Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ahahaha süper. geçen sene öss den bir gün önce bi kızla çıkmaya başlamıştım. bu sene öss den bir gün önce başka bir kız arkadaşımdan ayrıldım (baya koydu be :/) ama garip bir tesadüf :)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 benim de yoq ne büyük tesadüf[signature][hline]ThuG_Life - WEST SIDE IS THE BEST SIDE
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Orta okuldan eski bir arkadaşımla öss sınavına yan yana girmiştim.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Net cafede ilkokuldan arkadasımı gormustum amma da buyuk :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life B@B th3 G3NK
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 LGS'ye aynı sınıfta okuduğumuz 5 arkadaşımla girmiştim. bi de ortaokulda okuldan kaçmıştık , tam minibüse atlayıp gidecektik ki minibüsten müdür indi.[signature][hline]peace!
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 4 yaşımdayken bir TIR'a çarptım ve ölmedim ne tesadüf :)
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ayvalık cunda da deniz kenarında 2 ibne yiyişirken görmüştük nerden gelipde bizim önümüzde yiyiştiler ..[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron That makes me Bleed - Angel Dust This is our little secret Tornado Of Souls
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 o da bir tercih sonuçta :=[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 rüyamda geberdiğini gördüğüm kız dershanede hastaelik olmuştu ayağı takılıp masanın köşesine kafası çarpmıştı kanıyodu büyük ihtimal yarılmıştı rüyamdan 1 gğn sonra olmuştu ilginçtir bu mesela[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ben bi kaçgündür bi kızdan nefret ediyorum adı her dilde var neyse ben5 yıldır icq kullanmıyorum bugün beş yıl önceki nickimin o kızın adı olduğunu öğrendim HMPT![signature][hline]my silence knows what your silence means...
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: forgiver, 17 Temmuz 2005 22:34 tarihinde demiş ki: o da bir tercih sonuçta := tercih ona bi şey demiyorum da gelip bizim önümüzde yiyişince iğrenç bi şey oluyo benim için hiaa![signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron That makes me Bleed - Angel Dust This is our little secret Tornado Of Souls
Menkalinan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ben bi keresinde bi arkadaşımla aynı gece aynı rüyayı gördük ancak işin enterasan kısmı şu ikimizde deniz kenarında bir barda birbirimizle resmen gerçek hayattaki gibi sohbet edip birbirimize cevap verdik ve ertesi gün "ya ben şöle şöle bi rüya gördüm şunları şunları konuşuyoduk şurdaydık" filan diye detaylı olarak arkadaşıma anlatın yüzünün aldığı ifade bir hayli ilginçti oda aynı şeyleri görmüş... Astıral'a mı çıktık ne :) eee bi soraki adım nirvanaya ulaşmak ... hadi hayırlısı... :)
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Ulaşırsan nirvana'ya bi selam verip çıkarım :D[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
sir Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 babama kanadaya gitmek istediğimi söylüyordum tam, adam 0.64 ortalamalı transkript'imi (not dökümü) koydu önüme.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
DaraKoma Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Orta okul aşkımı kaybettim derken lisede aynı sınıfta olmamız.Hemde 3 sene (şimdi çıkıoruz.)[signature][hline] Msn 8-)
Menkalinan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Walla benimde benzer bi olayım war orta okulada birlikte olduğum kız arkım la aynı liseyi kazandık ama hazırlıkta ayrıldık yani hiç iyi olmadı aynı okul alması hala dewam ediyosa nemutlu sana... :)
Menkalinan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Muhallebi, 18 Temmuz 2005 00:14 tarihinde demiş ki: Ulaşırsan nirvana'ya bi selam verip çıkarım :D yakındır zaten yakında çıkınca haber veririm... :-)
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 eski kız arkadaşımı yolda görmek en kötü tesadüf diyebilirim.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 uncla ondan bende de var işte .. hemde paticik ankara buluşmasında görmüştüm yolda heuhue[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron That makes me Bleed - Angel Dust This is our little secret Tornado Of Souls
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: uncla, 18 Temmuz 2005 01:23 tarihinde demiş ki: eski kız arkadaşımı yolda görmek en kötü tesadüf diyebilirim. Bencede en büyük tesadüflerden :) Bakışmamak için verilen çaba'da cabası[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 3 gün önce kız arkadaşımdan ayrılıp başka bi kızla çıkmaya başlamışımdır. Kızla taximum diye bi cafe vardı orda kızla takılıyorduk odada Odanın kapısı açıldı içeriye 3 gün önce ayrıldığım kız ve erkek arkadaşı tabi herkes kendı davasındayken kızla sürekli göz göze gelıyorduk hayatımın en kötü günüydü...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 loL black harbi tesadüfsel bi durum :) Peki içeriye giren e$ki sevgilinin yanındaki çocukta senin çıktığın kızın eski sevgilisimiydi? uzun cümle sux[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 olabilir lan aannaaa[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Abi dur senin kafa güzel şimdi bi delilik yapma :) *!Kızıştırır ortalığı*[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Öne çıkan mesajlar