Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pepsi blue

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

said:
Venator, 10 Haziran 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
Mana potion gibi duruyo burdan.

ehueh doru valla

said:
Fistan, 10 Haziran 2005 14:39 tarihinde demiş ki:
yeni geldi türkiyeye yazın mavi işicez

:lol: of rekor :lol:[signature][hline]Pyramos, 11 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki:
Abi diyecek bişi bulamıyorum ya yemin ederim adam POST kasıyor ulan okumadan hosgeldin demiş.bu konun neresine hosgeldin diyebilir bir insan anlamıyorum ya.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chiptech, 12 Haziran 2005 13:33 tarihinde demiş ki:
tansasa baktım dun pepsı blue yok valla. illa mavi olacaksa powerade i tek gecerim.

mesajı attıktan sonra hemen çıkmasaydım da senin bu mesajı görseydim..
bokuna karata$tan alsancak tansaşa yürüdüm..[signature][hline]Madcat....--->Metket...
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darestan, 12 Haziran 2005 01:44 tarihinde demiş ki:
bunun twistlisini de yapsalar bari.

pepsi twistin hastasıyım tek geçerim kola alemind e:)

ewt,bence de pepsi twist güzel normaline tercih ederim yani. yalnız geçen bir kebapçıya gittik baktım pepsi var mekanda bende içecek olarak pepsi twist istedim,garson amcam önce anlamadı bende "pepsi limon istiyorum yani" dedim, sonra adam siparişleri getirdi önüme bir kutu normal pepsi bir tabak da limon koydu. önce dumur oldum sonra koptum :-D[signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle...
Sosyal ağlarda paylaş

pepsi blue yu bırakın fruko buz için süper olmuş. nane aromalı. böyle garip ve hoş bir ferahlık veriyor:D:D:D 1.5 lt'likl bir şişe bitirdim bile:D:D:D[signature][hline]Star Wars Galaxies
Eclipse-Khas'bin Qebex
Long Live Emperor...

Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun

[Bu mesaj khas tarafından 13 Haziran 2005 15:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ewt arkadaşlar Suanda Cakojukla Fruko buz u denemekteyiz Denerken nane tadından aklımıza ajdar geldi ve fruko buz a Reklam projesini koymus bulunuyoruz :D Ellinde fruko buz ile ajdar otururken hmm nane diyerek baslıyor ve arkasından nane nane nanee nannannananee fllnn kopu hauhau suan yıkıldık burda reklamın telif hakları elimizde :]frukoyu nun üretici sirketine ulasmaya calısmaktayız müsteri hizmetlerini arıcaktık kntr gitmesin die arıyamıoruz kntr yok cağrı attık aramalarını bekliyoruz :D hahaha baya makara oldu reklam girişimindeyiz yakında tvde görürseniz sasmayın[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
Sosyal ağlarda paylaş

Fruko buz icince mana artıyo mu sen onu soyle? Pepsi blue icince oluyo ( mana potion'a cok benziyo hesabı )

Mesela reklamında gandalf oynasa, "Siz de mi buyu yapmak istiyonuz o zaman pepsi blue icin!" diyip bi dikse siseyi. Sonra da balrog amcam gelse de bi "you shall naat paaaaass" dese iyi olurdu. Benzer versiyonu diablodaki sorceress icin de olabilir. Hmm reklam ajansı kurmak lazım "pati reklam".[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...