Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bi resimde renkler kalitesiz çıkmış vede.. İlk resimde görülen aklet/tişort(herneyse) ALO ile yıkanmış - bembeyaz diğer resimde görülen ise dandirik bişi ile yıkanmış.. Reklam gibi adamsın yav[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 [signature][hline]OKUYUN OKUTTURUNBonePART's Blog Last Update: 29.06.2005Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 LOL![signature][hline]En refresh | Rakipsiz
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Oturmuş şapka : )[signature][hline]bla
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 tuy eksik o sapkada .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 almancı dediğin şapka takmaz. don ve tercihen askılı bi atletle dolaşır. mutlaka bi mercedesi ve bu mercedesle ilgili yapmış bulunduğu bi abukluğu vardır (opsiyon: alaman icadı tente) lakin delikanlının hası, baba yadigarı atı tercih eder, diğerlerinin arasından sıyrılır.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 oha resme bakip direkt zipladim . simdi gordum ki tuy konusuna deginilmis .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yahu, neler oluyor hayatta programına kaynak olacak bir site bu paticik :lol:[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ROFULMAOLEA[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!?
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bone 4tw[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance eski Blizzard_IcedEye
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 almanyada "bira festivaline giden mutlu mesut adam tipi" war[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ahah efsane poz olmuş o tip ne ya insanlık dışı ![signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ilginç bir şapka. horace'nin dediği gibi :bonepart: :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ahahah![signature][hline]()'.".'() ( (T) ) (..).(..) (,,,)(,,,) Chillin Killin Billin
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bilmem önceden yazıldı mı ama horacedan sonra bence artık seninde sana bi smileynin olması vakti gelmiş:) o bakışalr ahhh o bakışlar[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 şimdi gördüm ve yarıldım poza bittim güle güle kullan ama sokakta o şapkayı takıp bu pozla dolaşırsan... e valla cümleyi siz bitirin lol[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]i have become comfortably numb.
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 nie öle güldün desem..fotoyu çeken mi çıplaktı? yok yok iğrenç oldu bu ..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 olm berkay kapicilara benzemissin o bakisla[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!!
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Gerçekten de şapka benım hosuma gitti ama senin o bakıslarının gölgesinde kalmıs diyebilirim bone :D[signature][hline]SupeRock
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Of çok iyi olmuş lan Berkay. Pişmiş kelle gibi suratına iyi gitmiş hehe.[signature][hline][b]Kralla Tartışma
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 O şapka o kafaya küçükmü gelmiş ne ? :D[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bonepartı bacağından yakalayıp salalrsanıoz size bir küp dolusu altın veriyor[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Öne çıkan mesajlar