Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yemek Seçermisiniz...

Keyzar

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
kesinlikle seçerim. abur cubur,hamur tipi şeylerde hiç seçmem :)
fakat bazı sebzeleri yemiyorum. hatta et ürünlerinden nefret edip, mümkün olmadığı sürece yemiyorum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

ben çiğ yeşil biber ve çiğ kırmızı biber hariç herşeyi yerim.Cook nadir hatırlayamadığım bişi olursa yemem ama bu 2 si olmayacak kesınlıkle ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür...
Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!

edit:
@Orc_Lord: etsiz hayat geçer mi be ..

[Bu mesaj Valeron tarafından 15 Temmuz 2005 14:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Şu dakka itibari ile 1 saattir sipariş verdiğim yemeği beklediğim için kesinlikle yemek seçmem..
çook açııım üühühü..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 15 Temmuz 2005 14:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orc_lord, 15 Temmuz 2005 14:27 tarihinde demiş ki:
kesinlikle seçerim. abur cubur,hamur tipi şeylerde hiç seçmem :)
fakat bazı sebzeleri yemiyorum. hatta et ürünlerinden nefret edip, mümkün olmadığı sürece yemiyorum.
hmm ne yediğini sorsak geriye pek bişi kalmadıda :)[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance!

geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
Sosyal ağlarda paylaş

off işte benim topiğim budur!

bi kere içinde patlıcan olan herhangi bişeye ağzımı sürmem, hatta patlıcanın olduğu bir sofraya oturmakta zorluk çekerim, tiksiniyorum, iğreniyorum, fitil oluyorum. patlıcan benim için bir villain, bir anti-kahraman, bir alter-ego adeta. elimde olsa bütün patlıcanları yok ederim. açlıkta ölecek hale de gelsem yemem.

ayrıca bamya da patlıcanın sağ kolu gibi bişey, tüylü, sümüklü bir yardımcı. ööyykk.

bunun dışında bakla ve bakla türevi yemeklerle aram pek iyi değil, enginarı da çok aramam.

onun dışındaki herşeyi yiyebilirim sanırım, her tür sakatat, et ürünü, balık (uğraştırmasa daha iyi), pırasa ,kereviz gibi çok beğenilmeyen şeyleri bile yerim.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

Patlıcan konusundaki seçiciliğim hünkar beğendi sayesinde değişti daha sonra karnıyarık pilav ve cacık üçlüsü ile tamamen kalktı.
KEsinlikle hünkar beğendiyi denemenizi tavsiye ederim. Öncelikle patlıcan ile arasında en ufak bir benzerlik yok. Patates püresi ve et yemeği olarak düşünün sadece patates yerine patlıcan püresi var. Ve cidden tadı güzel.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

Patlıcan, seçilen sebzeler arasında açık arayla önde:)...

Benim de en sevdiğim sebze yemekleri karnı yarık ve imam bayıldıdır:D. Hiç tatmamış olup da tiksinenlere tavsiye ederim. Hatta gelin annemin hazırladıklarını yedireyim, patlıcan mevzusuna iyi bir başlangıç olur sizin için:)...[signature][hline]Gyokuche neden sen?

Hatalıysam 0536 213 03 23
Sosyal ağlarda paylaş

ya gerçekten denedim, düşmanımı iyi tanıdım :) her türlüsünü yedim, bizim ailede çok yapılır, çok seveni vardır, kızartması, hünkar beğendisi, ali nazik vs. her türlüsünü tattım ve boğazımdan geçmedi o kadar iğrendim.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

Valla deniz mahsüllerini sevmem ben balık arada bir yerim.Birde kalamar, onun dışında kesinlikle olmaz yani.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

[Bu mesaj kingpin tarafından 15 Temmuz 2005 14:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

patlıcanı acayip severim her şekilde yerim.hatta 15günlüğüne ev boş olucak.makarna'dan terfi edip patlıcanlı bişiler yapmayı planlıyorum.

enginar'ı yemem hiç.
bamya'yı ise iyi günümdeysem yarım tabak falan yerim anca.

edit:yetonun mesajını görünce ıspanak geldi aklıma oda mükemmel bişidir.hergün yiyebilirim.ıspanaklı+peynirli börek süpeerr bişidir.

ps:ehe dışardan aç biri gibi gözüktüm galiba

[Bu mesaj Mosquito tarafından 15 Temmuz 2005 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Mosquito tarafından 15 Temmuz 2005 14:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bilakis patlıcanı özellikle severim. Püresi ayrı güzeldir, parça parça kızartılıp yoğurtla yenir, arada közletip de masaya getirtmek lazım. Tabi alinazik falan gibi yemeklerde alta seriliyor ve nefis.
Onun dışında bamyadan iğrenirim evet.
Kereviz falan yerim ama özellikle zeytinyağlı falan çok güzel.
Onun dışında pek yemek seçtiğim söylenemez.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...