Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karşrlaştığınız en komik ve en kötü tesadüfler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahahaha süper. geçen sene öss den bir gün önce bi kızla çıkmaya başlamıştım. bu sene öss den bir gün önce başka bir kız arkadaşımdan ayrıldım (baya koydu be :/) ama garip bir tesadüf :)[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
Mesaj tarihi:
ayvalık cunda da deniz kenarında 2 ibne yiyişirken görmüştük nerden gelipde bizim önümüzde yiyiştiler ..[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron
That makes me Bleed - Angel Dust
This is our little secret
Tornado Of Souls
Mesaj tarihi:
rüyamda geberdiğini gördüğüm kız
dershanede hastaelik olmuştu
ayağı takılıp masanın köşesine kafası çarpmıştı kanıyodu büyük ihtimal yarılmıştı
rüyamdan 1 gğn sonra olmuştu
ilginçtir bu mesela[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
ben bi kaçgündür bi kızdan nefret ediyorum adı her dilde var neyse ben5 yıldır icq kullanmıyorum bugün beş yıl önceki nickimin o kızın adı olduğunu öğrendim HMPT![signature][hline]my silence knows what your silence means...
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 17 Temmuz 2005 22:34 tarihinde demiş ki:
o da bir tercih sonuçta :=

tercih ona bi şey demiyorum da gelip bizim önümüzde yiyişince iğrenç bi şey oluyo benim için hiaa![signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron
Tornado Of Souls
Mesaj tarihi:
ben bi keresinde bi arkadaşımla aynı gece aynı rüyayı gördük ancak işin enterasan kısmı şu ikimizde deniz kenarında bir barda birbirimizle resmen gerçek hayattaki gibi sohbet edip birbirimize cevap verdik ve ertesi gün "ya ben şöle şöle bi rüya gördüm şunları şunları konuşuyoduk şurdaydık" filan diye detaylı olarak arkadaşıma anlatın yüzünün aldığı ifade bir hayli ilginçti oda aynı şeyleri görmüş...

Astıral'a mı çıktık ne :) eee bi soraki adım nirvanaya ulaşmak ... hadi hayırlısı... :)
Mesaj tarihi:
babama kanadaya gitmek istediğimi söylüyordum tam, adam 0.64 ortalamalı transkript'imi (not dökümü) koydu önüme.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Mesaj tarihi:
Walla benimde benzer bi olayım war orta okulada birlikte olduğum kız arkım la aynı liseyi kazandık ama hazırlıkta ayrıldık yani hiç iyi olmadı aynı okul alması
hala dewam ediyosa nemutlu sana... :)
Mesaj tarihi:
uncla ondan bende de var işte .. hemde paticik ankara buluşmasında görmüştüm yolda heuhue[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron
Tornado Of Souls
Mesaj tarihi:
3 gün önce kız arkadaşımdan ayrılıp başka bi kızla çıkmaya başlamışımdır.

Kızla taximum diye bi cafe vardı orda kızla takılıyorduk odada

Odanın kapısı açıldı

içeriye 3 gün önce ayrıldığım kız ve erkek arkadaşı

tabi herkes kendı davasındayken kızla sürekli göz göze gelıyorduk
hayatımın en kötü günüydü...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
  • Yeni Oluştur...