doğru diyosun da adam zaten 32 yaşına gelmiş yani. Avrupa'nın büyük kulüplerinde büyük ihtimal yedek kalıcak. Galatasaray kötü bir tercih olmaz ama Türkiye'yi tercih ediceğini ben de pek sanmıyorum.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 pek iş yapmaz gibi gelior bana pires.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 dalga gecmek icin soylemiyorum yanlis anlasilmasin, ama kendi vatandasi bile para alamadi diye binbir yaygara yapti etti, Piresin para icin tercih edecegi son yer GS dir. yine diyorum amacim dalga gecmek degil ama yeni bir olay var malum ve hala gundemde.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ama ribery ile pires biraz farklı gs yönetimi, pires gibi prof. bir futboluya yamuk yapamaz; uefa başvurcağını, işinin ustası menejerleri olduğunu iyi kötü akıl eder. veya en azından öyle umut ediyorum. bir de yönetim; pires ten kombine, stad doluluğu, forma satışı gibi olaylar sayesinde yıllık alacağını çok kısa bir sürede karşılar tabi bi normalde olması gereken şeyler, gs ye kuşkuyla bakmanı olağan karşılıyorum ama özellikle ribery olayından sonra bunlara daha fazla özen gösterilceğini düşünüyorum ayrıca gs de akılcı transfer yapma politikasıda oluşmaya başladı gibi sanki önceki gibi şansa alınmıyor futbolcular veya maliyetli futbolcular şansa bırakılmıyr. ayrıca ribery olayında gs nin haklı olduğu gibi bir izlenim var; marsilya yönetimi gs yönetimi ile bir görüşme talep etmiş ben hala umutluyum; "umut fakirin ekmeği"[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar