Borntobewild Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Gayet güzel bir mekana gidiyorsunuz kız arkadaşınızla ve gayet normal bir şekilde yanyana oturuyorsunuz,malum dişi kız arkadaşınız olduğundan onun için de ekstra yakın oturuyorsunuz,bir müddet sonra garson kız gelip "Pardon arkadaşlar biraz düzgün oturabilirmisiniz?" diyor.Siz de dumursunuz "Nasıl yani düzgün ?" diyorsunuz.Çünkü oturuşunuz gayet normal.O da "Şöyle biraz daha uzak oturabilirmisiniz birbirinizden" diyor ve ... Lütfen gerisini tamamlarmısınız?Başıma gelen durum bu ve kendi tepkimin derecesini ölçmek istiyorum.Artık kız arkadaşımızla kafede yanyana da oturamayacakmıyız,deliricem hakikaten bu kadar saçma bi olay olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 *!böyle oturmak caiz değil mi ?* *!yada rtük kafenizi mi kapatıyor?* *!hesap lütfen!*[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Aynısını bana cafe's de yaptılar, ama benden yaşça büyük olan iki çift vardı önümüzde kız oğlanın kolunu ısırdığı halde birşey yapmadılar, nerede bu devlet nerede adalet teyy teyy..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 anında hesap istenir cafeden çıkılır.cafenin karşsında oturulup içli dışlı olunur.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 "kıskandıysanız buyrun diğer yanıma"[signature][hline] harvester Like a thief in the night, The wind blows so light. It wars with my tears, That won't dry for many years. lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 direk hesap lütfen cıkarkende biraz laf ederdim heralde +++ garbage[signature][hline]Nightwish Power go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 aynı şey benim başıma da geldi. gerçi oturmaktan biraz daha fazlas...neyse. direk hesabı isticen çıkıcan. ha artislik yapıcam param da var diosan, çıkar parayı fırrlat masanın üstüne kalk git. :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Yanyana dedigin kare bir masanin iki ardisik kenari (peh, cumleye bak be) seklindeyse yukaridaki tepkiler verilebilir. Bildigin "yanyana" ve ustune bir de "normalden yakin" ise mekan sahiplerine de biraz hak verilebilir ama..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ya eğer böyle aile mekaniysa millet çoluklu çocuklu gidiyorsa mesela o ortama o kadar yakınlık gerçekten uygun olmaz ama etrafda coluk cocuk yoksa böyle gençlerin takıldığı bir mekansa ozamanda pek sorun olmaması gerekir.Ha ne olursa olsun mekan gelip garsonu bunu söyledikten sonra hemen hesabı alıp bidaha uğramamak üzere başka bir mekana gidebilirsiniz[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Tabi bunu "tepki" olarak mi yapiyorsunuz "rezil oldugunuz icin" mi orasi da ayri bir tartisma konusu ;) Ne yapildigiyla cok ilgili bunlar, yani basbasa gittiginiz bir yerde karsilikli ya da masanin iki kenarinda oturmuyorsaniz, gidip yanyana oturup "yiyismek" sinirina fazla yakin seyler yapiyorsaniz bu cok da normal degildir, ayrica diger insanlarin buyuk bi cogunlugu rahatsiz olur, mekan sahibi ya da garsonlar da gelip bunu bir sekilde soylemek zorunda kalirlar haliyle.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bagio işte mekana göre değişir o kanımca yani bazen öyle görüyorum ki adam utanmasa hatunu becerecek .. Yani Mekana göre değişir işte aile yeriyse olmaz tabi[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 biz iskelede öpüşürken sevgilimle bi adam gelip ben komser kemal siz gençsiniz anlıyorum ama burda olmaz dedi ama kendini tanıtışı o kadar komiktiki biz gülmekten cevap veremedik hala gülme konusudur bu iki yıldır =)[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Heryerde yediğim fix laf. hiç şaşmaz. Sadece taksimde bazı yerlerde sallamıyorlar. Ulan bendemi sululuk varrr yoksam ...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Ülkemizin hala bazı normal davranışları ahlak kuralları çerçevesinde bakmasından dolayı olan olaylar bunlar :) Ancak benim başıma böle birşey gelseydi herhalde sizi neden ilgilendiriyor derdim.Eğer karşıdan düzgün bir cevap gelmezse hesabı ödiyip kalkardım ve bir daha o mekana gitmezdim.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Valeron, 17 Temmuz 2005 11:07 tarihinde demiş ki: Bagio işte mekana göre değişir o kanımca yani bazen öyle görüyorum ki adam utanmasa hatunu becerecek .. Yani Mekana göre değişir işte aile yeriyse olmaz tabi ehhe ilgili şahıslarda aile olma yolunda ilerliyorlar ama :D[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 benim mekanımda olsa kol atmalara falan bişey demezsin. anca öpüşcek elleşicek dewamlı bir koklaşma olcak o zmn sorun çıkar[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 godoşmuyum lan ben benim cafemde yamuk olucak ![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borntobewild Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Messor, 17 Temmuz 2005 10:01 tarihinde demiş ki: "kıskandıysanız buyrun diğer yanıma" Bu güzelmiş bi dahakine aklımda tutarım :) [Bu mesaj Borntobewild tarafından 17 Temmuz 2005 11:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Eğer aşırı sarmaş dolaşsam hesap ister kalkarım. Gayet normal bi sarılma söz konusuysa ve böyle bi uyarı gelirse. Önce garsonu temiz iyi bi bozardım? Ne o seriat flnmı geldi diye? Sonra hesabı alıp kalkarım.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Arthur_HellsFire, 17 Temmuz 2005 11:20 tarihinde demiş ki: said: Valeron, 17 Temmuz 2005 11:07 tarihinde demiş ki: Bagio işte mekana göre değişir o kanımca yani bazen öyle görüyorum ki adam utanmasa hatunu becerecek .. Yani Mekana göre değişir işte aile yeriyse olmaz tabi ehhe ilgili şahıslarda aile olma yolunda ilerliyorlar ama :D önümüzde mi doğurtacak sevgilisini ? :)[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Zabıtanın parktaki sevgililere höt söt yapmasına benzemiş bu bir ara öyle bir haber çıkmıştı galiba, bu arada yapacağım ilk şey hesabı isteyip çıkarken de uygun bi şekilde lafı oturtmak olurdu heralde : )[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bu tamamen ne durumda olunduğu ile ilgili. Ben de gidiyorum kız arkadaşımla her yere, genelde de karşılıklı değil yanyana otururum ama hiç böyle bir uyarı yemedim. Ama bazı elemanlar var ki, bademcik ameliyatını da geçtim, artık olayı açık kalp ameliyatı boyutuna vardırıyor. Tamam genciz, hormonlarımız da aktif, hey hey hey, özleşiyoruz da, her işin bir adabı bir kuralı var. Bir de etrafta yaşlı, mülayim teyzeler varsa kesin şikayet ederler, o bakımdan garsondan bilme, onlardan bil. İşletme de hedehödö laf olmasın, başımız derde girmesin diye onları hoş tutmaya çalışır. Denk gelirsen bu Taksimde de olur, Bodrumda'da olur, hiç farketmez. Siz yine de taşkınlığa kaçmayın bakalım gençler. Ben de bir gün o "operatör doktor" lardan birinin ameliyatını çok pis laf sokup bozmayı düşünüyorum ama hadi bakalım.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: DynamicK, 17 Temmuz 2005 09:53 tarihinde demiş ki: *!böyle oturmak caiz değil mi ?* *!yada rtük kafenizi mi kapatıyor?* *!hesap lütfen!* Aynen öyle walla ne lan bu yakın otuyrma ayrıl, cekil... İşallah benim başıma böyle bişi gelmez $ok sinirlenirim...[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Messor, 17 Temmuz 2005 10:01 tarihinde demiş ki: "kıskandıysanız buyrun diğer yanıma" haha iyiymiş.[signature][hline]valandil ownz j0o! oportunist post yazarı. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: blackchaos, 17 Temmuz 2005 11:17 tarihinde demiş ki: Ulan bendemi sululuk varrr yoksam ... işte blackchaos'tan beklenen itiraf :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar