Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ve Ablam microsoft'da ....

jacabo

Öne çıkan mesajlar

said:
unity100, 27 June 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
ablan acisindan uzuldum, keske sun microsystems vs ciksaymis firma.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com

aklimdan ayni seyler gecti yaziyi okudugum anda

- dark abi parasal sorunum var.

- sen kendini parasal soruna dusuruyosun olm al eline bi sarap, bi de kalem kagit acil sokaklara. yapicagin bu ekstra ordiner yolculuk, aslinda zihninde gerceklesek ve ic dunyani kesfetmende cok yardimci olacak.
[hline]Leathas Level 23 Ranger(Excalibur)
Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki:
6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis
Sosyal ağlarda paylaş

Ablanı tebrik ederim..
Umarım işe girer microsoft hayalların şirketi :)

Yanlız sana birkaç sorum olucak.

Ablan programlamanın hangi bolumuyle yani universite ve bolum olarak hangisini okudu ve bitirdi.

Ayrıca biliyormusun bilmiyorum ama ablanın bilgisayar ve programlacılıgın dışında aldığı herhangi bir belge sertifika fln varmı
Varsa neler olduğunu söylermisin?

Tekrar kutlarım bu arada ms3.0 guzel mouse yollasın 50 ser 50 ser satarız burda shua
Sosyal ağlarda paylaş

trakya uni. bilgisar programcılıgı 2 senelık

bide ıngıltereye gıdelı baga oldu ama ıste opyıır olarak gıttı hane su cocuk bakıcılıgı seklınde calısma ıznı yoktu sonra evlendı kaldı orda ıste 2 senedır calısıyor sanırım 3 4 tane sertifika almıstı ms den ama tam bılmıyorum hangılerı walla...[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

bana turkıyeye geldımı gostermıstı 1 kac certıfıcate mı ne pohk sa bole belgelerı wardı bıllgates ımzalı mımzalı :p benım enı$tede network cu evlerınde 3 monıtor ole 5 6 tane bılg warmıs bıraz dandık ama ole :p denıyorlarmı$ herseyı[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raid3r, 27 June 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
lol unity sen sabancının sağ kolu filansın herhalde acıdığına göre

megalosofttan hoslanmam benim ve cevremdeki bir cok bilgisayar-net insaninin hayatini cesit cesit sekilde zindan ettiler 1993 ten beri.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

- sen kendini parasal soruna dusuruyosun olm al eline bi sarap, bi de kalem kagit acil sokaklara. yapicagin bu ekstra ordiner yolculuk, aslinda zihninde gerceklesek ve ic dunyani kesfetmende cok yardimci olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hastasıyım her foruma anlamlı anlamsız illa bi terslik dolu mesaj atanların "krallarımsınız" bnm, çok "coolsunuz"..

zannimca bu elestri banaydi. neticede benim fikrim bu fikrim bu olduguna gore bunu yazarim. olumluluk ya da olumsuzluk olsun diye fikirlerin onu kesilmez.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

[Bu mesaj unity100 tarafından 28 June 2003 01:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elesso, 27 June 2003 21:51 tarihinde demiş ki:
cisco(nası yazılıyo bu ya) dan falan sertifika falan aldımı[hline]..........
cisco die yazilio

ablanin aldıkları "Sistem mühendisliği" sertifikaları microsoft tarafından veriliyor bilmem kaç ülkede geçiyor 1000$ idi ben soruşturduğumda katılım ücreti sonra sınav başına 250$ veriyorsun geçemediğin sınav için tekrar girip 250$ dolar daha bayiliyosun 7 tane sınavı falan war biraz kasış bişey , daha doğrusu türkiyedeki tipler için kasış oluyo ders + sınavlar ingilizce olduğu için o diplomayı alanların zaten %70 i microsoft ta işe girebiliyor %100 ü iş başvurusu yapabiliyor zaten o diplomayla işsiz kalmakta bi başarı
bakalım dikey i koyiyim ankaraya falan onada başliyacagimdir
bende zaten dikey kıbrıs amerikana olucak busene ortalama 87
ordada beyle devam edersek bi Bilg mühendisliği yanına elektronik mühendisliği onun yanınada sistem mühendisliği diploması :) işe başvururken adamın suratına çarpar öyle girerim artık bi yere. ablana söle gelicem yanına 3 4 seneye yer ayırsın bana ordan :)
Baal gates
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 28 June 2003 00:59 tarihinde demiş ki:
said:
hastasıyım her foruma anlamlı anlamsız illa bi terslik dolu mesaj atanların "krallarımsınız" bnm, çok "coolsunuz"..

zannimca bu elestri banaydi. neticede benim fikrim bu fikrim bu olduguna gore bunu yazarim. olumluluk ya da olumsuzluk olsun diye fikirlerin onu kesilmez.[hline]

[Bu mesaj unity100 tarafından 28 June 2003 01:00 tarihinde değiştirilmiştir]

kesilmemesi lazım zaten[hline][b][i]-->Four String Magic<--
737 757 787 727 70707 727 787 757 737

[Bu mesaj green_martian tarafından 28 June 2003 03:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 27 June 2003 18:07 tarihinde demiş ki:
said:
Sam, 27 June 2003 17:17 tarihinde demiş ki:
ablan programcılığın hangi alanıyla ilgili daha çok biliyor musun? yani x-box'la mı ilgili yoksa windows, office filan mı acaba? :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001

Microsoftta cayci bile olsam guzel :)[hline]tHe Original fi$h®

Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki:
(muhahaha buradada laf soktum)

Wissy Benim Hayalim Bu :P Ya Orda Çaycı Bile Olsan Orda Alacaın Maaş Türkiyenin En Yüksek Maaşından Daha Yüksektir :)
Sosyal ağlarda paylaş

"Baal gates"

eheheh[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in!
Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in
J.P. "JESUS CHRIST!"
Pinhead "Not quite."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 28 June 2003 03:57 tarihinde demiş ki:
"Baal gates"

eheheh[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in!
Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in
J.P. "JESUS CHRIST!"
Pinhead "Not quite."
[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...