Elandir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 valla ben bütün ortaköydeki marketleri aradım ama bir türlü bulamadım....
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bugün aldım,denedim fena değil aslında ama yine de ne biliyim içmem ben.[signature][hline]Pyro
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ben bugünde 3lt tükettim, hastası oldum, lol.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 güzel bişi ama olmazsa olmaz deil..[signature][hline]The circle is now complete...
Mix Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 tek içimlik bence:) çok çekici ama sonucta bildigin pepsi. belki twistlisini yaparlarsa satar.[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Abi tat aynı tat ama insan ole mavi mavi içerken insan bi tuhaf oluor..[signature][hline]
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ben yarın sizin icin pepsi blue + votka denicem. p.s: istanbul 'da olsamda denicem. söz.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 şuan içmekteyim. tamamen mavi. pepsi tadından biraz uzaklamış, zaten pekte iyi değil bence pepsi tadı. mavi kola içeyim diyorsanız deneyebilirsiniz. mavi mavi :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Logan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Gerab, 16 Haziran 2005 02:06 tarihinde demiş ki: camsil gibi ehehe :) :) harbiden.. said: Elandir, 15 Haziran 2005 22:29 tarihinde demiş ki: valla ben bütün ortaköydeki marketleri aradım ama bir türlü bulamadım.... valla ben dün silivri taraflarında, çantaköy'de, köy bakkalı olarak nitelendirebileceğimiz bir yerde gördüm kendisini :). ama dolaba konmuşu yoktu, coca-cola aldım yine..
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 az önce denedim tadı spr bence.. coladan daha tatlı ve daha gzl gözüküyo.. ben memnun kaldım ...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
xaty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 fena deil ama "her zaman Coca-Cola.."[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock:
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 daha cool bişi :D walla bilmiom güzel tadı war ama olmazsa olmaz deil hani..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Corpse_Grinder Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ben içtim aynı cola gibi hiçbirşey anlamadım farklı olarak.[signature][hline]don't you want somebody to love don't you need somebody to love wouldn't you love somebody to love you better find somebody to love
Andy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ped reklamlarında kullanılan şey işte, yeni bişi diil[signature][hline]a3
Eryn_Lasgalen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 normal kolayla karıştırınca koyu yeşil oluya bi de öle deneyin yeşil kola da içmiş olursunuz ha bi de fruko gazozun da mavisini gördüydüm
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 tatmadım,inşallah öss den sonra tadıcam[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
redge Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 o kadar güzel bişey değil gazoz gibi tadı aslında bence gereksiz bişey[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar*
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: redge, 18 Haziran 2005 22:11 tarihinde demiş ki: o kadar güzel bişey değil gazoz gibi tadı aslında bence gereksiz bişey +1 ayrıca dilinizi masmavi yapıo..[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
xaty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Eryn_Lasgalen, 18 Haziran 2005 22:08 tarihinde demiş ki: ha bi de fruko gazozun da mavisini gördüydüm üzerinde "pepsi'nin izniyle fruko tarafından üretilmiştir" gibi birşey yazıyor zaten. adamlar bişe bulmuşlar her yere koyuyolar :P ayrıca 2 çeşit renklendirici kullanmışlar. dikkatimi çekti, biri mavi, biri kırmızı[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock:
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 hiç sevmedım zorla içtim maksat ziyan olmasın :P naneli gibi bişey bi de agzını boyuyo mavi yapıyo huheue[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
scarab Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Mirage, 10 Haziran 2005 15:35 tarihinde demiş ki: valla almanyada fantanın zibil rengi var, kırmızısı, mavisi, moru, yeşili.. tatları da çok komik. insanlar içtiğinde gülüyorlar yani enteresan gerçekten.adamlar aşmış olayı.
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bunlar üzümlü. yeşil elma bu da yaban mersini (büyük resim için tıkla)[signature][hline]iyisimi bugun seni radyasyonla öldüreyim
Öne çıkan mesajlar