Joker Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Beyler wow'da 1.4.0 patchinden sonra neler oldu server nasıl gidiyor memnunmusunuz sormak istedim o civarlarda oynamayı bıraktım ben acaba geri dönsem mi? eskiye göre nasıl bir deişim var...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Priestler holy olmaktan nefret eder oldu, fear anlamsız kaldı, adam gibi bugfix yapacaklarına yeni buglar ekleyip duruyorlar. İnsanlarda abuksabuk saçma sapan şeyler istiyorlar. HK almak için insanlar "gank farm" yapıyorlar. bide Blackwinglair diye en son instace açıldı. ama Fangtooth hala mal bu asla değişmez.[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki: benimde aklıma takılanlar var. Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ? All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Güzel[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ilk defa blizzard yetkilisi (cm) paladin class açtı ama pve server'da. sonra pvp server'a geçti. (fangtooth) 60'ta holy tree'ye geçmeleri için büyük baskı kurulan priest'ler isyan edecek noktaya geldiler. warrior'a 1.6 ile buff geldi. warrior is so overpowered. nerf warrior!!! (çığlıklarının yükselmesinden korkuyoruz.) giriş ekranında "save username" özelliği koyuldu. artık username'ini tekrar tekrar yazmak zorunda değilsin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 warrior hiç de "so overpowered" değil. sanırım bir tek şu arcanite reaper işe yarıyormuş warriorlar için.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 böyle büyük sistem deişimleri yokmu castle war fln diyorlardı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Bonecrusher, 18 Temmuz 2005 16:05 tarihinde demiş ki: warrior hiç de "so overpowered" değil. sanırım bir tek şu arcanite reaper işe yarıyormuş warriorlar için. geyik yapmıştım. shaman'a da gönderme vardı orda ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 hıı. anladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bonkıraşır bu, atlar.. :-p arcanite reaper devri iki yama öncesinde kaldı bonkıraşır beeeeyyyy.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar