alukard666 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 4. sınıfta offspring dinlerdm. ondan snra ani bi atlama yaparak pentagram anatolia albumunu dnledim ve asık kalmıstım. ben metale baslama zmanımı pentagram olarak kabul ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yağmurlu bir yaz akşamıydı... :P neyse gerçek hikaye: metallica ile 12 - 13 yaşlarında başladım...[signature][hline]öyy lise... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 maltepe pazarında 500 bin liraya metallica kasetleri vardı . İron maiden in tek kasedi vardı. virtual. heh[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 - merhaba ben muhallebi - bende metal. Of black sabbath sanırım.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 5 yaşımda İron Maiden,Black Sabbath,Metallica karısık bir kaset vermişti komşunun küçük kızı sanırım geleceğe yatırım olarak düşündü beni :P[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 gudik nu metal hedeleriyle (bi anlasam ne dediğimi) başladım, orta 1 falan. sonra metallica&blind guardian üzerinden geldi gerisi :-)[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Su an 16 yasındayım 13 yasında metalle tanıstım..Metallıcanın nothıng one sarkılarıyla...[signature][hline]MSN:[email protected] Bende uce kadar sayıyım belkı duzelır....Çoko rahat durmaz bilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 4. sınıftayken saolsun ablam metallica, manowar, iron maiden gibi bilimum grupla tanıştım ama artık blues, rock falan takılıyorum daha güzel (arada açıp dinlemiyo değilim metal metal şeyler, HELL YEAAAAHH!)[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Orta 1 deyken Pantera sayesinde tanıştım :) ondan sonrada vazgeçemedim taki pantera dağılana kadar ondan sonra bidaha dinlemedim. şimdi favorim Lavigne :D[signature][hline]D&C Online Forum Revell - Night Elf Hunter [Bu mesaj DoguJr tarafından 16 Temmuz 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 9 veya 10 yaşındaydım galiba tam hatırlamıyorum yaşımı metallicanın the four horseman i dinlemiştim şarkıda girişe hasta olmuştum baştan sona kadarda süperdi ve bütün şarkılarına hasta oldum özellikle giriş bölümlerine[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 15 yaşında (evet baya geç) Doğaç Tekman adlı harika ötesi bir arkadaşım sayesinde metal müzik dinlemeye başladım. Blind Guardian ile başladım, hala severek dinlerim. The Bard's Song - In The Forest... FRP ile tanışmamada vesile olmuştur arkadaşım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 elime tutuşturulmuş bir adet suicidal tendencies - still cyco çekme kasedi ile başladım, ne zaman mı? hmmmm, 1995-6olsa gerek. evet ben hiç metalika dinlemedim, iron maiden ve megadeth de dinlemedim ilk başlarda nedense, direk hardcore la başlamak bambaşka oluyor. peki ya şimdi? gene arada zevkine bi kaç şarkı dışında dinlemiyorum nedense o klasik 3lüyü,(aslında manowar la 4oluyorlar ya neyse)(sevemiyorum ne yapayım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 İlk önce Metallica-Wherever i may roam la başladm.Snra Paparoach, Cradle of Filth fln öle gidio işte çok ta seviorm metal i:)[signature][hline]Apeiron... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 metal deilde punk dinledim ilk offspring oldu buda.[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 6. sınıfta Dirge for November'ı dinlediğimde vay be olay buymuş gibisinden bir tepki verdiğimi hatırlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 7.sınıfta iced earth - watching over me ile tanıştım,kız arkadaşım dinliodu o zamanlar,onun sayesinde.sonra gerisi geldi malesef... ondan öncede pink floyd,deep purple,queen falan dinliodum babam sağolsun:P[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bu topiğe bakınca offspring ve metallicanın müziğe,bende dahil dinleycclere ne kadar katkısı olduğunu görüyorum,bu 2 gruba olan saygım katlnaıyor.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar