Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 sevmiom orayı...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Nıyekıne adamlar ne guzel ınsanların cızımlerını gosterıyolar neyse sen patıcık e gostermeye devam et :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 siteye bişey demiyom ben resimlere acayip acayip commentler atıyolar misal adamın biri bi hyppogriff çizmiş. fena da diil. bi sayfada full resim var. griff tepenin yamacında oturuyo, yukarda da bitanesi uçuyo. birisi yazmış. abi uçarken nası görünür bu merak ediyom diye ... neyse bi sonraki sayfada kafasına zoom yapmış eleman. detay baabında. demişler ki: detaylar fena diil. ama keşke vücudunu da çizseydin... bi resimde photoshopla lens flare koymuşlar eleman sormuş. ben ressamım ama böyle ışık efektleri becermiyorum acaba ne tür boya kullandın?... çekemem böyle sazan sazan tipleri ...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 elfwood çook karambol graphic-forums.com var orayı dene sadece yapıcı eleştiri yapabiliosun eheh yıkıcı eleştiri yapmak kural dışı ayrıca elemanlar sana nası daha iyi yapabileceğini söylüyorlar baya bişey öğreniosun özellikle photoshop gibi programlar için..[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 kabiliyet boyle bisi olsa gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 elflen ejder bayağı güzel baltalarla sopa falanda gayet hoş yani tebrikler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 elfler çok güzel. ayrıca druidin kafasına bayıldım. demonu ilk açınca korktum kütüphanede olmasam bağırcaktım az kalsın :P ancak minotaurden kopya çektiğini görmedik sanma[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 ehehe tip baphomet zaten...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Yıkıcı bi eleştiri yapmak zorundayım şimdi, Druidler balta yada kılıç kullanmaz (D&D druidleri en azından). Yani bilmiyosan bunu...:) Çok güzel olmuşlar eline sağlık. Bende bi iki çiziktiririm ama yetenek olunca insanda farkediyor tabi. Sınavda başarılar, profesyonel olarak devam et sen bu işe.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 ironwood büyüsünü duymadın galiba :-p[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Kilic kullaniyorlar ama kilicina bagli hatta excalibur bir druid kilicidir :)...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 savage species/planescape campaignimdeki playerlardan bazıları... çizdikce eklicem... doppelganger Half-Dragon/solar githzerai, Zerth warrior[hline]Pain is weakness leaving your body...[Bu mesaj Grudge tarafından 26 June 2003 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Güzel olmuş tebrikler :)[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 güzel biraz daha kendine has olsa daha iyi olur handbooklardakilerden bir farkı olsun[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in! Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in J.P. "JESUS CHRIST!" Pinhead "Not quite." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 doppelganger kaç farklı şekilde çizilr k?... allaan uzaylısı işte :-p[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 en çok en alttakini beğendim onu da belirtiim[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in! Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in J.P. "JESUS CHRIST!" Pinhead "Not quite." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 hemen hepsi çok güzel olmuş, gerçekten yeteneklisin.. :) ben en çok demon'u beğendim, son 3 resmi açamadım bu arada..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Istege gore cizebiliyonmu, tabi emegin hakki karsiliginda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 druideler kılıç kullanabilir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: mountaindew, 27 June 2003 08:21 tarihinde demiş ki: Istege gore cizebiliyonmu, tabi emegin hakki karsiliginda. vakit buldukca cizebiliyorum bazen de tembel adamım. bu tür şeyler çizince, adam gibi (sınav sitili) çizmeye dönebilmek için 10 tane falan çaydanlık çizmek gerekiyo :-p sen PM at belki yapabilirim bişeyler...[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Resimler çok güzel[hline]Raneth Jixy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Belki soolemisimdir onceden ama bu Grudge yok mu, asmis bir kisilik bakin bana naapti, itedim ve kisa surede yapti ben beklemedigim halde![hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 yaw wolfi aslında mahcubum biraz. bi tane bişey daha çizcektim bi türlü şeedemedim...[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Canin saolsun be Grudge, okuldan istedigim bi arkadas bi donemde cizemedi bi kuzgunu, sen bi haftada cizdin daha ne istiyim PS: Ozel Mesaj yolladim aciklamasini :P[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 vay be bu da güzel olmuş... :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar