Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MC'ye girdiğinizde, karşı factionla karşılaşırşanız..

Gangren

Öne çıkan mesajlar

bugun bana da oldu, scarlet de para farmliyordum, ciktim resetlemeye, tekrar girdim allylarin instance'ina atti. ehe[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben testte 2 ark oynuyoruz 60 charlarla horde aşmış sıkıntıdan 10 kişi topladık ally BG giriş yerini bastık 1- çıktı paladin vss. adamların bg bitti çıkıyolar aradan shaman spawn oldu hahaha nası komedi varya[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
Sosyal ağlarda paylaş

Aynısı geçen pazar bize oldu 4 guild aynı anda mc yapmaya gitmiş biz önce bi horde guildinin instanceına girdik sonra kendi instanceımızda garr keserken herkes dc oldu geri girdiimiz bi ally guildi garrı kesmeye hazırlanıyordu sonuçta instancelarını çaldık:P.
Bi ara garip bi problem vardı serverda o arada alınmıştır ss ama düzeldi şimdi sanırım.[signature][hline]Dust to dust...Amen.

Maxarathiel-60 UD Rogue/Kor'gall
Weejas-60 NE Priest/Ragnaros
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CusTodeM, 16 Temmuz 2005 03:28 tarihinde demiş ki:
lan olayi anlamadim :D ezigim ben eeuh

abi milklet instance diye giriyo (instanece da sadece senin partyn oluyo senin partynden olmayan seninle instance a giremiyo) bi bakıyolar içerde başkaları var mob kesiyo bi bakıyolar hemde bu başkaları düşman guildden ULA ALLAH NE VERDİYSE diyip ss alıyolar[signature][hline]t3h d4rk s1d3 0f m1nd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...