Mathias Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Ehehe aptal alamanlar sagolsun , Karstadt`i gezerken ( alisveris merkezi ) farkettim. Nasil bir hata yaptilarsa artik 2.99 euroya orjinal, 0 :) fallout tactics satiyorlardi. 3 tane vardi 3´u de aldim . isteyene 10 euroya satarim NIHAH ! Ayrica oyun ingilizce sadece handbook almanca. dahasini sonra solerim cunku alman cafesinin klaveyesi bi ilginc :)[hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 lol nie hata olsun ki 5 milyona gelmio mu 3 euro gayet doru bi fiyat 2 sene öncesinin oyunu diil mi zaten oralarda hep öle olur[hline][b]Chemical demiş ki: sırf laf sokmak için forumlara girenler var ya! çok dogru demiş. .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. en güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır en güzel çocuk: henüz büyümedi en güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 2 $ Amerika'da FO+F02 satılıyor ahah :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 muhauha süper yaa... elinde kalacak o cd ler :)[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 abi bari insan 10 dolara buldum fln der simdi kimse almaz ki onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 kitabı almancaysa niye alayım ki, değil 2 euro, 2 milyon TL bile vermem hastası olduğum halde..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 [Bu mesaj Sam tarafından 27 June 2003 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mathias bu bahsettigin karlsruhedeki karstadt mi?[hline] ICQ : 5675505 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 hayır bide ilginç taraf 3 tane almış :D[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 yazık oldu adama bütün şevkini kırdık :)[hline]Save me from the nothing i've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 e adam belki 3 kere bitirecektir oyunu... alla alla ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ulan 3 kere bitirmek istiyosa tek sidi dende bitirilir :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 [Bu mesaj Mathias tarafından 29 June 2003 13:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 said: Mathias, 29 June 2003 13:00 tarihinde demiş ki: Nuhaha noolmuş böyle yav.Bi tarafıma vindicator girmişe döndüm :) iyi yarmışsınız ben valla :) 1) her oyun o kadar ucuz değil red alert gibi en eski oyunlar bile 10 euro 2) olsun siz almasanızda ben aslında bu topiği öylesine açtım :) yani benim okuldan arkadaşlara ve komşudan arkadaşa veririm :) . yani daha kazıklayacak çok tip var :9 3) Valla bu Hamburg'daki Karstadt.Dahasını bilemem. 4)Olsun orjinal oyunu yerinden bu kadar ucuza almak da ayrı bir olay 5)Valla beyler 3'ünün toplam fiyatı 10 Euro'ya bile varmayan bu 3 oyunu almak 550 Euro'su olan bir delikanlıya KOYMAAAZ :) Daha aklıma geldikçe yazarım :-P[hline]What we do in life,echoes in eternity. [Bu mesaj Mathias tarafından 29 June 2003 13:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 said: kermit_frog, 27 June 2003 18:57 tarihinde demiş ki: ulan 3 kere bitirmek istiyosa tek sidi dende bitirilir :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth hey be kermit, sen de bi alemsin yani[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar