Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pepsi blue

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

Ben bugünde 3lt tükettim, hastası oldum, lol.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yarın sizin icin pepsi blue + votka denicem.

p.s: istanbul 'da olsamda denicem. söz.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gerab, 16 Haziran 2005 02:06 tarihinde demiş ki:
camsil gibi ehehe :)

:) harbiden..

said:
Elandir, 15 Haziran 2005 22:29 tarihinde demiş ki:
valla ben bütün ortaköydeki marketleri aradım ama bir türlü bulamadım....

valla ben dün silivri taraflarında, çantaköy'de, köy bakkalı olarak nitelendirebileceğimiz bir yerde gördüm kendisini :). ama dolaba konmuşu yoktu, coca-cola aldım yine..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
redge, 18 Haziran 2005 22:11 tarihinde demiş ki:
o kadar güzel bişey değil gazoz gibi tadı aslında bence gereksiz bişey

+1 ayrıca dilinizi masmavi yapıo..[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

------------------------------------
''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eryn_Lasgalen, 18 Haziran 2005 22:08 tarihinde demiş ki:
ha bi de fruko gazozun da mavisini gördüydüm

üzerinde "pepsi'nin izniyle fruko tarafından üretilmiştir" gibi birşey yazıyor zaten. adamlar bişe bulmuşlar her yere koyuyolar :P

ayrıca 2 çeşit renklendirici kullanmışlar. dikkatimi çekti, biri mavi, biri kırmızı[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140
:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...