Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Şaşırmayın :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 nasıl olur ya[signature][hline]FOR THE HORDE FOR THE HAMMERHEART Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 doğaldır WoW da herşey olabilir.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 blizzard mı ? burning legion mu ? emulator de bole olay yok :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 10 tane rogue u salıcan oraya kapıyada vericen 5 mage i senkronize frost nova dışarı cıkarmassın kimseyi. 40 kişi yatırırsın vallahi[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 gnomelar... hepsi gnomeların suçu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 "True pvp guild" diye buna denir işte. :D[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 hahaha cidden adamin cevap süper, - How can u go into other people's instance? - We're the true pvp guild : )[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 pişi annamadım ben?[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Wg Dede Böle Alla Alla Hiçbi Görmediniz :P[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 super ya tam ragnarosu kescekler bi basacan arkalarından oldurcen sonra sen kescen[signature][hline]Lianna Human Paladin İşleri oyun yapmak Blizzard firmasının Nasıl oyunları dersen Eğlencelidir Lakin hizmeti çok Eziktir Rahat rahat oynayamazsın Akrostiş made by mADmaXimus:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BERBERKENAN Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Selamlar, Konu ile alakasız ancak SS'deki barlar hangi ADD/ON'un eseri. Benim de o tarz bir yapıya ihtiyacım var. Bir türlü beceremedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: mADmaXimus, 15 Temmuz 2005 16:46 tarihinde demiş ki: super ya tam ragnarosu kescekler bi basacan arkalarından oldurcen sonra sen kescen 60sn'yede Kosup 40 Kişiyi Kesip Ragnarosu'da Kescen Abovv. Belki Rogue La Olabilir.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 kac gun ban yediklerini merak ediyorum arkadaslarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 nasıl yapmış o daha ilginç[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 3* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bugun bana da oldu, scarlet de para farmliyordum, ciktim resetlemeye, tekrar girdim allylarin instance'ina atti. ehe[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 abi ben testte 2 ark oynuyoruz 60 charlarla horde aşmış sıkıntıdan 10 kişi topladık ally BG giriş yerini bastık 1- çıktı paladin vss. adamların bg bitti çıkıyolar aradan shaman spawn oldu hahaha nası komedi varya[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Aynısı geçen pazar bize oldu 4 guild aynı anda mc yapmaya gitmiş biz önce bi horde guildinin instanceına girdik sonra kendi instanceımızda garr keserken herkes dc oldu geri girdiimiz bi ally guildi garrı kesmeye hazırlanıyordu sonuçta instancelarını çaldık:P. Bi ara garip bi problem vardı serverda o arada alınmıştır ss ama düzeldi şimdi sanırım.[signature][hline]Dust to dust...Amen. Maxarathiel-60 UD Rogue/Kor'gall Weejas-60 NE Priest/Ragnaros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 lan olayi anlamadim :D ezigim ben eeuh[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: CusTodeM, 16 Temmuz 2005 03:28 tarihinde demiş ki: lan olayi anlamadim :D ezigim ben eeuh abi milklet instance diye giriyo (instanece da sadece senin partyn oluyo senin partynden olmayan seninle instance a giremiyo) bi bakıyolar içerde başkaları var mob kesiyo bi bakıyolar hemde bu başkaları düşman guildden ULA ALLAH NE VERDİYSE diyip ss alıyolar[signature][hline]t3h d4rk s1d3 0f m1nd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 instance olayini anladim da ehaudhasuhua nasil goruyorlar uheuha gordugum an dalarim allah diye :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 hah işte bug olmuş adamları aynı instance a atmış :)[signature][hline]t3h d4rk s1d3 0f m1nd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 canin sıkıldı mı bugı kullanıp adamları kesecen:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bizede boyle bisi oldu ama hordelusu degil bwl geldiginde ikinci gunu persembe sanirim bwl ye girecez 4 arkadas bizim guildin instance ina giremedik ciktik , relog olduk , gruptan ciktik nafile ...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar