Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızıl ..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya nedır bu kızıl sac modası bu sene.. Nereya baqsam kızıl kaynıo kızılaya gıttım bugun arklarla yolda gıderken sadece 5 dk onumden gecen kızıl sayısı 15 tı bunlar gerı mı donuo yolu sora anlamadım nereee baqsam kızıl kaynıo peh...ne bu moda bole farklılık lazm biraz...[signature][hline]MSN:[email protected]

Bende uce kadar sayıyım belkı duzelır....Çoko rahat durmaz bilirsin...
Mesaj tarihi:
evet ya aynı saç rengindeki insanlar bi araya gelince bence görüntü kirliliği yaratıyolar sarılar da aynı..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
ben kırmızı gibi kızıllara gıcık oluyorum asıl turuncumsular daha katlanılır kızıl çok güzelde doğal olmayınca hiçbir özelliği yok
ama hiç bir renk sahte sarıdan beter olamaz[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Mesaj tarihi:
hastayımdır kızıla

şimdiki çıktığımda kızıl
modaya uyuyorum...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
Vallahi bizim okulda (Sakarya üni) kızlar fiks sarı. Uyuz oluyorum artık doğal olmayan sarışınlara.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Mesaj tarihi:
Yaw bi kız nie sarışın olur?

Millet sarışınlara hasta herhalde

HMMM BULDUM! krolar var.Yurdum kroları... para b.k olan krolar.Onların fix istediği kız : SARI SAÇ MAVİ GÖZ,YEŞİL GÖZ yada.Nerde para orda MAdafaka, Misali.[signature][hline]Köylüler Rullaz..
Mesaj tarihi:
olmayana ozlem meselesi.avrupada da millet siyaha boyuo deli gibi.gerci bu da su göthiklik mevzusundan sonra olmaya basladı.aman nese işte dogal olmayan sarısınların hepsi bok kanımca.[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
Mesaj tarihi:
said:
HymnOfSnuk, 16 Temmuz 2005 20:02 tarihinde demiş ki:
onu bunu bilmem de , atv'deki gudik evlilik dizisinde oynayan kızıl saçlı hatuna biterim.

reklamda gordum bende bittim[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
B@B th3 G3NK
Mesaj tarihi:
hepsi sahte , kızıl felan değil o renk.
benim saçım asıl kızıl.[signature][hline]valandil ownz j0o!
oportunist post yazarı.
WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
  • Yeni Oluştur...