Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

I got my leprechaun hat

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi resimde renkler kalitesiz çıkmış vede..

İlk resimde görülen aklet/tişort(herneyse) ALO ile yıkanmış - bembeyaz

diğer resimde görülen ise dandirik bişi ile yıkanmış..

Reklam gibi adamsın yav[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos
DwN

Mesaj tarihi:

almancı dediğin şapka takmaz.

don ve tercihen askılı bi atletle dolaşır.
mutlaka bi mercedesi ve bu mercedesle ilgili yapmış bulunduğu bi abukluğu vardır (opsiyon: alaman icadı tente)

lakin delikanlının hası, baba yadigarı atı tercih eder, diğerlerinin arasından sıyrılır.

[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com

Mesaj tarihi:
oha resme bakip direkt zipladim . simdi gordum ki tuy konusuna deginilmis .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
bilmem önceden yazıldı mı ama horacedan sonra bence artık seninde sana bi smileynin olması vakti gelmiş:) o bakışalr ahhh o bakışlar[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Mesaj tarihi:
nie öle güldün desem..fotoyu çeken mi çıplaktı?
yok yok iğrenç oldu bu ..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
Bonepartı bacağından yakalayıp salalrsanıoz size bir küp dolusu altın veriyor[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
  • Yeni Oluştur...