Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: CusTodeM, 16 Temmuz 2005 18:54 tarihinde demiş ki: fizban dotaya kaptirdi kendini Aynen...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 G3NK bi kere yine bi fake oldum[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 es git hadi. bye bye[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: LANGIRTCEMAL, 16 Temmuz 2005 19:01 tarihinde demiş ki: SENİDE GÖRDÜM ESENLİKLER DİLİYORUM Cemal hadi koçum benim soldan soldan hadi yawrum çok kaldın dışarda bak başına bela açacaksın..[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Bonecrusher, 16 Temmuz 2005 14:44 tarihinde demiş ki: Bu tip şeyler için hemen topic açmasanız, biraz araştırsanız, en azından birkaç üyeye sorsanız çok daha iyi olur bence. Sırf fizban veya geçen seferki banlanma olayı hakkında söylemiyorum bunu. Birçok kez farklı olaylarda gördüm bunu. Sürekli, olmuş bitmiş kapanmış aradan günler geçmiş olayları tekrar gündeme çeken birisi veya birileri çıkabiliyor. Bunun sonucu da başka kötü olaylar çıkabiliyor. Fizban nerede gibi bir sorudan art niyetler çıkarılıyorsa bilemiyeceğim. Adam patinin neredeyse kuruluş gününden beri sitede, bir kaç bölümde atılan mesaj sayısının toplamından fazla mesaj atmış, ve bunu kalitesizlikle post kasma amacıyla yapmamış bir insan. Ortadan kayboluyorsa, mesajları siliniyorsa , "fizban tarafından başlatılan konuları" aradığımda 'bizircikfizban' diye bir yörünge dışı adamının açtığı topicler çıkıyorsa merak etmek, insan biraz da duyarlıysa en büyük hakkı. Ayrıca 365 gün 24 saat online olma gibi bir yükümlülüğü yok hiç bir pati kullanıcısının. Bu nedenle, üzerinde tartıştığımız durumla ilgili bir topic açıldıysa, tartışıldıysa, sonra da göremeden -gerekli olabailir, o topicin içeriğini bilemeden konuşmam- silindiyse, durumdan habersiz olan kullanıcılar ne yapsın ? Teker teker herkese öms mi atmam lazım, ne oldu ne oldu diye dedikoducu kadınlar gibi ? Konuyu açmadan önce baktım, bunun gibi bir formatta topic var mı diye, direk kedinin topic çıktı Halfumumi nerede diye. Sonra topici okudum, kimse kedi böyle konular açman doğru değil gibi bir ifade kullanmamış. En sonunda bastım yeni konu butonuna. Ha, elit userlar, adminler açabilir böyle bir konuyu senin ne haddine derseniz, peki derim. Tek amacım Fizban'a ulaşmaktı bir şekilde, ayrıca merak ettim ne olduğunu. Dyna sağolsun yardımcı oldu Bir yerlere 'dokunduysam' özür dilerim. Topic amacına ulaştı, ister kilitlersiniz, ister silersiniz sizin bileceğiniz iş.[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bu seferki nick kötü.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Wispy olay şöyle: senin verdiğin topic örneğinde, karakedi sormuş, "halfmumi nerelerde?" diye. neden? çünkü onun forum içinde bir kavgası küsüp gitmesi olmamış, yöneticilerle ters konuma da düşmemiş, tüm mesajları silinmemiş ve banlanmamış. ancak uzun süre forumlara girmemiş. kedi de bunun nedenini sormuş. ancak fizban olayında adamın tüm mesajlarının uçurulduğunu görmüşsün. bu banlanmış, yörünge dışına gitmiş anlamında. düşünürsün "demek ki yönetimle kavga etmiş ondan tüm mesajları silinip yörünge dışına çıkmış, ben bunun altını deşelemesem daha iyi olur". aslında diğer forumlar gibi bir "ban listesi" bölümü açılsa, insanlar olayları takip etmeyip merak ettiklerinde oraya baksa, banlayan kişiler de "şunu şunu bu yüzden banladım" dese, çok daha iyi olucak düşüncesindeyim.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 cebimde fisban.. bi saniye.. .. lan.. kaçmış![signature][hline]- sauron is back frodo. - faking nuub! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Şakacısın Saeros Dediğim gibi topic amacına ulaştı, bundan sonra sadece abuk subuk mesajlar atılacak, kilitlenmesi daha iyi Bonec, açıklamalar için teşekkürler Dyna, msn için teşekkürşer[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 konunun amacını farketmemiştim, kusura kalma[signature][hline]- sauron is back frodo. - faking nuub! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yörünge dışı görünüyor. spor bölümünde bir arkadaşını tuttuğu nedeni ile uzaklaştığını veya yörüngeye oturduğunu duydum. bence paticik'in değerli üyelerinden biriydi, kaybettik.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bonecrusher, çok afedersin ama bu konuda neden fikir beliritiyorsun ki, anlamadım.. zira sen bir town watchersın ve, yanlış okumadıysam, bu sıfattaki kişiler kesinlikle yönetim aleyhine bir başık açamaz veya o başlıkta yazı yazamaz. e hal böyle olunca, biz nerden bilelim senin ne düşündüğünü, ne yazdığını. sen bu konuda bir tarafsın ve fikir belirtmesen daha erdemli bir davranış olur senin için. gerçi belirttiğin fikirlerinle veya yönlendirilmiş fikirlerinle diyelim, çok iyi de savunamamışsın hadiseyi, ama olsun; sonuç olarak yanlış bir davranış senin bu tarz bir konuya cevap vermen.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 " o başlıkta yazı yazamaz" pardon, yanlış oldu bu. yani o başlıkta yönetim aleyhine bir şey yazamaz demek istemiştim. serbesti elbette var, ama erdemli bir davranış mı, hayır.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Pardon Liquid ama TW lerin görevi dalkavukluk değil di sanırım Kişisel düşünceler le TW lik görevi farklı şeyler sonuçta, TW nin görevi yaşasın yönetim demek değil, Fake acc ları saçma sapan resim attachli postları küfürlü mesajları silmek vs vs[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 wispy'ciğim, karakedinin ilk tw topicindeki, twlerin görevleri ve sorumluluklarını okursan bu kuralı görürsün. orada da aynen söylendiği gibi, yönetim aleyhine bir şey söyleyemezler. yani bir tarafta durmaları zorunlu bu hususta. ha, ama dediğim gibi yönetimi korurlar, bu serbesttir ama erdemli bir davranış olmaz.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 10k dan fazla mesaj yazılmış mesaj, anılar geyikler kavgalar her bir şe bi anda yok olsun hiç yaşanmamış gibi gözüksün. bu biraz fazla gaddarca değil mi?[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 fizban ın nerede oldugunu söyledim topic de cevaplanmış oldu. tekrar tekrar tahminler yürütmeye gerek yok bu konuda ne oldu bitti öğrenmek için ise kendisine msn den ulaşabilirsiniz Liquid: söylediklerini yanlış anlamışım o kısmı editledim. [signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem edit yapmayı bile beceremiyorum.. hrr [Bu mesaj DynamicK tarafından 16 Temmuz 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 oh oh bir polemik topici daha... arkadaşlar olayı bende merak ediyorum ama kasmıyorum. Fizban yörünge dışı olmuş. Daha neyi kasıyorsunuz ki Yönetimle kavga etmiş yörünge dışı olmuuş başka neyi merak ettiğinizi açıkcası çok merak ettim..[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Rahan, 16 Temmuz 2005 20:10 tarihinde demiş ki: 10k dan fazla mesaj yazılmış mesaj, anılar geyikler kavgalar her bir şe bi anda yok olsun hiç yaşanmamış gibi gözüksün. bu biraz fazla gaddarca değil mi? eheh, kedidir kedi diyeceğim, tam oturmayacak. o zaman sam ve sanırım bir de ceday'ın tabirleriyle: "gösterimden kaldırılmıştır, gösterimden. yoksa konur geri azizim."[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar