Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yemek Seçermisiniz...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bırakın denizi, karadan, hatta hatta havadan babam düşse yerim...

Sadece "beyin" i (fazlasıyla yumşak ve hoş görünümlü bir meze olmadığı için) mümkünse tercih etmem...

Sizler neler seçiyorsunuz bakalım...[signature][hline]Gyokuche neden sen?

Hatalıysam 0536 213 03 23
Mesaj tarihi:
ben çiğ yeşil biber ve çiğ kırmızı biber hariç herşeyi yerim.Cook nadir hatırlayamadığım bişi olursa yemem ama bu 2 si olmayacak kesınlıkle ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür...
Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!

edit:
@Orc_Lord: etsiz hayat geçer mi be ..

[Bu mesaj Valeron tarafından 15 Temmuz 2005 14:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tam bir etoburum içinde et olmayan yemeği yemem[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
off işte benim topiğim budur!

bi kere içinde patlıcan olan herhangi bişeye ağzımı sürmem, hatta patlıcanın olduğu bir sofraya oturmakta zorluk çekerim, tiksiniyorum, iğreniyorum, fitil oluyorum. patlıcan benim için bir villain, bir anti-kahraman, bir alter-ego adeta. elimde olsa bütün patlıcanları yok ederim. açlıkta ölecek hale de gelsem yemem.

ayrıca bamya da patlıcanın sağ kolu gibi bişey, tüylü, sümüklü bir yardımcı. ööyykk.

bunun dışında bakla ve bakla türevi yemeklerle aram pek iyi değil, enginarı da çok aramam.

onun dışındaki herşeyi yiyebilirim sanırım, her tür sakatat, et ürünü, balık (uğraştırmasa daha iyi), pırasa ,kereviz gibi çok beğenilmeyen şeyleri bile yerim.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Mesaj tarihi:
patlıcanla aram iyi değil. ezme (köz) patlıcan salatası hariç! yani onuda belirli koşullarda yiyebiliyorum.

yerim ben, aç insanım velhâsıl.[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Mesaj tarihi:
seçerim bende,
bilmediğim şeyleri iyi gözükmeyen şeyleri pek sevmem...
ama geçen hayatımda ilk kez patlıcan yedim güzelmiş tadı :)[signature][hline]Kişisel Sorunları Lütfen ÖM 'ye yollayalım...
Mesaj tarihi:
Patlıcan konusundaki seçiciliğim hünkar beğendi sayesinde değişti daha sonra karnıyarık pilav ve cacık üçlüsü ile tamamen kalktı.
KEsinlikle hünkar beğendiyi denemenizi tavsiye ederim. Öncelikle patlıcan ile arasında en ufak bir benzerlik yok. Patates püresi ve et yemeği olarak düşünün sadece patates yerine patlıcan püresi var. Ve cidden tadı güzel.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Mesaj tarihi:
Patlıcan, seçilen sebzeler arasında açık arayla önde:)...

Benim de en sevdiğim sebze yemekleri karnı yarık ve imam bayıldıdır:D. Hiç tatmamış olup da tiksinenlere tavsiye ederim. Hatta gelin annemin hazırladıklarını yedireyim, patlıcan mevzusuna iyi bir başlangıç olur sizin için:)...[signature][hline]Gyokuche neden sen?

Hatalıysam 0536 213 03 23
Mesaj tarihi:
ya gerçekten denedim, düşmanımı iyi tanıdım :) her türlüsünü yedim, bizim ailede çok yapılır, çok seveni vardır, kızartması, hünkar beğendisi, ali nazik vs. her türlüsünü tattım ve boğazımdan geçmedi o kadar iğrendim.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Mesaj tarihi:
Karnıbahar dışında yemediğim sebze yoktur.Bir de pırasayı çok sevmem.Ama kereviz enginar lahana patlıcan falan bütün sebzelere hastayımdır.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
Valla deniz mahsüllerini sevmem ben balık arada bir yerim.Birde kalamar, onun dışında kesinlikle olmaz yani.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

[Bu mesaj kingpin tarafından 15 Temmuz 2005 14:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
para werseler patlıcan yemem(hiçbi yemeğini)yumurta yemem çok pis kokuyo..bide bakla kıllı kıllı öğğğ!![signature][hline]*siLence teLLs me aLL i need to know*
Mesaj tarihi:
patlıcanı acayip severim her şekilde yerim.hatta 15günlüğüne ev boş olucak.makarna'dan terfi edip patlıcanlı bişiler yapmayı planlıyorum.

enginar'ı yemem hiç.
bamya'yı ise iyi günümdeysem yarım tabak falan yerim anca.

edit:yetonun mesajını görünce ıspanak geldi aklıma oda mükemmel bişidir.hergün yiyebilirim.ıspanaklı+peynirli börek süpeerr bişidir.

ps:ehe dışardan aç biri gibi gözüktüm galiba

[Bu mesaj Mosquito tarafından 15 Temmuz 2005 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Mosquito tarafından 15 Temmuz 2005 14:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kesinlikle
patlıcan
bamya
karnıbahar
kereviz
enginar yemem. evde pişirttirmem. ıspanak ve semizotunu yemem ise o anki havama bağlı.[signature][hline]FB Sailing Team
Mesaj tarihi:
Bilakis patlıcanı özellikle severim. Püresi ayrı güzeldir, parça parça kızartılıp yoğurtla yenir, arada közletip de masaya getirtmek lazım. Tabi alinazik falan gibi yemeklerde alta seriliyor ve nefis.
Onun dışında bamyadan iğrenirim evet.
Kereviz falan yerim ama özellikle zeytinyağlı falan çok güzel.
Onun dışında pek yemek seçtiğim söylenemez.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog
Mesaj tarihi:
1- balık sevmem tiksinirim
2- patlıcan yiyemem, yedikten sonra kusarım
3- karnıbahar pırasa ıspanak gibi sebzelerle aram hiç iyi değildir.[signature][hline]Beş Hececiler
  • Yeni Oluştur...