Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sketches

Grudge

Öne çıkan mesajlar

siteye bişey demiyom ben
resimlere acayip acayip commentler atıyolar

misal adamın biri bi hyppogriff çizmiş. fena da diil. bi sayfada full resim var. griff tepenin yamacında oturuyo, yukarda da bitanesi uçuyo.

birisi yazmış. abi uçarken nası görünür bu merak ediyom diye ...

neyse bi sonraki sayfada kafasına zoom yapmış eleman. detay baabında.

demişler ki: detaylar fena diil. ama keşke vücudunu da çizseydin...

bi resimde photoshopla lens flare koymuşlar eleman sormuş. ben ressamım ama böyle ışık efektleri becermiyorum acaba ne tür boya kullandın?...

çekemem böyle sazan sazan tipleri ...[hline]Endure. In enduring, grow strong...
Sosyal ağlarda paylaş

elfwood çook karambol
graphic-forums.com var orayı dene
sadece yapıcı eleştiri yapabiliosun eheh yıkıcı eleştiri yapmak kural dışı
ayrıca elemanlar sana nası daha iyi yapabileceğini söylüyorlar baya bişey öğreniosun özellikle photoshop gibi programlar için..[hline]
Uçan Sam demiş ki:
*eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da
*hentai bile oynardı eskiden :)
*süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı
Strateji Anlayışım Mammoth'tur
Sosyal ağlarda paylaş

elfler çok güzel.
ayrıca druidin kafasına bayıldım.

demonu ilk açınca korktum kütüphanede olmasam bağırcaktım az kalsın :P
ancak minotaurden kopya çektiğini görmedik sanma[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı.
Ferman padişahın kardaş,
Dağlar Bizimdir!
Sosyal ağlarda paylaş

Yıkıcı bi eleştiri yapmak zorundayım şimdi, Druidler balta yada kılıç kullanmaz (D&D druidleri en azından). Yani bilmiyosan bunu...:)
Çok güzel olmuşlar eline sağlık. Bende bi iki çiziktiririm ama yetenek olunca insanda farkediyor tabi. Sınavda başarılar, profesyonel olarak devam et sen bu işe.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
güzel
biraz daha kendine has olsa daha iyi olur
handbooklardakilerden bir farkı olsun[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in!
Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in
J.P. "JESUS CHRIST!"
Pinhead "Not quite."
Sosyal ağlarda paylaş

en çok en alttakini beğendim onu da belirtiim[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in!
Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in
J.P. "JESUS CHRIST!"
Pinhead "Not quite."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mountaindew, 27 June 2003 08:21 tarihinde demiş ki:
Istege gore cizebiliyonmu, tabi emegin hakki karsiliginda.

vakit buldukca cizebiliyorum bazen de tembel adamım. bu tür şeyler çizince, adam gibi (sınav sitili) çizmeye dönebilmek için 10 tane falan çaydanlık çizmek gerekiyo :-p

sen PM at belki yapabilirim bişeyler...[hline]Pain is weakness leaving your body...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...