Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Metal ile ne zaman tanıştınız ? Hangi grup ile ? Ben amorphis ile başladım vaktinde ablam dinletmişti o vakitten beri... hala kulagımda thousand lakes çınlar .. Dını dın dınıdını dın.. year 1998[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN [Bu mesaj Dwn tarafından 15 Temmuz 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 5 yasinda metallica ile basladim,metal müzik dinlemeye.. lol[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki: tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep.. tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım.. lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 15 Temmuz 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir]
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 9 yaşıdnaydım,metallica kill'em all,ride the lighting albümlerini almıştım. içi,nde bulunduum ortamdan olsa gerek oyle. çok hoşuma gitmişti. oyle devam etti. ondan oncede offspring fln dinlerdim.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için...
Bert Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Orta 1.sınıfta Metallica - One ile başladım halada severek dinlerim bence mükemmel bir parça[signature][hline]
sir Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 6 yaşında sepultura dinliyodum :P şaka tabi, 1993 yılında abim metallica dinliyodu, bana da dinletiyodu arasıra, ama o aralar pek anlamamıştım hoşuma gitmemişti. sonra orta1de bi arkadaşım bana seek and destroy'u ve mama said'i dinletmişti ve o andan itibaren hem gitara hem de metal müziğe başladım, daha da sürüyo :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 3 yaşında babam demir bir sopayla kafama kafama vurdu =( İşte o an metale lanet ettim. 300 500 takılıyorum[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Orta-1'de Rammstein dinleyen abilerden duymuştum..O gün bugündür işte de..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 3*
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Lopeth, 15 Temmuz 2005 18:23 tarihinde demiş ki: 3 yaşında babam demir bir sopayla kafama kafama vurdu =( İşte o an metale lanet ettim. 300 500 takılıyorum oda güzel[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ilk albümümü 1996 yılında 11 yaşındayken almıştım. albüm de yine 1996 yılında yeni çıkmış olan iron maiden - best of the beast'ti. kuzenim ve bir kaç arkadaşım bi albüm al dinle, gürültü olmadığını göreceksin, seveceksin demişti. ben de bir müzik markete gidip metal albümlerini sormuştum. akçay'daydım o sırada 4-5 kaset çıkarmıştı adam önüme. best of albümü olduğundan dolayı kaset 90'lıktı. 45'lik kasetlerle fiyatı da aynıydı, ben de bunu aldım. iyi ki de almıştım. çok yaşa iron maiden. :rock:[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Orta okul başladığında önce rock dinlerdim. Sonra Marilyn Manson'la metal dinlemeye başladım. Rock/metal tarzı şeyler dinliyorum işte.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 5. sınıfta eski metalica, megadeth albumleri dinniyodum, sora sutopu turnuvasında takımdan benden buyuk biriyle kalmıstım o da bana dark tranquillity ve immortal kasetleri vermişti bak onnarı seviosan bunnarıda seversin demişti.evet ole işte[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: toggie, 15 Temmuz 2005 18:50 tarihinde demiş ki:Marilyn Manson'la metal dinlemeye başladım. lol[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 15 Temmuz 2005 19:04 tarihinde değiştirilmiştir]
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 annemin dediiğine gore ben doğarken hastanede cradle of filth çalıyomuş. ayrıca altıncı ayın altısında doğmuş olmam ve ben doğduğumda bilimum 6 gezegeninde aynı sırada olması ayrı düşündürücü bir hadisedir. hehehehe. metal dinlemiyorum bu arada, maksat kalabalık teşkil etmek :)[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 12 yasında sertlesmeye basladım hala da sertlesiyorum a tribute to cthulhu[signature][hline]Raindrop hits the leaf, changing it's position slightly on the street Next to polls of monotonous waters He walks, slipping feet from steps at random He falls... [Bu mesaj Jester tarafından 15 Temmuz 2005 19:31 tarihinde değiştirilmiştir]
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 metallica, 14 yaşındaydım sanırım.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 orta 1 falandir galiba metallica kasetlerini walkmanden cikamazdim... Sonra metal kulturumu gelistirdim farkli gruplar dinlemeye basladim... En son da progressive/rock/alternatif/trance takiliyorum[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım...
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 annem feci metallica, iron maiden faniymis, karnindayken gecmis bana da.[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo.
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 jester ilk yazdığın msg süperdi.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 6 yaşından beri metalciyim la ! ilkokulda Eren diye bi arkadaşım vardı(şimdi bizim grubun davulcusu) , onun da abisi Erhan vardı , o bulaştırdı Iron Maiden hastalığını , sonra gerisi geldi zati.[signature][hline]peace!
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: uncla, 15 Temmuz 2005 19:34 tarihinde demiş ki: jester ilk yazdığın msg süperdi. abi montezaus aynısını yazmıs ondan degistirdim bende :)[signature][hline]Raindrop hits the leaf, changing it's position slightly on the street Next to polls of monotonous waters He walks, slipping feet from steps at random He falls...
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 orta 3'te metallica dinlemeye başladım lise 1'de blind guardian öyle öyle gitti işte.
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 okulda yüzüklerin efendisiyle ilgili ingilizce proje hazırlıyordum internetten bir abi ye 3 yüzük bilmem kime diye başlayan şiirin orjinalini nasıl bulurum diye sormuştum oda Blind Guardian-The Lord of The Rings'i dinle demişti.O gün bu gündür dinlerim[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 6-7 de Metallica dinliyormuş gibi yapıyordum, ama asıl dinlemeye başlamam şöyle oldu: Dershane de bir arkadaş vardı 8. sınıfta, adam hep müzik dinliodu, ben de gitmiştim ne dinliyosun sen diye, işte Blind Guardian fln adını hatırlamadığım bir sürü grup saymıştı. Sonra dedim bana şarkı tavsiye etsene bakiyim nasıl bişeymiş. 2 tane Blind Guardian parçası tavsiye etmişti(nightfall, soulforged). O zamandan beri dinlerim. Şuan daha çok death/doom/black fln dinliyorum, adam ise metal dinlemeyi bırakmış. =)[signature][hline]Silent dance with death...
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ben de şu yukardaki adam sayesinde başladım metale çoğu kişi gibi METALLİCA yla...:D[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 herkesin metallicayla(neredeyse) başlaması ne kadar da ilginç:) sanırım haziranın 6sı idi... okuldan çıkmış eve dönüyordum... bir anda sağanak başladı. tam "noluuyoruz haziranda bu ne yağmuru??" diye kafamı kaldırdığımda bir parıltı oldu.. bayılmışım.. kendime geldiğimde yanımda bir çekiç ve yıldırımdan bir elektro gitar vardı.(yaş 6 bu arada) :rock:AND GOD CREATED METAL:rock: eheh eğlendim:) 11 yaşında metallicanın reloaduyla başladım(iyi ki olan en rezil albümünden başlamışım:) o zamanlar son çıkan albüm idi, yıl 1997). fuela hasta olmuştum, böyle gaz falan hoş tabii. 1 sene içinde ride the lightining ve kill'em all haricinde tüm kasetlere sahiptim:) gerçi okulda garip gaipr bakıp mesafeli yaklaşılıyordum, napalım:) burdan o kasedi bulup "olm böyle bir şey varmış hadi dinleyelim" diyen abime teşekkürlerimi sunuyor, led zeppelin dosyamı açıyorum. "her metalci bir gün led zeppelini tadacaktır." [signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Öne çıkan mesajlar