Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metal ile tanıştığınız an

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
5 yaşımda İron Maiden,Black Sabbath,Metallica karısık bir kaset vermişti komşunun küçük kızı sanırım geleceğe yatırım olarak düşündü beni :P[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Mesaj tarihi:
Orta 1 deyken Pantera sayesinde tanıştım :) ondan sonrada vazgeçemedim taki pantera dağılana kadar ondan sonra bidaha dinlemedim. şimdi favorim Lavigne :D[signature][hline]D&C Online Forum
Revell - Night Elf Hunter

[Bu mesaj DoguJr tarafından 16 Temmuz 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
9 veya 10 yaşındaydım galiba
tam hatırlamıyorum yaşımı
metallicanın the four horseman i dinlemiştim
şarkıda girişe hasta olmuştum
baştan sona kadarda süperdi
ve bütün şarkılarına hasta oldum özellikle giriş bölümlerine[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
15 yaşında (evet baya geç) Doğaç Tekman adlı harika ötesi bir arkadaşım sayesinde metal müzik dinlemeye başladım. Blind Guardian ile başladım, hala severek dinlerim. The Bard's Song - In The Forest...

FRP ile tanışmamada vesile olmuştur arkadaşım...
Mesaj tarihi:
elime tutuşturulmuş bir adet suicidal tendencies - still cyco çekme kasedi ile başladım, ne zaman mı? hmmmm, 1995-6olsa gerek. evet ben hiç metalika dinlemedim, iron maiden ve megadeth de dinlemedim ilk başlarda nedense, direk hardcore la başlamak bambaşka oluyor.
peki ya şimdi? gene arada zevkine bi kaç şarkı dışında dinlemiyorum nedense o klasik 3lüyü,(aslında manowar la 4oluyorlar ya neyse)(sevemiyorum ne yapayım)
Mesaj tarihi:
7.sınıfta iced earth - watching over me ile tanıştım,kız arkadaşım dinliodu o zamanlar,onun sayesinde.sonra gerisi geldi malesef...
ondan öncede pink floyd,deep purple,queen falan dinliodum babam sağolsun:P[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Mesaj tarihi:
bu topiğe bakınca offspring ve metallicanın müziğe,bende dahil dinleycclere ne kadar katkısı olduğunu görüyorum,bu 2 gruba olan saygım katlnaıyor.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler
İçin dostlarım benim için
için için...
  • Yeni Oluştur...