Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LVL 62 lol

RedBullBursa

Öne çıkan mesajlar

said:
spawn77, 15 Temmuz 2005 04:22 tarihinde demiş ki:
Hero olmucan zaten. Hero class olacan. Yani kahramanların mesleklerini yapabileceksin. Örnek kahraman Ilidian, Mesleği demonhunterlık gibi.

yani biraz daha açıklayayım. Sen ilidian olursan Hero olursun. Demon hunter Olursan Hero olmazsın. Exp lede bu meslekleri yapmana izin vercekler. Heroluk insanın içinde, Hero olunmaz doğulur etc.

ne alakası var abi hero doğulur diye bir şey nerde var :), hero tamamen olunur doğru yerde doğru zamanda bulununca, doğru kararları veren lider özellikli, fedakar insanlar kahraman olur, bir de tarihin desteğini arkasına alırsa tamamdır

sen illidan olamazsın ama illidan'ın classını olursun, lakin blizzard'ın açıklamasına göre çok az kişi (belki de sıkıyorlardır) hikayenin gelişimine aktif katkıda bulunabilirmiş.

[Bu mesaj neverhood tarafından 15 Temmuz 2005 10:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedBullBursa, 15 Temmuz 2005 00:25 tarihinde demiş ki:
Abi lvl 60 sonra ilerlemediğini bende biliyorum ama arkadaşın x forumda okuduğuna göre bi quest varmış (dungeon) görevi işte etrafını 10 15( lvl 60)elite aynı anda sarıyomuş fln içilerinden %0.3 ihtimal bi item düşüyomuş ve çantana bu itemden her seferinde bi tane alabiliyomuşun ve 10 tane aynı itemden toplaman gerekiyomuş.Yani aynı görevi kısacası 10 defa yapman gerekiyomuş.Ve bunun sonucundada lvl 61 mertebesine ulaşabiliyomuşun annattığı kadarıyla.Ama abi eğer annattığı kadar varsa zindan 5 lvl 60 adamın sadece bi adam için girmesi gerekir bence...

veritabanı mantığıyla çalıştıkları ve üyelerinde bilgi girebilmesine izin verildiği için thottbot gibi official server'a göre hazırlanan sitelerde dahi freeserverlarda oynayan oyuncuların yanıltıcı yorumları olabiliyor. önce herkes bir dumur olsa da genelde sonradan herkes olayı çakozluyor. yaa yaaa[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşını veya arkadaşın seni kandırmış. Şu an için oyuncu karakterlerinde 60dan yukarı olamıyor yani istediğin questide yapsan ne yaparsan yap 60dan sonra yeni lvl gelmiyor.
Hero classa gerek yok ben zaten heroyum.
Bence ilk gelecek exp packte 60 sınırı ile oynayamayacaklar sadece yeni bir class, ally horde dışında 1 tane daha oluşum katılacak.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

tamamda aly horde disinda bir group koymak oynanabilir yada her 2 tarafada 1 er tane ekstra race ve class vermek bence bir EXP olamaz. Bana ne faydasi gidipte yeni char acmam ona ugrasmam gerekir. Tabikide bunlar eklenebilir ama bu EXP i olusturmaz bana gore. Yeni bolgeler acilabilir Hyjal gibi mesela yada baska bolgeler. Tam bilmiyorum ama Stratholme Baron un orda bir Raid Instance girisi var ve eger giden olduysa hinterlands den gidiliyor Stratholme un arkasi dumduz arazi dokunulmamis. Bir shaman ve hunter arkadasim bakmisti oradan ve sanirsam kuzey bati tarafinda kucuk bir ev kule ve iskele gorduklerini soylemislerdi. Yani oralarda bilmedigimiz birseyler var gibi. Hero Class ida expansion la kesin olarak gelecek gibi eger degistirmezlerse kararlarini.
Sosyal ağlarda paylaş

hero class gelir bencede. Ally ve horde a 1 her race eklencek gibi oranı yüksek araştırmalar var lvl 75 e yükseltilecek var daha lvl 73 elite guest var legendary daha 1 adamda gördüm oyunda oda ss den itemları aşmış vs. vs. bide arkadaşın sahte serverda oynuyodur orda lvl 150 ye kadar giden serverlar full yani düşün mage sin frost fire + arcane falan talentlar full oluyo... saçma işler ama yeni patch i merakla bekliyorum 1 60 1 58 charım var horde a harbiden blood elf gelirse yeni char açarım...[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
Sosyal ağlarda paylaş

Bloodelfler oynanabilir ırk olarak oyuna eklenirlerse Allience tarafında olurlar gibi, zaten Silvermoon Remnants diye bi npc factionları var ve Allience la dost, Horde la düşman şuanda. Bu arada geçende Tauren karakterimle Ogre keserken farkettim, Ogrelar o kadar da büyük değiller, Tauren kadar falan boyları var. Rexxar'ın klan lideri olduğu Ogre klanı mesela oynanabilir ırk olarak eklenebilir Horde a. Gerçi benim gönlüm Mok'nathal lardan yana. Ama onlardan da çok az var, player race olamaz denmişti fi tarihinde (offical mıydı bu açıklama? Hatırlayamadım)

said:
neverhood, 15 Temmuz 2005 10:53 tarihinde demiş ki:
ne alakası var abi hero doğulur diye bir şey nerde var :), hero tamamen olunur doğru yerde doğru zamanda bulununca, doğru kararları veren lider özellikli, fedakar insanlar kahraman olur, bir de tarihin desteğini arkasına alırsa tamamdır

Konudan biraz uzaklaşıyoruz ama buna katılmıyorum. Doğru zamanda doğru yerde doğru kararları verebilen kişi zaten kahraman olarak doğmuştur. Özellikle fantastik dünyalarda kahraman olunmaz, kahraman doğulunur. Bazen geç çıkar bu özellik ortaya, bazen erken ama kahraman karakterlerin ortak özellikleri bunun doğuştan içlerinde olmasıdır.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
neverhood, 15 Temmuz 2005 10:53 tarihinde demiş ki:
said:
spawn77, 15 Temmuz 2005 04:22 tarihinde demiş ki:
Hero olmucan zaten. Hero class olacan. Yani kahramanların mesleklerini yapabileceksin. Örnek kahraman Ilidian, Mesleği demonhunterlık gibi.

yani biraz daha açıklayayım. Sen ilidian olursan Hero olursun. Demon hunter Olursan Hero olmazsın. Exp lede bu meslekleri yapmana izin vercekler. Heroluk insanın içinde, Hero olunmaz doğulur etc.

sen illidan olamazsın ama illidan'ın classını olursun, lakin blizzard'ın açıklamasına göre çok az kişi (belki de sıkıyorlardır) hikayenin gelişimine aktif katkıda bulunabilirmiş.

[Bu mesaj neverhood tarafından 15 Temmuz 2005 10:54 tarihinde değiştirilmiştir]

Ikiside değil

Heroes are not born, they are made!
Marvel comics[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedBullBursa, 15 Temmuz 2005 00:25 tarihinde demiş ki:
Abi lvl 60 sonra ilerlemediğini bende biliyorum ama arkadaşın x forumda okuduğuna göre bi quest varmış (dungeon) görevi işte etrafını 10 15( lvl 60)elite aynı anda sarıyomuş fln içilerinden %0.3 ihtimal bi item düşüyomuş ve çantana bu itemden her seferinde bi tane alabiliyomuşun ve 10 tane aynı itemden toplaman gerekiyomuş.Yani aynı görevi kısacası 10 defa yapman gerekiyomuş.Ve bunun sonucundada lvl 61 mertebesine ulaşabiliyomuşun annattığı kadarıyla.Ama abi eğer annattığı kadar varsa zindan 5 lvl 60 adamın sadece bi adam için girmesi gerekir bence...

guzel bi hayal dunyasi varmis arkadasin[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

3 adet vesikalık ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile muhtara gitmen lazım. form doldurup o formu tarım ve köyişleri bakanlığına götürcceksin vs vs vs...
o oo çok uzun iş :-P

elite karakter açmak diye birşey yok.
lvl 62 de olamıyorsunuz. yanlış anlaşılma olmasın[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dethatt, 15 Temmuz 2005 18:00 tarihinde demiş ki:
tamamda aly horde disinda bir group koymak oynanabilir yada her 2 tarafada 1 er tane ekstra race ve class vermek bence bir EXP olamaz. Bana ne faydasi gidipte yeni char acmam ona ugrasmam gerekir. Tabikide bunlar eklenebilir ama bu EXP i olusturmaz bana gore. Yeni bolgeler acilabilir Hyjal gibi mesela yada baska bolgeler. Tam bilmiyorum ama Stratholme Baron un orda bir Raid Instance girisi var ve eger giden olduysa hinterlands den gidiliyor Stratholme un arkasi dumduz arazi dokunulmamis. Bir shaman ve hunter arkadasim bakmisti oradan ve sanirsam kuzey bati tarafinda kucuk bir ev kule ve iskele gorduklerini soylemislerdi. Yani oralarda bilmedigimiz birseyler var gibi. Hero Class ida expansion la kesin olarak gelecek gibi eger degistirmezlerse kararlarini.

Expansion pack le beraber lvl sınırı 70'e çekilcek deniyor.Her oyunun expansionunda olduğu gibi bence her iki tarafada 1er ırk eklerler düşüncesindeyim(ama wow da zaten yeterince ırk var belki eklemezler,hem zaten ekleyecek class da kalmadı artık).Eastern plaguelands in yukarısı(Stratholme'un yani)Quel'thalas oluyor(W3 campaignde Lich i canlandırmak için katliam yaptığımız High Elf haritası),daha nice böyle girilemeyen yerler var,genelde önlerinde demir parmaklıklı bir kapı oluyor(Stormwind'de var,deadwind pass'de Medivh'in kulesinde var vs vs).Bu lvl 62-63 olayı yalan,dayanağı yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...