Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ya back to the future part 2 izlemiş olanlar bilir. çocuk geleceğe gidiyor, pepsi istiyor. orda garip bir şişe vardı. bu tarz pepsi blue hedeleri yerine o şişe gibi şekil şeyler yapsalar ya? karizmatik birşeydi. "geleceğe dönün" gibi kampanya felan da yapsalar, gençlere "trendy" gelir, ilgi çeker felan.. said: Venator, 10 Haziran 2005 14:37 tarihinde demiş ki: Mana potion gibi duruyo burdan. lol hakkaten öyle gibi. said: Daesu, 10 Haziran 2005 15:03 tarihinde demiş ki: kola dedigin siyahtır.. (yenilik karşıtı) +1 said: Numb, 10 Haziran 2005 15:12 tarihinde demiş ki: "mini can" kıvamında küöük küöük teneke kutularda kola çıkaracak bir iki dikişte içilecek falan. hmm onlar kıbrısta vardı zaten? 200ml'lik mi ne öyle bişiydi. said: BonePART, 10 Haziran 2005 15:16 tarihinde demiş ki: ee abi zaten normal 330 luk 2 dikişte bitiyo daha ne ufagı cıakrcaklar e işte çıkarmışlar, içen içiyor. ben de anlam veremedim.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 abi zaten bana sorarsan o "mini" lerin amacı kullanışlı yeni bir şey yaratmak değil, sadece mavi pepsi gibi ilgi çekerek bir süre daha fazla satış yapabilmek. Zaten pepsi pek iyi bir durumda değil şuan. Paraya ihtiyacı var. Sanırım bu yüzden her değişik fikri değerlendirecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 mini uzun zamandır varmış zaten. sanırım küçük cocuklara hitap etmek için çıkartılmış :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 tekila kola bunlar :p tuz da dökelim bi dikişte yutalım[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Arkadaşlar bir araştırmaya Gore Kola Bağımlılık yapıyormuş.Bu araştırma sonucunta Kesin bi karara varılıp Pepsi ureticisine Soru soruldugunda Cekinmeden evet Cevabını vermiş. Yapılan bir diger araştırmada ise Kola 'Gerizekalı' yapıyormuş.Evet kimileri kınıyacak bu kelimeyi kullandıgım icin ama gtazetede yazan ve tespit edilen rapor bu. Biz Turkuz abi Raki icen Oldude Su içen olmedimi muhabbetine Doner Bu. Bu arada Redbull olayida Dogru sanırım ;) Aman ne diyim ben kola bagımlısıyım gerizekalı olacammı diye test ediyorum.Eger Dogru bir sey ise sizlere burdan said: amsduhsad sdfbasdhvfadf ahsadas zuauha peh peh kola gezizekalı yapar gibi bi tanımlama ile gelirim :lol: Not = cidden Paticigi Seviyorum.Yani gulme ihtiyacımı gideriyor diyebilirim :lol:[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Bonecrusher, 10 Haziran 2005 20:12 tarihinde demiş ki: mini uzun zamandır varmış zaten. sanırım küçük cocuklara hitap etmek için çıkartılmış :-P :D euheh olsun bu düşüncelerimi çürütmüyo : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ben içtim hiçtebişe farketmiyo hatta normal kolayla karıştırınca yeşil bile oluyor sirkeyle karıştırılınca ise.... OMG[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 smirnoff ice ı andırıyo :lol:[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 afedersınız ama pi poka benzemio...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Poweride gibi bişi karışmış tadına. Bildiğimiz pepsi...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 gayet güzel gözüküyo.. bi deneyelim ya bizde..[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Fistan, 10 Haziran 2005 14:39 tarihinde demiş ki: yeni geldi türkiyeye yazın mavi işicez normal kola ile siyah işer gibi... =)[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 koka kola nın gaabına uğradım tam konuyu okuyordum ve "geldsin hunharca tyüketeceğim" diyor bir yandan da bardağıma kola koyarken elimdeki işen,n kontrolünü kaybettim ve elimdkei şişe parkeye dökülü verdi..[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Biz dün denedik. Sallayınca çok hoş görüntüler oluşuyor böyle dalga gibi, bi de asidi kaçıo tabi :) Pepsi Blue + Votka = Blue Storm, yanlız çabuk çarpıo, uyariim.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 mavi kloa mı olur lan gıda boyalı sudur o bu arada ben siyah işiyorum??[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 mavi mi? iğrenç.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a-smurf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ben tropical içecektir o!mavi kola olur mu ya sanmam...belki enerji içeceği olabilir.[signature][hline]Bende Bilmiyorumki?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 içtim diyorum hem neden olmasın ki gıda boyası denen bişey var[signature][hline]Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Caiz mi acaba ? Zekariya beyaz a sormak gerek :??[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Rengi çok süper .. Böle sanki radyoaktif bişi içermiş gibi olucz niahha :) ... Ama Bakalım Tadı nası olucak?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''Uzak bir Diyarın,Bilinmeyen Bir Zamanı ..[Bu mesaj RaVena tarafından 11 Haziran 2005 13:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ilginc birseye benziyor ama icicegimi sanmam :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Kırmızıyla alıştıra alıştıra başlasalarmış barii...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 dun bakkalda vardı pepsi blue, nasıl bi$i denedin mi hic dedim adama? yok yemedi istiosan sen dene bana haber ver dedi :) yok ben bildigimden $a$miyim dedim coca colamı aldım cıktım heh.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 şirinler kolası[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bikaç yıl önce ingiltereye gitmiştim godzilla kolaları vardı böle yeşil yeşil, içiyosun dilin yeşil oluyodu. güzeldi baya. keşke Türkiye ye de gelse öle şeyler..[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar